Aimee body by Pamela Reif

Op meerdere blogs heb ik al items uit deze prachtige Pamela Reif by Hunkemöller-collectie voorbij zien komen, en ook ik ben door m'n vr...


Op meerdere blogs heb ik al items uit deze prachtige Pamela Reif by Hunkemöller-collectie voorbij zien komen, en ook ik ben door m'n vriend onwijs verwend. Hij verraste me namelijk met de supermooie bordeauxrode Aimee body!


Het zal je zeker niet ontgaan zijn: Pamela Reif (een Duitse fashionblogger) heeft in samenwerking met Hunkemöller een prachtige, vrouwelijke en sexy collectie neergezet. Met een variatie van velvet, kanten en satijnen details biedt de lijn eigenlijk voor ieder wat wils. Ook de kleuren vind ik stuk voor stuk prachtig: zo komt er bordeauxrood, lichtroze, grijs en blauw voorbij! 
Zelf verraste mijn vriend me dus onlangs met de Aimee Body uit de collectie. Deze was mede door de kleur en de vele kanten details toch echt wel mijn absolute favoriet. Toegegeven: ik heb nog nooit eerder een body gehad, maar deze vond ik zò mooi dat ik 'm echt niet uit mijn hoofd kon krijgen. Superlief dus dat ik 'm daadwerkelijk cadeau kreeg!


De body bestaat voor het grootste gedeelte uit mooie, kanten details en in het midden loopt een baan van shiny satijn. Ook de belijning zorgt voor wat extra stevigheid en zelfs het opengewerkte detail aan de voorkant geeft het geheel een extra subtiele en sexy touch.
Aan de achterkant lopen de verstelbare bandjes gekruisd over de rug en op de onderrug zie je dit gekruisde effect opnieuw terugkomen. Niet geheel onbelangrijk (want ik voel de vragen al komen of het niet onhandig is met naar de wc gaan): de onderkant heeft drukknoopjes, die je op twee manieren kunt verstellen.

Of de body aan al mijn verwachtingen voldaan heeft? JA! De kwaliteit en het materiaal is supergoed en stevig, hij sluit supermooi aan om mijn lichaam en ik voel me er op en top vrouwelijk in. Ik kan zeker beamen dat Pamela Reif samen met Hunkemöller een supermooie collectie heeft neergezet. De samenwerking met Anna Nooshin vond ik vorig jaar ook al helemaal het einde, maar ook nu heeft de winkel me weer omvergeblazen. Can't wait for the future collabs already! :-)

Related posts

25 reacties

 1. It's so damn pretty! Dit vond ik ook echt een geweldige samenwerking van Hunkemöller net als met Anna Nooshin. Ben zo benieuwd waar ze de volgende keer mee komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik vind de collectie ook zo mooi!
  De body is ook echt prachtig en wat een mooie kleur <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze staat jou echt ge-wel-dig! Wat is Glenn ook een lieverd hé! Ooit kan ik ook zulke mooie items aantrekken van de Hunkemöller! Alle collecties zijn zo mooi, word ik hebberig van haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, just wauw! Ik vind de collectie ook echt prachtig en deze body staat je goeeeed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben echt gek op body's! Deze heb ik dan ook met heel veel liefde en plezier aan mijn collectie toegevoegd. Prachtige foto's heb je gemaakt, lief van je vriend ook dat hij de body cadeau heeft gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind dit echt een prachtig item! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind deze collectie zo mooi! Dit is ook echt een prachtig item, hele mooie kleur ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie foto's heb je gemaakt! Prachtig item ook en toffe kleur. Ik vind de gehele collectie erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtige body! Ik vind de laatste foto heel mooi gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die body ziet er heel mooi uit en staat je ook goed! Ik vind de kleur wel mooi zeg

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat gaaf dat je zo op de foto durft! Ik vind het je prachtig staan girl!

  Liefs, Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, hij is zo mooi! Twijfelde ook om hem te kopen, maar ik heb al genoeg haha. De Pamela RF collectie is echt prachtig! En niet goed voor mijn portemonnee haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Een hele mooie body! Die kleur maakt hem heel chique. Mooie foto's ook.

  BeantwoordenVerwijderen