Kleine momentjes van blijheid

Steeds vaker zie ik artikelen voorbij komen waarin bloggers stilstaan bij hun meest mooie, blije en leuke momentjes. Ook ik heb er de afge...

Steeds vaker zie ik artikelen voorbij komen waarin bloggers stilstaan bij hun meest mooie, blije en leuke momentjes. Ook ik heb er de afgelopen tijd wel een aantal verzameld, en aangezien ik altijd helemaal vrolijk word van dat soort posts, werkte ik ook een lijstje uit!

Anna (Nooshin) die in haar laatste vlog vertelt over een aankomende nieuwe collectie rondom de feestdagen met m'n favo sieradenmerk Anna + Nina // Mama vervroegd naar huis (uit het ziekenhuis) // Oysho op Zalando // Spontaan uit eten // Een berichtje krijgen op Instagram dat ik bij iemand's Insta-favourites hoor // Chocoladevla // Nieuwe sieradenmerkjes ontdekken // Mijn artikel rondom 'frustraties over volgers' die zo goed werd ontvangen // Spontane aankopen // Mezelf helemaal volwassen voelen als ik zelf de was aan het doen ben // Ontdekken dat ik mijn blogfoto's nòg een slagje groter kan uploaden waardoor ze er nog mooier en scherper uit zien // Gezellige avondjes met vriendinnen // (Bijna) een week school'vrij' omdat ik door een miscommunicatie toch een week te vroeg was met het inleveren van mijn thesis-concept // Mijn nieuwe telefoonabonnement (met 10 GB internet) dat eindelijk bijna ingaat // Een superleuk idee krijgen voor een Friday's Five en deze meteen heel enthousiast uitwerken // Na meerdere rondjes lopen in Hudson's Bay eindelijk de 'Oui Oui'-muur gevonden hebben en daar uiteraard een foto voor maken // Mensen die mij appen voor Parijs-tips // Een spontane cupcake-party // Mijn nieuwe marmerlook-bureau // Een good make-up of good hair-day // De bloedhete, maar superfijne najaarszon // Eindelijk weer eens twee items verkocht op United Wardrobe // Mezelf trakteren op carpaccio // Productfoto's waarbij alles perfect lijkt te zijn: de lichtinval, de compositie en de focus // Vroeg in slaap vallen terwijl de regen tegen m'n raam aan tikt // Superveel leuke uitnodigingen krijgen voor feestjes (helaas niet naar allemaal kunnen gaan, maar toch leuk om te weten dat mensen aan je denken!) // Complimentjes krijgen over je zelfportretten // Dromen over Parijs na het afstuderen // Dat het rijden over de Brienenoordbrug en daarmee het uitzicht over Rotterdam toch wel een fijn gevoel geeft: ik vind die stad gewoon erg leuk! // Dat ik, ondanks alle drukte, moeheid en omstandigheden, toch nog meer kan bloggen dan ik ooit had verwacht en er ook dagelijks superleuke reacties op krijg van trouwe lezers <3

Related posts

16 reacties

 1. Wat een mooie momentjes, vooral dromen over Parijs :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een fijne momenten! Ik ontdekte dat ook pas geleden dat de foto's nog groten konden worden, zo chill! En wat fijn dat je moeder weer terug naar huis mocht.
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oh yes, dat eerste had ik nog helemaal niet gehoord! super leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat fijn dat je moeder weer thuis is uit het ziekenhuis! Verder ook een héle hoop fijne puntjes, ik vind het super leuk dat je zo vaak een blog kunt plaatsen ondanks dat je het zo druk hebt want je bent en blijft heel inspirerend!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een fijne momentjes! Supertof dat Anna met Anna+Nina gaat samenwerken zeg, zit waarschijnlijk wel iets moois voor kerst voor je tussen, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super fijne momentjes! Vooral dat je moeder eerder naar huis mag, heel erg fijn! Ik had gisteren een heel fijn moment toen ik nog buiten op het terras (wel onder een warmtelamp) kon zitten in de avond. Zo fijn en gezellig.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk om te lezen allemaal! Ik vind het ook heel tof dat je nog steeds tijd hebt om lekker te bloggen, want ik lees je artikelen super graag <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahh wat fijn om te horen! Hoop niet dat ik het nu iets te snel heb gezegd alleen, haha; er komt namelijk een erg drukke periode aan!

   Verwijderen
 8. Hele fijne momenten. Nou deze week heb ik totaal geen good hairdays haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja vanaf deze week valt het inderdaad tegen, maar gelukkig heb ik er wel een paar gehad afgelopen weken!

   Verwijderen