I Heart Makeup Blushing Hearts

Mijn eerste hartjesblush had ik al een tijdje in m'n bezit, en dus begon het te kriebelen voor een tweede variant. Dus.. op Black Fri...

Mijn eerste hartjesblush had ik al een tijdje in m'n bezit, en dus begon het te kriebelen voor een tweede variant. Dus.. op Black Friday sloeg ik eindelijk mijn slag en kocht ik zelfs twéé producten van I Heart Makeup, waaronder deze blush in de kleur 'Blushing Hearts.'


De kleur 'Blushing Hearts' is één van de vele varianten die de collectie kent. De vorm is natuurlijk geheel gebaseerd op de hartvormige blushes van Too Faced, alleen zijn die van I Heart Makeup een heel stuk betaalbaarder. Qua kleur lees ik wel regelmatig dat ze overeen komen, maar helaas heb ik geen variant van Too Faced om deze te kunnen vergelijken.Naast de 'Candy Queen of Hearts' die ik al had, koos ik nu voor een wat fellere variant, namelijk 'Blushing Hearts'. De blush bestaat uit drie verschillende tinten in drie verschillende groottes. De grootste kleur rechts is felroze, die ernaast is wat meer peachy en die daarnaast is oudroze. Gelukkig lekker veel variatie, en als ik dus een keer geen zin heb in alle kleurtjes door elkaar, haal ik gewoon mijn kwast door één van de kleuren!Ik moet zeggen dat ik best een beetje schrok toen ik de blush voor 't eerst uitprobeerde. Je hebt er namelijk maar héél weinig voor nodig om al heel veel pigment te zien. En voor zo'n bleek huidje als dat van mij is zo'n roze berg aan blush al snel veel te heftig. Gelukkig is 'ie goed uit te blenden met mijn normale poederkwast.Het leuke aan deze blush is dat 'ie niet helemaal mat is en een mooie, subtiele glans heeft. Op deze manier is het dus niet altijd nodig om er highlighter aan toe te voegen om toch een mooie glow te creëren.


 Dis is dus typisch zo'n blush die ik ga dragen als ik een keer echt wil uitpakken en vooral voor avondlooks zal gebruiken. Voor overdag pak ik toch het liefst wat subtiele kleuren (zoals m'n andere blushing heart!), maar deze tinten zijn zeker een hele mooie toevoeging aan mijn collectie. En tja... over het feit dat ze er ook nog eens heel leuk uitzien hoef ik niets meer te zeggen toch? :)

De I Heart Makeup Blushing Hearts kosten €5.99 per stuk en zijn te koop in diverse Kruidvat en Trekpleister-filialen.

Related posts

17 reacties

 1. Een hele mooie blush! Deze wil ik ook eens proberen. Het doosje is ook heel schattig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waaauw, deze vind ik mooi! Ik heb een peachy variant, maar die gebruik ik als highlighter. Tijd om deze ook toe te voegen aan mijn stash :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hou van deze blushes! Ik vind ze altijd zo mooi :)
  Leuke review.
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een fijne review! Ik ben dol op de producten van I Heart Make-up. De vormgeving is zo onwijs mooi! Deze blush is wel iets te roze voor mij helaas. Ik draag bijna alleen nog maar hele warme, bronzy tinten haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aah daar ben ik juist weer wat te licht voor, haha! Al is deze roze-tint ook 's winters niet echt voor me weggelegd. Ik denk in de zomer wel iets meer!

   Verwijderen
 5. Wat een fijne review! Zelf ben ik ook dol op deze hartvormige blushes van I Heart Maekup. Deze heb ik een tijdje geleden ook gescoord en is denk ik toch wel mijn favoriet. Wat een prachtige foto's heb je gemaakt van dit pareltje. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie foto's zijn het geworden zo in de sneeuw :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die blush ziet er zo mooi uit!
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze zien er op m'n makeuptafel idd ook superschattig uit!

   Verwijderen
 8. Ik heb deze (en Candy Queen of Hearts) ook nog liggen om te reviewen, maar hij ziet er wel heftig uit haha! Maar ook wel heel erg mooi, hij past heel goed bij je huid- en haarkleur ondanks dat hij fel is.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi product! Ik heb er al veel over gelezen, maar ik heb ze nog nooit zelf uitgeprobeerd. Dat wordt misschien maar eens tijd! Wel denk ik dat ik persoonlijk voor een andere kleur zou gaan, deze is denk ik wat te roze voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen