Friday's Five: Mijn 5 beste aankopen van de afgelopen tijd

Hoewel ik mezelf niet volledig meer in de wereld van het shoppen begeef, heb ik de laatste tijd toch wat pareltjes gescoord waar ik echt ...

Hoewel ik mezelf niet volledig meer in de wereld van het shoppen begeef, heb ik de laatste tijd toch wat pareltjes gescoord waar ik echt he-le-maal addicted to ben. Een aantal zijn tijdens de vakantie gescoord, en ook een aantal in Nederland. In deze Friday's Five laat ik ze zien!Zwarte top met kant
Mijn meestgedragen item van de afgelopen maand is de zwarte top met kant die ik bij Mango in Sevilla scoorde (en jullie zullen 'm vast wel meerdere keren voorbij hebben zien komen op Instagram of m'n blog!) Het kanten gedeelte zit los - wat dus best even strugglen is om de top in vorm te krijgen - maar zodra 'ie goed zit vind ik het subtiele effect supermooi. Je ziet namelijk niet alleen aan de voor- en achterkant een stukje kant, maar ook aan beide zijkanten loopt het kant door, wat het geheel een romantische uitstraling geeft. Echt een pretty top voor een avondje uit dus!Witte blouse
Don't worry: ik had een basic item zoals dit al jaren in mijn kast. En met jaren bedoel ik dan ook echt héél wat jaren, waardoor de blouse eigenlijk helemaal niet meer mooi was (lees: verkleurde knoopjes, gele vlekken, gaatjes..) Hierom vond ik het tijd voor een nieuw exemplaar, en bij H&M was het eigenlijk meteen raak. Voordeel? Kostte me bijna niets, de stof is superfijn en je kunt 'm met alles combineren. Een nieuw favorietje denk ik zomaar!Bralettes
Het begin van mijn bralette-verslaving is inmiddels alweer way back en de afgelopen tijd heb ik er in slechts een paar weken maar liefst drie(!) op de kop getikt. Twee daarvan kocht ik bij de mooiste winkel en tegelijkertijd mijn meest favo winkel om lingerie te shoppen ever: Oysho. Ik liep naar buiten met een zwart en een olijfgroen exemplaar. Later bestelde ik thuis nog een lichtroze van Agent Provocateur, die na een fikse afprijzing lekker betaalbaar werd. Nu is mijn collectie wel weer eventjes aangevuld (denk ik :P)Nieuwe portemonnee
Mijn geliefde portemonnee van Costes was dan wel ontzettend fijn in gebruik, maar hij begon toch wel heel erg te slijten. Zo werkte de rits niet meer naar behoren en zaten er overal wel naadjes en draadjes los. Ik wilde niet al te veel geld kwijt zijn aan een nieuwe portemonnee en vond onlangs bij Stradivarius in Amsterdam een perfecte vervanger en werd he-le-maal verliefd op het pretty bordeaux-kleurtje. Het is nog wel even wennen om zo'n nieuwe portemonnee te hebben die nog niet helemaal soepel is, maar dat zal na verloop van tijd alleen maar beter worden.Bloemenjurkje 
Hoewel ik eigenlijk wel genoeg jurkjes heb in mijn kast (ja, dit zei ik zojuist ècht), was ik toch nog op zoek naar een exemplaar dat net een beetje anders is als de rest. In mijn garderobe vind je vooral effen jurkjes of hooguit items met een streep, maar een print ontbreekt nog. Sinds een tijdje ben ik gevallen voor de bloementrend, die overigens ook dit najaar helemaal terug gaat komen. Bij Zara vond ik een bloemenjurkje die eigenlijk aan al mijn wensen en eisen voldoet: prachtige, rode bloemen, een 'apart' detail door de knoopjes èn - niet geheel onbelangrijk - er kan een panty onder. Ik denk zomaar dat ik héél veel plezier aan dit jurkje ga beleven!

Wat is jouw beste aankoop van de afgelopen tijd?

Related posts

18 reacties

 1. Onwijs mooie spulletjes! Vooral je olijfgroene bralette en jurkje van Zara staan hoog op mijn wishlist! Helaas is de bralette niet zo makkelijk te krijgen! Mijn favo aankoop van de laatste tijd is een aankoopje uit de Pamela Reif collectie van Hunkemöller!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa de mijne ook definitely; al kon ik deze niet tot 'aankoop' rekenen, haha! En idd.. jamer genoeg moet je voor die bralettes wel wat meer neertellen..

   Verwijderen
 2. Wat een mooie items! Vind die bralettes echt prachtig, jammer dat die vaak niet zo goed werken bij mijn cupmaat/figuur..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik verbaasde me er echt over dat Oysho in de winkel helemaal niet tot een grote cupmaat gaat. Best oneerlijk voor heel veel mensen..

   Verwijderen
 3. De braceletten zijn echt heel mooi. Ik ga volgende week naar Spanje en ga zeker bij Oysho kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah ik ben benieuwd wat je van de winkel vind! Geniet alvast van je vakantie :)

   Verwijderen
 4. Ik ben heel benieuwd naar een aanfoto van het laatste jurkje! Toffe items allemaal, ik snap dat je verliefd werd op de portemonnee :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk om jouw favoriete aankopen te zien! <3 Ik vind bralettes ook super mooi, maar ik kan er gewoon niet tegen omdat je dan zo weinig tiet hebt haha. Tenminste, ik. En ik vind dat zo lelijk bij mezelf haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha het geeft idd niet heel erg veel vorm, maar alsnog zijn ze so pretttyyy!

   Verwijderen
 6. WAAROM ken ik die winkel niet waar je die bralette's hebt gekocht, en WAAROM zit die hier niet in de buurt? Ik draag eigenlijk alleen nog maar bralette's, maar vind hier echt niks moois..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waaah omg ken je die niet? Ja kan trouwens ook wel, want 't zit alleen in het buitenland. But I looove it <3

   Verwijderen
 7. Ooooh die bralletes zijn zo mooi!
  Ik ben er ook gek op!
  Zo'n witte blouse is altijd fijn om in de kast te hebben!:-)

  Liefs, Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wahh, je nieuwe portefeuille! Prachtige kleur! Lijkt wat op mijn nieuwe. Ik ken het gevoel, de mijne is ook nog niet soepel. Een beetje klungelen als ik met volle handen een klantenkaart moet zoeken aan de kassa, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha ik had het ook onlangs nog met m'n bankpasje, sta ik daar voor m'n gevoel een kwartier te klunzen, mensen achter me in de rij pissig, hahaha!

   Verwijderen
 9. Wat een mooie aankoopjes zeg! Ik vind die bloemetjestrend ook echt geweldig hihi

  BeantwoordenVerwijderen