Mijn sandaaltjes!

Na jarenlang mijn voeten te hebben gekweld met goedkope sandaaltjes, ging ik dit seizoen voor het eerst voor wat duurdere exemplaren. Of d...

Na jarenlang mijn voeten te hebben gekweld met goedkope sandaaltjes, ging ik dit seizoen voor het eerst voor wat duurdere exemplaren. Of dit me is bevallen en wat ik verder van mijn nieuwe bruinkleurige paar sandaaltjes vind, lezen jullie vandaag.

Voor de één zal de prijs natuurlijk wel een meevaller zijn, maar 60 euro neerleggen voor een paar schoenen die eigenlijk uit helemaal niet zoveel materiaal bestaan heb ik gewoon nog nooit gedaan! Toch wilde ik de gok eens wagen en kijken of mijn voeten het langer vol zouden houden in sandaaltjes die van wat steviger materiaal zijn gemaakt dan de andere paren die ik al had.Ik koos voor de Gwenna sandaaltjes van Aldo. Dit merk is te koop op Zalando en deze uitvoering is naast het bruine kleurtje dat ik uitzocht, ook nog in een gouden uitvoering verkrijgbaar. Wat mij betreft stralen deze sandaaltjes pure simpelheid uit: iets waar ik al een tijd naar op zoek was! Geen steentjes, glittertjes, applicaties, gekleurde bandjes of frutseltjes voor mij!

De buitenkant is gemaakt van echt leer, waar de rest van de sandaal juist uit imitatieleer bestaat. Wel voelde ik meteen dat dit een fijne, dikke sandaal is en de zool heel wat fijner aanvoelt dan de dunne zooltjes die ik voorheen onder mijn voeten had - waardoor ze dus echt kapot gingen.

Het enige bandje dat aan dit sandaaltje zit, is degene die sluit om mijn enkel. Gelukkig zijn er genoeg gaatjes in het bandje, waardoor ik 'm strak genoeg kan maken zodat de sandaaltjes niet vervelend zitten. Het was nog wel even spannend of de twee banden rondom mijn hiel niet te groot zouden zijn (ik heb eerder zo'n model gehad en dat zag er niet uuuuuit), maar gelukkig viel dit reuze mee!Deze Aldo 'Gwenna' sandaaltjes kosten €59.99 en zijn te koop op o.a. Zalando. Inmiddels zijn ze helaas uitverkocht, maar zijn ze ook nog via andere webshops verkrijgbaar!

Related posts

22 reacties

 1. Wat zijn ze mooi zeg! Ik heb dit jaar ook voor het eerst wat duurdere sandaaltjes gekocht en ik heb er nog geen minuut spijt van gehad. Het loopt toch gewoon veel lekkerder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa precies, geen uuuren natuurlijk (dat moet je sowieso niet op sandaaltjes doen), maar loopt echt fijner!

   Verwijderen
 2. Aldo vind ik zó een leuk merk maar inderdaad wel aan de prijzige kant. Ik weet niet of ik 60 euro over zou hebben voor een paar sandaaltjes máár ik geloof wel dat ze echt stukken beter lopen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja snap ik, ik wilde het er eerst ook niet voor wegleggen maar zelfs de afstand van school tot het station deed al megaveel zeer; dus ik was extra blij met deze!

   Verwijderen
 3. Ik zou ook niet snel zo'n bedrag neertellen voor sandaaltjes, maar snap wel dat je benieuwd of ze het waard zijn. In een impulsieve bui zou ik het misschien ook wel doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat zijn ze mooi! Ik vind ze echt heel erg tof! Een goede aankoop <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super mooie sandaaltjes! Vind ze heel erg leuk. Ze staan vast mooi onder een zomers jurkje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat zijn ze mooi! <3 Zelf ben ik ook nog op zoek naar simpele sandaaltjes, maar ik denk dat ik liever zwart heb. Ik hoop dat ik ze gauw vind!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke sandalen! Zullen heel mooi zijn onder de zomerse outfits!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ze zien er zo comfy en classy uit! Ik denk dat ze echt wel het geld waard zijn geweest :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat zien ze er prachtig uit! Ze lijken mij ook echt fijn lopen.

  BeantwoordenVerwijderen