Help me graduate!

Intussen heb ik op alle mogelijke manieren al gespamd (en oh wat voelt dat irritant!) maar ook m'n blog kan ik echt niet overslaan. Ik...

Intussen heb ik op alle mogelijke manieren al gespamd (en oh wat voelt dat irritant!) maar ook m'n blog kan ik echt niet overslaan. Ik wil jullie namelijk vragen om - surprise - mijn enquête, die slechts vijf minuutjes duurt, in te vullen!

Ik ben namelijk nog op zoek naar een hoop vrouwen (Nederlands) tussen de 18 en 30 jaar die mijn enquête invullen. Aangezien de meesten van mijn bloglezers precies binnen deze categorie vallen, zouden jullie me enorm kunnen helpen om wat dichterbij het aantal respondenten te komen wat ik uitendelijk moet behalen (en dat is héél veel, trust me). Kleine hint: de enquête gaat over Instagram, dus het is nog - een soort van - leuk ook!

De link vind je hieronder:
https://tilburghumanities.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_3Ob8a9nNKg1L24d 

Alvast ME-GA dankjewel! <3

PS. Ik kan nu al niet meer wachten op de dag dat ik niet meer alles vol hoef te spammen, hahaha!

Related posts

10 reacties