Hugo Boss Nynka Bag

Toen ik van mijn vriend afgelopen kerst de bordeauxrode Nynka Bag van Hugo Boss kreeg, was ik compleet overdonderd. Wauw, wat een prachtige...


Toen ik van mijn vriend afgelopen kerst de bordeauxrode Nynka Bag van Hugo Boss kreeg, was ik compleet overdonderd. Wauw, wat een prachtige tas! Ik had 'm al meerdere keren bekeken in de winkel, maar nooit had ik verwacht dat ik 'm toch echt in handen zou krijgen.


Zoals ik wel vaker met nieuwe items doe, moest en zou ik dit pareltje ook op de foto zetten. Deze Nynka tas komt uit de 'HUGO'-collectie, die ook wel te herkennen is aan het rode label. Deze 'tak' van Hugo Boss schijnt wat meer trendy en fashionable items in de collectie te hebben en focust zich vooral op de wat jongere mensen.De tas is gemaakt van zeer hoge kwaliteit bordeauxrood rundleer en op de voorkant staat in zilveren letters 'HUGO, Hugo Boss'. De binnenkant is van katoen en ziet er naar mijn idee meer uit als mooi, beige linnen. Ook de band kun je prima verstellen; zelf heb ik een gaatje erbij laten maken door mijn schoonvader aangezien ik 'm vrij lang vond.

Hoewel ik normaal gesproken liever tassen heb die sluiten met een rits, is dit er eentje die sluit met een - best wel sterke - magneet. Gelukkig zit aan de binnenkant een extra vakje met rits voor de meest waardevolle spullen, waar precies mijn telefoon, wat briefgeld en pasjes in kunnen. Het grotere vak heb ik tot nu toe het vaakst gebruikt voor andere essentials zoals sleutels, mijn bril en wat make-upjes.
 Wat ik stiekem ook zo leuk vind aan deze tas is dat er heel veel aandacht is besteed aan de details (and I'm a sucker for that!). Zo is aan de binnenkant nogmaals het logo te zien en is de zilveren hardware aan beide kanten bedrukt met de letters 'Hugo.' Ook het ritsje aan de binnenkant van de tas heeft deze letters. Heel erg mooi!

Al met al een cadeau dat ik denk ik voor m'n leven lang zal hebben. Enige nadeel is dat vlekjes er wel snel op te zien zijn, dus tip voor mezelf is om vooraf wel schone handen te hebben voor ik 'm meeneem. Maar dat mag de uitstraling van dit pracht exemplaar niet verpesten, want ik ben blij. Héél blij <3

Related posts

18 reacties

 1. Reacties
  1. Ja heel erg mooi, en 't feit dat 'ie zo tijdloos is zorgt ervoor dat ik hem echt kan blijven dragen!

   Verwijderen
 2. Een geweldige mooie tas! Love de kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een práchtige tas! Vind hem ook helemaal Daphne. Super lief van je vriend.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja echt onwijs lief, ik ben er echt heeel erg blij mee!

   Verwijderen
 4. Wat een prachtig tasje, ik ben verliefd op de kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige tas! Vind de kleur heel chique en het model is ook echt klassiek. Je gaat er zeker heel lang plezier van hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is echt helemaal m'n stijl! Dit is idd hopelijk zo'n tas die ik wel voor een heele lange tijd heb!

   Verwijderen
 6. Reacties
  1. Ja ik ben gek op bordeaux! Het is toevallig ook de lievelingskleur van m'n vriend, haha!

   Verwijderen
 7. Wat een mooie tas! Kan echt overal bij:)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hij is zó mooi! Heb gister ook wel even zitten kwijlen toen ik hem bij je zag, haha

  BeantwoordenVerwijderen