What's on my wish list?

Morgen is het bij veel winkels en webshops Black Friday, maar aangezien ik sinds mijn tweede studie aardig moet letten op mijn geld, za...

Morgen is het bij veel winkels en webshops Black Friday, maar aangezien ik sinds mijn tweede studie aardig moet letten op mijn geld, zal ik deze keer vrij rustig aandoen (denk ik) Wel staan er voor dit najaar (met kerst èn afstuderen natuurlijk) een hoop dingen op mijn wish list. Get ready...!


Ik heb niet alleen een grote liefde voor Parijs, maar ook voor het hele Parisienne-achtige stijltje. Een item dat ik echter nog steeds mis (en eerlijk gezegd al echt een tijdje naar op zoek ben) is een leuke baret. Lijkt me namelijk zò leuk om met zo'n baret een najaars- of winteroutfit te stylen!

Ik heb ook al meerdere pogingen gedaan tot het vinden van een leuk jurkje voor de feestdagen. Nu moet ik eigenlijk niet klagen, aangezein ik ieder jaar tot nu toe al jurkjes heb gekocht en ik vast nog wel iets in mijn kast heb hangen, maar een velvet-exemplaar zou ik toch ook wel erg gaaf vinden. De wrap-dress op de foto komt van Thingsilikethingsilove (die overigens véél meer mooie items hebben!)


Boeken met als thema 'Parijs': je kunt ze - in mijn geval - nooit genoeg hebben! Zo is mijn oog al een hele tijd geleden gevallen op de Cereal City Guide van Paris. Helaas is deze vrij moeilijk verkrijgbaar (en al helemaal niet in Nederland, enkel de Cereal Magazines bij Urban Outfitters), maar wie weet krijg ik 'm ooit nog in handen!

Ook het My Little Paris-boekje lijkt me superleuk; ik volg hun website en FB-pagina al jaaaren en kan elke keer zo genieten van hun mooie foto's en artikelen. Daarom ben ik erg benieuwd geworden naar deze 'best kept Parisian secrets.'


Onder de categorie 'heb ik eigenlijk wel gewoon nodig' is een goede laptophoes. Ik loop namelijk al heel wat jaren schaamteloos met een 'hoes' om mijn laptop wat eigenlijk ooit het binnenvakje van een oude tas was. Tijd voor verandering dus! En een lekker catcy kleurtje is natuurlijk altijd goed <3

Iets minder 'nodig' - vooral in deze tijd van het jaar - is een zonnebril, maar dat neemt niet weg dat ik al zo'n vijf jaar een Ray Ban op mijn wish list heb staan. Ik vind het model Erika het mooist, mede doordat deze me waarschijnlijk van alle modellen het beste zal staan. En dat bruine kleurtje.. ik hou er wel van!

Dit is waarschijnlijk al de zoveelste keer dat ik beide bovenstaande parfums op mijn wish list zet, maar yup, nog stééds lijkt het me geweldig om Miss Dior Blooming Bouquet of Chloé Love Story aan m'n parfumcollectie toe te voegen. Stiekem heb ik ze al meerdere keren geroken in de parfumerie, maar de erg hoge prijs is nog steeds een dingetje (zeg ik terwijl ik Chloé Signature à 86 euro al 'n keer heb gekocht). Maar anyway: de flacons van deze parfums zorgen er al helemààl voor dat ik er helemaal weg van ben <3

Ook al een tijdje niet meer van m'n wish list af te denken: een paar zwarte vans. Ik heb mijn zwarte All Stars echt he-le-maal afgedragen (zelfs zo erg dat ik merk dat ik ze nu eigenlijk niet meer draag), dus ik vind dat het wel tijd wordt voor vervanging! Grappig weetje is dat toen zodra ik bekend maakte dat ik deze schoenen wel zag zitten, m'n vriend ze voor zichzelf kocht. Hahaha! Helaas hebben we niet dezelfde maat, anders had ik ze wel een paar keer 'geleend' :p

Sinds heel wat jaren ben ik groot van van de 'frenchwords' Instagram-pagina (ze begonnen ooit op Tumblr), en sinds een paar maandjes hebben ze een eigen online boutique geopend. Eén van de dingen die ze op hun webshop verkopen bestaan uit prachtige foto's van Parijs. Het leek me sowieso al leuk om later in m'n huis een hele muur vol te maken, maar één zo'n fotoprint lijkt me ook al fantastisch!

Toen ik mijn Chloé Faye-lookalike bestelde, had ik in eerste instantie in gedachte dat het een goede vervanger voor mijn Invito uitgaanstasje kon zijn. Helaas is 'ie net wat te groot om mee te nemen in een drukke kroeg, dus nog steeds zoek ik een fijne opvolger van mijn inmiddels 5 jaar oude tasje. Deze van MyJewellery vind ik echt prachtig, ik hou wel van een echte eyecatcher-kleur en het materiaal lijkt me ook nog eens superfijn.

Een nieuwe portemonnee van goede kwaliteit zou ik ook nog wel kunnen gebruiken. Al een tijdje ben ik helemaal weg van de ByLouLou portemonnees (en je mag één keer raden waarom) en ze hebben ze ook nog eens in talloze kleuren en varianten. Zelf vond ik dit taupe/bruin-achtige tintje echt heel mooi. 

Hoe verder ik deze wish list aan het typen ben, hoe meer ik er eigenlijk achterkom dat ik al jaaaren met dezelfde items door 't leven ga. Zo ook mijn sjaal die ik ruim 3 jaar geleden bij Mango scoorde. Tijd voor vernieuwing. Ik ben zelf helemaal fan van kleuren in wat zachtere kleuren, en deze van H&M vind ik echt al heel mooi! Maar vooral voor zoiets geldt: sjaals genoeg, en ik moet er gewoon heel veel uitproberen bij mijn donkerblauwe jas.

Jewelry is a girls' best friend, en dat geldt ook zeker in mijn geval. Mijn twee bangles van MyJewellery draag ik bijna dagelijks, maar een nieuw exemplaar zou ook niet verkeerd zijn. Zo is mijn oog onder andere gevallen op een bangle met twee bolletjes (waar ze ook een hele mooie van bij Pandora hebben!) èn de bangles van Cluse.


Om nog maar even in de sieradensfeer te blijven, heb ik al een tijdje een prachtig paar oorbellen op mijn wish list staan. Al een aantal maanden draag ik dezelfde oorbelcombinatie van Anna+Nina in m'n oren, maar deze fireflies van Ivy & Liv zijn ook to die for. Helaas kosten ze een godsvermogen (100 euro voor twee oorbellen!) maar wie weet.. ooit..


Ik ben inmiddels al eigenaar van héél veel bralettes van Oysho, Primark, H&M en Hunkemöller en zelfs eentje van L'Agent by Agent Provocateur, maar een exemplaar van Love Stories mist nog (wat mede te wijten is aan de prijs). Ik vind vooral de 'Darling' bralettes erg mooi, maar ook de zwarte 'Uma' is superrrrpretty!


Ook body's vind ik sinds een tijdje helemaal geweldig. Ik heb er al wel een paar gezien die ik ècht heel mooi vind, maar deze twee moesten toch echt op mijn verlanglijstje. De linkse is van Mostwanted en de rechtse van Oysho (en die laatste is natuurlijk al één van m'n favo merken als het om lingerie gaat :)
Wat betreft make-up ben ik niet zo héél addicted meer (al zeg ik het zelf). Wel is de hele kerstcollectie van KIKO echt prachtig en staat ook al een tijdje zo'n mooi shimmerbrick van Bobbi Brown op mijn verlanglijstje. Was al bijna aan het overwegen om 'm voor mezelf als afstudeercadeau te kopen, net als dat ik met Soft & Gentle van MAC deed toen ik slaagde voor m'n hbo-diploma. Andere héle mooie producten op mijn wish list zijn voornamelijk blushes (van Nars of MAC)

Ik blijf 'm erop zetten, maar tot nu toe ben ik nog steeds niet in de gelegenheid geweest om de Anastasia Dipbrow Pomade in 'blonde' uit te proberen. Iedereen in blogland is er lyrisch over en nadat ik al verschillende wenkbrauwproducten heb uitgeprobeerd die het allemaal nèt niet waren, zou dit misschien wel eens de oplossing kunnen zijn..


Sinds ik bij een aankoop van Ici Paris ooit een test van de YSL Mon Paris bodylotion heb mogen ontvangen, ben ik echt verkocht. Ik kan helaas niet zien hoeveel er nog in mijn - vrij kleine - tubetje zit, maar wat ik wèl zeker weet is dat ik 'm hierna gewoon nog een keer in een wat groter formaat zou willen uitproberen! Wat een geweldige geur <3

Nog zo'n heerlijke geur is 'rose jam' van lush. Ooit had ik een rose jam bubbleroon (en die leek een beetje op een macaron!) en ik weet nog goed hòe lekker ik 'm vond. Helaas heb ik al een hele tijd geen bad meer, dus moet ik het doen met hun doucheproducten (ook niet erg!). Daarom gaat deze Rose Jam showergel op m'n wishlist!

Ik zal er even voor moeten reizen naar Antwerpen (gelukkig maar een klein halfuurtje), maar ik moet echt een keer macarond van Ladurée hebben geprobeerd. Het liefst test ik ze uit in Parijs zelf natuurlijk, maar wie weet ga ik er nog heen in 2018!

Sinds ik voor mijn verjaardag een Cluse horloge kreeg was ik er eigenlijk instant verliefd op. Intussen heb ik al heel wat maanden dit pareltje met mesh-band om mijn pols, maar toch is mijn oog gevallen op een prachtig, hazelnootkleurig leren bandje. Zo kan ik ideaal afwisselen en krijgt mijn horloge 'n uitstraling alsof 'ie nieuw is! (en ik weet stiekem al dat ik deze voor kerst krijg!)

Related posts

26 reacties

 1. Hele mooie items! Het boek my little paris kun je ook bestellen bij de Britse Amazon winkel online. Zij verzenden naar Nederland. Ik heb dit nu al een paar keer gedaan en ben er heel blij mee. Ook omdat ze een heel groot assortiment Parijs boeken hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk! Valt me echt op dat op elke wishlist een cluse of een rosefield horloge staat! Totally begrijpbaar! We need one in our life! Hahaha mooi lijstje Daphne!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahah ja een cluse horloge heb ik al idd, nu alleen nog een ander bandje :)

   Verwijderen
 3. Wat een mooie items staan er op je wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke items die op je wishlist staan! Ik ben zelf al een tijdje benieuwd naar de shimmer brick van Bobbi Brown.
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh, die portemonnees van byLouLou vind ik zo mooi altijd! En die bralettes: loooove them! Ik heb er zelf ook twee en het zijn de beste koopjes ooit. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi jaa ik heb er echt veel te veel al, maar dit merk blijf ik prachtig vinden!

   Verwijderen
 6. Een baret, zo leuk! Volgens mij zou dat je ongelooflijk goed staan. Dat jurkje vind ik ook prachtig. En oh ja, geef een seintje als je nog eens naar Antwerpen afreist, will ya? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa zal ik zeker doen, woon er niet zo ver vandaan ook!

   Verwijderen
 7. Wat een super mooie wishlist! De shimmerbricks van Bobbi Brown zijn echt geweldig <3
  liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw wat een mooie wishlist, leuke items allemaal! Een paar nieuwe Vans is altijd goed <3 En oeh, die bralettes zien er ook prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie items staan er op je wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, ik zo zo een beetje alles wat je hier hebt laten zien ook wel willen hebben. LOVE it!

  BeantwoordenVerwijderen