PLOG: A day in Rotterdam

Gisteren was ik een dagje in Rotterdam met Brittany & Joyce en dus besloot ik ook weer m'n camera mee te nemen. Niet alleen voor l...

Gisteren was ik een dagje in Rotterdam met Brittany & Joyce en dus besloot ik ook weer m'n camera mee te nemen. Niet alleen voor leuke foto's van onszelf, maar ook om een plog van de dag te maken! Of ik het met zo'n grote camera goed heb vol kunnen houden? Dat zie je vandaag!

Time to wake up! Gelukkig heb ik een vrij goed ritme en sta ik sowieso iedere dag tussen 8-9 (en anders rond 9) op, en voelde het dus niet heel pijnlijk om deze tijd te zien, haha!

Buiten zag het er wel wat minder uit. Volgens mij moest ik gaan rekenen op een héle koude fietstocht. Dat wordt toch maar mijn geliefde blouse verruilen voor de meest warme en cozy trui die ik heb.

Na een lekkere warme douche deed ik alvast een deel van m'n makeup, en op deze foto zie je een aantal van de producten die ik daarvoor heb gebruikt. M'n meest gebruikte concealer ooit en compact powder van Essence, het wenkbrauwsetje en mascara van Catrice, de blush van Sleek en de highlighter van MAC.

Ik moest nog best haasten, want mijn trein zou om 10.13 vertrekken en om tien over 9 appte ik de meiden dat ik nog in m'n badjas zat. Achteraf had ik veel rustiger aan kunnen doen, want het zou weer eens niet dat mijn trein een kwartier vertraging had. De twee keren dat ik in korte tijd met de trein moest, heb ik dus gezeur gehad. Ugh. Gelukkig vertrok ik om 10.30 eindelijk richting Rotterdam!

Daar aangekomen stapte ik de trein uit en zag ik meteen aan de overkant de Thalys wegrijden. Nog maar een klein poosje en ik zit er ook weer in! Gelukkig wel de andere richting op, haha.

Vanaf toen kon het winkelen beginnen! We liepen als eerst bij Bershka naar binnen waar Brittany & Joyce ook meteen begonnen met het opnemen van hun pashokjesshoplog. Houd hun YouTube-kanalen dus in de gaten, want volgens mij ben ik ook wel in een paar tussendoorshots te zien, haha! Zelf paste ik deze petrol green jas, maar ik vond hem helaas net niet warm en mooi genoeg om echt te dragen als jas. Ook paste ik nog een blouse, maar daar was de pasvorm niet heel mooi van.

We hadden al anderhalf uur over de eerste twee winkels gedaan, waardoor het dus alweer lunchtijd was. We liepen een stukje terug richting Bagels & Beans, waar ik lekker een cappuccino nam. Ik hou er trouwens altijd zò van als ze leuke figuurtjes in m'n koffie maken!

Hoe kan het ook anders dan dat ik weer voor carpaccio koos? :P Ik had inmiddels al zoveel keer achter elkaar de mozzarella-bagel op (die overigens ook groot favoriet is!), dat het wel weer eens tijd werd voor m'n andere favo. En hij was weer heerlijk <3

Ook maakten we alledrie nog even een Instagram-waardige foto met mijn kopje koffie. Bloglife, haha!

Op naar de volgende winkel, waar ik deze ge-wel-dige rode trui tegenkwam. Ik mis best wat kleur in mijn garderobe, dus dit was een trui die absoluut meeging! (en dat was ook wel te merken aan hoeveel mensen 'ja' stemden op mijn Instagram-poll).

Na nog wat aankoopjes bij KIKO doken we Costes in. Achteraf had ik geen idee dat we zò lang in die winkel zouden blijven, haha! De andere meiden hadden genoeg om te passen, en ik kon even mijn voetjes laten rusten, want helaas kwam ik niets leuks tegen. Of ja, een prachtige bordeauxkleurige baret en een superschattig bordeauxkleurig/velvet portemonneetje, maar aangezien ik vorige maand al een - best dure - baret had gekocht (en Costes blijkbaar nog niet haar collectie had aangepast want toen waren deze leuke baretjes er nog niet) en ik wel een grotere portemonnee kon gebruiken, besloot ik het niet te doen.

 Gelukkig zijn Britt & Joyce onwijs goed geslaagd èn heb ik lekker even kunnen uitrusten :)

Na Costes kocht ik aan de overkant nog een cadeautje voor mijn vandaag jarige mam(!), waarna we vervolgens richting H&M en Forever21 liepen. Het was al vrij laat, dus we besloten het maar hierbij te laten. We hadden immers al best een gezellige dag achter de rug met een lekker lange lunch en veel leuke gesprekken. Bij Forever21 paste ik overigens nog dit jurkje, die helaas veel te kort was en veeel te laag uitgesneden.

Britt had weer aardig wat items in haar pashokje mee (zoals in iedere winkel eigenlijk wel, haha), dus terwijl Joyce en ik aan het wachten waren maakte ik stiekem deze foto. Overigens kocht ik bij Forever21 nog wel een hele mooie satijnen bralette in dezelfde kleur als de jas eerder in deze plog!

Op de terugweg naar het station liepen we ook nog even snel The Sting binnen, waar ik eindelijk vond waar ik naar op zoek was en waarvoor ik naar Rotterdam kwam: een sjaal. Helaas was het me niet gegund en zaten er aan alle kanten draadjes los. Dan maar online bestellen (en hij komt als het goed is vandaag binnen, yess). Overigens was het Groothandelsgebouw nog prachtig verlicht, wauw!

En dat was het alweer. We waren doodmoe, maar hebben een onwijs gezellig dagje gehad met z'n drietjes. We hebben ook maar meteen afgesproken dat we dit niet meer zolang moeten laten wachten, en we elkaar hopelijk in maart weer gaan zien!

NB: De foto in de header is op een andere dag gemaakt!

Related posts

22 reacties

 1. Wat een leuke plog! Gefeliciteerd met je moeder. Ik kom dagelijks op Rotterdam CS en als ik dan de Thalys zie krijg ik altijd heinwee naar Parijs :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Haha ja echt he, voorheen kwam ik er ook dagelijks (vanwege school/stage) en altijd als ik de Thalys zag, dacht ik: 'zal ik stiekem gewoon instappen' :P

   Verwijderen
 2. Wat een gezellige dag, ziet er leuk uit! Vind het jurkje van Forever21 je heel tof staan, jammer dat hij zo kort was..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke dag! Shoppen in Rotterdam is altijd zo leuk <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk dagje! Ik ben nog nooit in Rotterdam geweest eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wait, what?! Haha, ik ken denk ik niemand die er nog nooit is geweest! :P Zeker een keer doen, want het is echt een hele leuke stad (en niet alleen om te winkelen!)

   Verwijderen
 5. Yaaay, het was zo gezellig! Ik vind echt dat we zo snel mogelijk weer moeten afspreken hoor, want I miss(ed) you guys <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke en gezellige foto's! Ik ben echt al heel lang niet meer in Rotterdam geweest. Maar zo'n dagje met vriendinnen/bloggers is altijd zo leuk <3!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor jou is het ook wel een stukje reizen denk ik! En jaaa zeker leuk <3

   Verwijderen
 7. Jammer dat het jurkje te diep uitgesneden en te kort was, want het staat je verder wel erg goed! Ik ken Rotterdam eigenlijk enkel van optredens in de Baroeg en Baroeg Open Air, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij zat helaas ook echt niet heel lekker en voor die prijs (31 euro) ook best een beetje duur, haha! Ohh ik ken dat van Rdam juist helemaal niet! Grappig om te zien hoe veelzijdig de stad dus eigenlijk is :)

   Verwijderen
 8. Ziet er super gezellig uit! Die rode trui is super leuk.
  Ik ben 4/5 jaar geleden voor het laatst in Rotterdam geweest samen met mijn vriend, maar ik herken het niet meer terug.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ohh dat is zooo lang geleden! Snel weer eens doen dan!

   Verwijderen
 9. Wat een prachtige foto's! Rotterdam is mooi he :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die rode trui is zo leuk! En Rotterdam is eigenlijk echt de beste stad om in te winkelen, alles bij elkaar enzo. Leuke plog! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah dankje, ik vond 'm ook zo geweldig, echt liefde op 't eerste gezicht! Ik vind Rotterdam ook geweldig <3

   Verwijderen