De stilte op mijn blog

De trouwe lezers van mijn blog hebben de afgelopen weken vast wel gemerkt dat naast mijn weekoverzichtje op maandag, er maar heel weinig a...

De trouwe lezers van mijn blog hebben de afgelopen weken vast wel gemerkt dat naast mijn weekoverzichtje op maandag, er maar heel weinig andere posts online komen op mijn blog. Dit alles heeft inderdaad te maken met het spreekwoordelijke gezegde 'de laatste loodjes wegen het zwaarst.'

Ik denk dat ik eigenlijk niet eens meer hoef uit te leggen waar die stilte vandaan komt. In mijn weekoverzichten heb ik het namelijk voortdurend over m'n thesis en ook mijn updates liegen er niet om: de stress begint echt toe te slaan. Dit resulteert eigenlijk in het feit dat ik dagelijks te kampen heb met enorme vermoeidheid, en ik het liefst buiten mijn scriptie gewoon lekker uitrust (en soms leuke dingen doe natuurlijk).

Omdat ik voorstander ben van het leveren van goede, kwalitatieve content en dat ook aardig wat tijd in beslag neemt - en ik helaas nu dus te maken heb met een ernstig tijd tekort - verschijnen er al een tijdje geen outfitposts, beauty reviews, fotografie-artikelen èn (met pijn in m'n hart) Friday's Five's meer. Superjammer, want ik ging juist ontzettend lekker en vond het erg fijn dat ik buiten school om nog zoveel blogartikelen eruit wist te krijgen. Ik heb gemerkt dat het alleen nu dus echt even niet anders meer kan, en dat ik geen andere keus heb dan dat ik mijn blog op een lager pitje moet zetten.

Wat jullie dus kunnen verwachten is dat er tot aan de kerstvakantie géén blogposts online zullen komen. Tenzij (en daarmee beloof ik nog niets) ik toevallig wat tijd en zin vind om iets in elkaar te zetten. Verder ben ik natuurlijk gewoon te volgen op Instagram en Twitter en blijven mijn maandagse weekoverzichtjes wel gewoon verschijnen. Zo weten jullie toch nog een beetje wat ik zoal uitspook :)

Voor nu in ieder geval sorry dat het voorlopig wat stiller wordt op m'n website; normaal gesproken zou ik gewoon lekker door blijven tikken, maar nu heb ik toch gemerkt dat ik prioriteiten moet stellen om mijn laatste stukje school ècht tot een succesvol einde te brengen.

Veel liefs en tot maandag!

Related posts

13 reacties

 1. Goede keuze! Heeel veel succes met deze laatste loodjes! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel veel succes met de laatste loodjes meis, en heel erg begrijpelijk dat je even een stapje terug neemt.
  You can do this!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geen probleem, gebruik al je tijd maar voor je thesis!
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helemaal begrijpelijk! Blijf je gewoon lekker volgen op Instagram! Heel veel succes met de laatste loodjes, you can do it!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Logisch hoor. Heel veel success met alles meis. You've got this!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel veel succes met de laatste loodjes! Ik blijf je in de tussentijd volgen via social media. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geen probleem, focus je lekker op je thesis! Dat is op het moment veel belangrijker inderdaad! We zien je graag snel weer terug met leuke artikelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel veel succes met je thesis, dat is even belangrijker! Ik verheug me op de dag dat er weer artikelen online staan (:

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Is helemaal te begrijpen Dappie, ik weet ook precies hoe je je voelt! Die masterthesis gaat nu gewoon voor op alles en we zien de artikelen vanzelf weer verschijnen. HEEEEEEL veel succes!! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zeker een verstandige keuze. Heel veel succes met de laatste loodjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel jammer, maar heel begrijpelijk! School gaat natuurlijk voor. Heel veel succes met de laatste loodjes, je kan het! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel begrijpelijk; ik volg je sinds kort ook op instagram dus ik hou je gewoon lekker in de gaten! Focus je nu even op de laatste loodjes en daarna kun je weer knallen!

  LIEFS & SUCCES

  BeantwoordenVerwijderen