La vie de Daphne - Deadlines, Parijs geboekt & Sneeuwstorm

In slechts een weekje tijd kreeg ik de deadlines voor mijn scriptie, boekten mijn vriend en ik een reisje naar Parijs voor maart èn trots...

In slechts een weekje tijd kreeg ik de deadlines voor mijn scriptie, boekten mijn vriend en ik een reisje naar Parijs voor maart èn trotseerden we de sneeuwstorm voor een dagje Rotterdam. Het zijn misschien niet zoveel foto's, maar ik wilde ze jullie toch niet onthouden!


Maandag stond ik na een fijn en rustig weekendje weer fris & fruitig op voor een dagje school. Gelukkig was er eindelijk weer eens wat blauwe lucht te zien na al die dagen grijs en regenachtig weer te hebben gehad..

Smile and offf we goooo!


Over die blauwe lucht van net gesproken, daar kwam aan het einde van de middag zelfs een zonnetje bij! Vind het altijd 'n prachtig effect geven als de zon zo laag staat <3

Don't judge me, maar ik kon het niet laten om weer eens wat oude vakantiefoto's te bekijken en één van mijn meest favo - en spontane - foto's op Instagram te gooien. Jammer genoeg niet de scherpste foto, maar mijn camera is niet echt een held in het donker.


Dinsdag herschreef ik een aantal stukken van mijn scriptie, werkte ik nog wat analyses bij en was het vervolgens vooral afwachten wat ik de volgende dag te horen zou krijgen wat betreft deadlines. Was echt onwijs benieuwd!

Was helemaal vergeten dat het die dag nog sinterklaas was. Ik vier het eigenlijk al jaren niet meer, maar een chocoladeletter krijgen is natuurlijk àltijd leuk.


Na de letter 'D' s' middags vond ik ook nog eens twee kleine S-jes op mijn bureau. Alsof ik nog niet genoeg chocola had gekregen, hahaha!

's Avonds merkte ik ook ineens op dat MyJewellery een winactie hield waarbij je je verlanglijstje kon winnen. Na een livestream van 4 uur (waarin ik af en toe snel eens even keek) had ik helaas niets gewonnen, maar eventjes verderop in dit weekoverzicht zul je zien dat ik één van de items uiteindelijk zelf heb gekocht :)


Van woensdag heb ik helaas geen foto's, omdat het een dag was met weer veel indrukken èn de deadlines voor mijn conceptversie, eindversie en presentatie. Het begint nu allemaal wel heel dichtbij te komen.. Coffee is needed.
Nadat ik een hele dag eraan had gewerkt achter mijn bureau typte ik ook hier en daar nog wat vanuit m'n bed. Heerlijk om te doen, maar mijn concentratie zakt op zo'n plek toch wel een beetje weg. Zijn er onder mijn lezers mensen die goed vanuit bed kunnen werken?


Ook vrijdag was weer een dag die ik voor 't grootste deel aan mijn scriptie besteedde. Tussendoor hakten mijn vriend en ik ook eindelijk de knoop door. We hebben al een tijdje op de planning staan om na mijn afstuderen naar Parijs te gaan, maar we kunnen er vaak nogal lang over doen om daadwerkelij te boeken. Intussen had hij een mooi hotel op het oog, en ik zocht alvast weer wat metro-dingetjes uit en boekte de Thalystickets.

Het hotel waar we uiteindelijk voor gekozen hebben? Trinité Haussman. Gek genoeg spotgoedkoop voor Parijse begrippen en ècht heel prachtig. Al zeggen foto's van de website natuurlijk ook niet alles. Ik ben benieuwd!

's Avonds had ik weer een feestje op de planning van één van mijn oude dansgenootjes. Ondanks het feit dat ik me best oud voelde en mensen maar niet wilden geloven dat ik toch echt géén 18 was, was het best gezellig. Gelukkig maakten we het niet al te laat (want het was kouuuhouud!) en lag ik alweer op tijd in m'n bed. Kon ik mooi nog - zonder een kater - wat dingen voor mijn scriptie doen de volgende dag.


En aan school werken lukt me zeker wel met zo'n lekker croissantje erbij, mmm <3

Zag met die croissant overigens ook meteen een kans om weer snel een foto te schieten. En heel eerlijk? Ik vind het misschien wel één van mijn best gelukte foto's van de afgelopen tijd! Vooral vanwege het feit dat ik het ècht heel leuk vond om deze te maken :)


Ik besloot zaterdagavond dat het tijd was om mijn thesis een dagje te vergeten. Ondanks het feit dat de deadlines al héél dichtbij zijn, zie ik de aankomende week nog genoeg tijd om eraan te werken. Lekker een avondje samenzijn met m'n vriend dus. Overigens hebben zij de kerstboom al staan (net als 70% van Nederland geloof ik), en ik vind 'm echt heel mooi!

Na een avondje met iets te veel wijntjes hadden we het grandioze idee om zondag te gaan winkelen in Rotterdam. Hoewel er om 9 uur nog steeds geen sneeuw lag, was de wereld in slechts 2 uur tijd veranderd in een Siberisch landschap. Wàt was ik zenuwachtig tijdens die autorit zeg!


Na een uurtje waren we eindelijk 'veilig' in Rotterdam aangekomen, waar we eerst even de Hema indoken voor een lunch. Deze superleuke macaron-kerstballen had ik laatst bij iemand gezien op haar Instagram-story, maar zelf liet ik ze liggen (ondanks het feit dat ze echt echt echt heeel leuk zijn).

Na tientallen winkels en superveel banjeren door de sneeuw raakte ik een beetje moedeloos van het feit dat we eigenlijk niet echt iets konden vinden qua kerstcadeaus. Dan mezelf maar op iets trakteren. De hele dag door was ik al wanhopig op zoek naar een baret, maar elke keer vond ik ze best 'n beetje aan de prijs (vooral omdat Evelien me eerder die week vertelde dat ze bij Primark maar 5 euro kosten). Puntje bij paaltje ging ik alsnog met een variant van Bijenkorf naar huis.. Oepsie. Maar ik was wel meteen weer een stuk vrolijker, haha! (en daar doen we 't voor)

Related posts

9 reacties

 1. Die macaron kerstballen zijn geweldig! Ik ga zeker even naar de Hema :) geweldig dat je Parijs geboekt hebt! Mooi vooruitzicht!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De baret is écht helemaal Daphne! Staat je super leuk. Ik vind de kerstboom ook héél mooi, lekker vol!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto’s en wat tof dat je weer naar parijs gaat! De foto’s zien er inderdaad fantastisch uit! Dus ik ben benieuwd hoe het in het echt is Haha! Nog even bikkelen met je studie! Succes! Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat staat het baretje je leuk en wat een lieve foto! Oh ik ga ook eens kijken bij de bijenkorf. <3
  Super leuk dat je parijs hebt geboekt, staat dat in ieder geval vast!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk om te lezen en die macaron-kerstballen vind ik ook echt fantastisch!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een fijne week! Die macaron-ballen, love it! En wat tof dat jullie naar Parijs gaan, ik vind de hotelkamer er super tof en mooi uit zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die baret staat je zo leuk! En wat tof dat jullie naar parijs gaan! Iets om naar uit te kijken dus <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die baret staat je heel goed, maar ja er staan best wel veel dingen goed bij jou. Leuk zeg dat je naar Parijs gaat, ik zou die stad ook wel een keer willen zien

  BeantwoordenVerwijderen