La vie de Daphne - Diploma-uitreiking, Spontane drankjes & Nieuw shirt

Afgelopen week was weer lekker druk! Zo reisde ik naar Rotterdam voor de diploma-uitreiking van mijn vriend, at daar meteen voor 't e...

Afgelopen week was weer lekker druk! Zo reisde ik naar Rotterdam voor de diploma-uitreiking van mijn vriend, at daar meteen voor 't eerst een chicken bigmac, werkte weer lekker veel aan m'n scriptie, ging lekker drankjes doen, had een lekkere lunch en een heel gezellig feestje!


Maandag hoefde ik pas laat richting school, dus ik had zelfs nog tijd om een review te schrijven over de meest donkere lipstick die ik ooit gehad heb. Echt top dat ik af en toe nog lekker met mijn blog bezig kan zijn!

De les zelf was weer niet mega relevant, dus wellicht dat ik de komende maandagen ook maar lekker thuisblijf. Scheelt me weer wat reiskosten èn een hoop deprimerende, regenachtige uitzichten zoals deze, haha!

Aangezien dinsdag mijn vrije dag is, stond ik weer lekker vroeg op om er een productief dagje van te maken. Ehm.. fail. Ik denk dat ik zelden zò afgeleid ben geweest en meer bezig was met het feit dat ik die avond nog naar Rotterdam zou moeten. Gelukkig wist ik dat ik deze donderdag en vrijdag nog superveel kon doen, en was het dus geen ramp dat het nu niet wilde lukken.

Grappige is wel dat ik constant geconfronteerd lijk te worden met mijn thesis. Zo ook dankzij het boekje van 14.000 things to be happy about. Overigens komt er waarschijnlijk volgende week weer een thesis-update, met een wat specifiekere uiteleg over mijn onderwerp.

Tegen 5 uur pakte ik de trein naar Breda, waarna mijn vriend en ik vervolgens naar Rotterdam reden. Zijn diploma-uitreiking stond namelijk op de planning en natuurlijk wilde ik dat niet missen! Onderweg reden we nog langs de brug waar ik jarenlang zelf met de trein overheen ging.. (en ik mis het niet! :P)

De andere brug die me een echt 'Rotterdam'-gevoel geeft, is natuurlijk de Van Brienenoordbrug. Ergens voelt dit wel een beetje als thuiskomen, hoewel ik helaas bijna nooit meer in Rotterdam kom.

Eenmaal in Rotterdam aangekomen waren we niet alleen bezig met op zoek te gaan naar een McDonald's, maar waren we ook constant aan het verdwalen. Grrrr! Gelukkig stonden we wel even stil bij een supermooi parkje waar ik snel deze foto maakte van de zon tussen de bomen door.

Nadat we ein-de-lijk een Mac hadden gevonden wilde ik heel graag de Chicken BigMac uitproberen. Klasgenoten hadden me er namelijk een dag ervoor al helemaal enthousiast over gemaakt. Ook ik vond 'm gelukkig superlekker (dat moest ook wel, want ik viel bijna om van de honger!)

Yeaaah diploma in the pocket!

En hoe vier je dat beter met wat wijntjes? Ik moet zeggen dat het wel gek voelde om op een doordeweekse dinsdagavond tot laat op een school in Rotterdam te staan met wijn, haha!


Gek genoeg, of ik er nu twee drink of zes: ik heb altijd een beetje een brak gevoel. Ik begrijp nog steeds niet hoe ik ruim anderhalf jaar geleden nog zoveel kon hebben en mezelf prima kon voelen de ochtend erna. Saaie muts ben ik ook geworden :P

Oh ja, woensdag zou het ook nog eens gaan stormen. En dat heb ik geweten.. Wat was ik toen ik eenmaal op de fiets richting station zat blij dat ik van tevoren mijn haar even in een staart had gedaan!


Bovenstaande foto is weer de perfecte weergave van hoe interessant de les was en hoe goed we aan het opletten waren, hahaha.

Thuis werkte ik nog een beetje verder aan school, maar daarna hield ik lekker een avondje vrij. Heerlijk gevoel zeg, om even helemaal nergens aan te denken. Overigens deelde ik ook weer een flatlay-of-the-day. Bedacht me ook meteen dat ik er morgen maar meteen weer een aantal foto's vooruit ging maken.


Thesis en... chocolademousse. Perfecte combi!

Het was de hele dag baggerweer, wat ook niet echt bevorderlijk was voor het maken van foto's. Gelukkig is het me nog enigszins gelukt er 'iets' van te maken, en zijn alle flatlay's van de afgelopen dagen op Instagram in het grauwe en donkere herfstweer gemaakt. Applaus voor mezelf :P


Op vrijdag werkte ik aan de laatste puntjes op mijn to do-list voor mijn thesis, en aan het begin van de middag stond dan eindelijk het theoretical framework daar! De dagen erna heb ik het nog een aantal keer doorgelezen, maar ik denk dat ik wel ready ben om het woensdagochtend in te leveren. Spannend wel hoor, om weer zo'n heel afstudeertraject in te gaan.

Die dag waren ook de antwoorden op de 5 meestgestelde flatlay-vragen online gekomen. Nog niet gezien? Lees 'm hier dan snel eventjes terug!


Overigens was ik stiekem ook best trots op de flatlay die ik bij dit artikel gemaakt had. Oòk tijdens het regenachtige weer!

Gelukkig heb ik het grootste deel van de dag lekker kunnen relaxen omdat ik niet veel meer aan m'n thesis hoefde te werken. Ik zette ook meteen een artikel voor dinsdag (voor jullie morgen!) in elkaar en maakte alvast een begin aan dit weekoverzicht. Wat ik de rest van de tijd doe als ik me verveel? Snapchatfilters uitproberen, hahahah!


Ik had 's avonds eigenlijk wel zin in een drankje, dus mijn vriend en ik besloten spontaan om eens niet in Breda, maar in Roosendaal op het terras wat wijntjes te drinken. Heer-lijk!

Hoe vaak deze pizza begin vorig jaar en het jaar daarvoor voorbij kwam, hoe weinig eigenlijk de afgelopen tijd. Maar daar is 'ie weer hoor: de welbekende pizza van de dönerzaak bij ons in de stad. We konden het ècht niet laten :)

Als jullie dachten dat het lekkere eten voorbij was.. hold on for 1 more photo! Ik sprak zaterdagmiddag lekker met familie in de stad af voor een lunch bij één van m'n favo lunchtentjes in de stad. Geen carpaccio of mozzarella en tomaat, maarrr garnalenkroketjes. Yum!

Toen ik weer thuis was, was m'n tweede H&M-pakketje van de week binnengekomen, met deze keer een item dat ik al onwijs lang op mijn wish list had staan. Ein-de-lijk had ik 'm dan te pakken gekregen, en I ADORE IT!

Zaterdagavond was het tijd om me weer lekker op te tutten om naar een verjaardag te gaan. Het feestje zou een roteind fietsen zijn, dus na lang wikken en wegen besloot ik toch maar met de auto te gaan. Het werd voor mij dan wel een avondje ijsthee drinken, maar ik kon wel lekker snel (en warm!) op en neer.

Wat was het een supergezellig feestje zeg! En wat voelde het fijn om eens niet als een halve zombie wakker te worden, maar gewoon een lekkere frisse en fruitige zondag te hebben. Heer-lijk!

Die middag liet het zonnetje zich ook weer een keertje zien en ging ik samen met mijn mams een stukje wandelen. Uiteraard nam ik mijn camera mee om mijn outfit op de foto te zetten - de post verschijnt woensdag!

Ik had die dag overigens na lange tijd weer eens eyeliner op, maar echt: ik heb het idee dat ik er gewoon niet goed tegenkan. Het prikte enorm, ik kreeg er traanogen van en het blijft sowieso nooit op z'n plek zitten (nee, ook waterproof-varianten werken voor mij niet..). Denk dat ik eyeliner toch maar in de ban doe..

Deze week is eigenlijk best spannend, want ik krijg donderdag al meteen de feedback op het eerste deel van mijn scriptie. Als het meevalt kan ik lekker verder, maar als het tegenvalt moet ik vanaf donderdag na school weer meteen hard aan de bak. Ik ben benieuwd! De thesisupdate waar ik het eerder in dit weekoverzicht over had, komt volgende week dinsdag, inclusief alle onderwerp-details en feedback die ik ontving.

Related posts

22 reacties

 1. Heerlijk weekje! En die pizza ziet er echt goddelijk uit. Nu heb ik trek haha. Ik duim voor je voor donderdag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahah trust me: vooral na wat drankjes op smaakt 'ie extra goed :)

   Verwijderen
 2. Wat leuk, gefeliciteerd met het diploma! Die checken big mc heb ik ook al eens gehad en ik vond hem ook lekker, toch geef ik de voorkeur aan de gewone big mc. Als ik het al eens eet, want ik ga echt praktisch nooit Haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje wat spannend van je scriptie! Duimen.. <3
  Je nieuwe shirtje is ook echt geweldig, wat is die leuk!!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er uit als een geslaagde week! Ik ga voor je duimen dat je positieve feedback gaat krijgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooooh wat ga je een spannende periode tegemoed! Ik duim voor je :-)
  & OMG DIE PIZZA! Ik wil er nu ook eentje haha!

  Liefs, Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die laatste foto van jou - de outfit foto - vind ik zoooo mooi! En foto's maken tijdens het regenachtige weer is zo lastig! Veel succes deze week <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuk overzicht! Echt mooie flatlays maak je altijd. Ben benieuwd naar het nieuws over je thesis!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat spannend, ik duim voor je ! Die donkere lipstick, oei dat zou ik nooit durven dragen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oeeeh ook ik duim voor je! En wat een hoop lekkers. Doe mij die pizza maar, mjum. Ik vind trouwens dat je die lipstick goed kunt hebben hoor. Staat je leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een heerlijk weekje zeg! Ik ben altijd al saai geweest, want eigenlijk drink ik vrijwel nooit hahaha. Ik ga voor je duimen donderdag!

  BeantwoordenVerwijderen