Friday's Five: 5 x nog maar één keer...?

Na het succes van mijn artikel 'wat als ik maar 5 dingen mee op reis mocht nemen?' begon mijn creatieve brein weer overuren te ma...

Na het succes van mijn artikel 'wat als ik maar 5 dingen mee op reis mocht nemen?' begon mijn creatieve brein weer overuren te maken en wilde ik dolgraag een vervolg maken. Maar dus - voor deze ene keer - kennis met 'wat als ik nog maar één keer iets mocht doen?'

Wat als ik maar...

... één nagellakkleur mocht dragen voor een heel jaar lang?
Dan zou ik absoluut kiezen voor een nude-kleurtje! Past overal bij, is prima bij te werken en eerlijk? Nude heeft me echt nog nooit een moment verveeld! Vraag me stiekem wel af hoe mijn nagels er na zo'n jaar dan uit zien.. (tipje KIKO Nude is echt een topper)

... één ding per dag mocht eten, de hele dag door?
Oeff.. als ik mijn dagen zò in moest delen dat ik maar één voedselsoort per dag mocht eten en dit zowel als ontbijt, lunch, avondeten èn tussendoortje zou moeten nuttigen? Dan denk ik dat ik gewoon iedere keer pasta carbonara neem, hahaha! Once a guilty pleasure, always a guilty pleasure.

... één parfum mocht dragen voor de rest van mijn leven?
Ik heb lang gezocht naar een echte signature geur, en sinds 3 jaar is dit Aliën van Thierry Mugler. Nu moet ik toegeven dat ik deze inmiddels best regelmatig ruik en er dus weinig 'signature' meer aan is, en dat ik sinds ik Rosa Excelsa van Dolce & Gabbana heb, helemaal weg ben van die geur. Ook ben ik 'm nog niet heel vaak tegengekomen bij anderen. Ik zou het in ieder geval niet erg vinden om Rosa Excelsa de rest van mijn leven te dragen!

... één rok in heel mijn garderobe mocht houden?
Het meest logische antwoord leek eigenlijk meteen 'mijn zwarte kokerrok,' aangezien deze met vrijwel alles te combineren is. Maar... eerlijk gezegd heb ik de afgelopen maanden weer zoveel nieuwe rokjes (her)ontdekt, dat ik toch denk dat ik daarvan af moet wijken! Groot favoriet op dit moment is m'n ruitenrokje van MyJewellery, dus ik denk dat ik of voor die zou gaan, of voor een rok in een effen kleur zoals donkerblauw.

... één reis ooit mag maken?
Nooit meer op reis kunnen - op één keer na - lijkt me vreselijk, vooral als ik mijn geliefde stad Parijs daarvoor moet opgeven. Toch blijft het een hele grote droom om een keer een bezoek te brengen aan the USA. Aangezien het dan toch mijn laatste reis is, zou ik het groots aanpakken en er een heuse roadtrip of rondreis van maken, met natuurlijk aan de westelijke kant Californië en de oostkust waar zich o.a. New York bevindt.

Feel free om 'm over te nemen!

Related posts

24 reacties

 1. Super leuke tag zeg:-) ik zou toch een verre reis willen maken als ik er maar 1tje zou mogen doen en mijn favoriete parfum is dior:-) bij nagellak zou ik ook absoluut voor nude gaan! Ik vind het fijn als het overal bij past:-)

  Liefs, Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke tag! Ik zou ook voor een nude nagellak gaan, parfum zou ik voor Chanl Coco Mademoiselle kiezen, ik zou heel de dag lasagna eten :) en de reis zou toch echt naar Parijs gaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuk artikel! Ik denk dat ik hem binnenkort overneem van je :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke tag!! Alien van Thierry Muggler is heerlijk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Héél leuk artikel! Ik vind je ruitjes rok ook zoooo onwijs mooi. Ik zou ook gaan voor nude trouwens, dat verveelt inderdaad nooit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Superleuk om te horen! En dat te bedenken dat ik eerst nog best twijfelde of ik 'm wel moest kopen, haha!

   Verwijderen
 6. Wat een leuke tag! Mijn favoriete parfum zou dan toch van jean paul gaultier zijn, die is zo ontzettend lekker! En een ruitenrokje is zo leuk!! Ik heb er een besteld. <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Erg leuke tag, maar uhm, alleen maar pasta carbonara? Dan gaan we je binnen de kortste keren kunnen rollen, vrees ik. :'D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuk artikel! Ik zou denk ik ook een nude lakje dragen, of, misschien ook wel een knalrode, love it.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat ontzettend leuk om te lezen! en omg, elke keer pasta carbonara eten,waar kan ik tekenen haha!?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha kom vanavond maar alvast eten, als het goed is staat het op het menu!

   Verwijderen
 10. Ik denk dat ik voor carpaccio zou gaan als eten of pizza! Leuke tag (:

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ohh ook wel een goede haha, kun je lekker veel mee variëren: wraps, salades, op brood.. mmm!

   Verwijderen
 11. Ooooh, weer zo'n leuk artikeltje hihi! Ik ga hem zeker onthouden. Kiko Nude zou ik inderdaad ook een heel jaar lang kunnen dragen zonder dat het verveelt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt he haha, vroeger moest ik echt niet aan zo'n 'saai' kleurtje denken!

   Verwijderen