Friday's Five: 5 favo nagellakjes voor de zomer

Hoeveel nagellakjes ik ook heb, toch draag ik ze niet het hele jaar door. Sommige kleuren passen meer bij de herfst of winter, en sommi...

Hoeveel nagellakjes ik ook heb, toch draag ik ze niet het hele jaar door. Sommige kleuren passen meer bij de herfst of winter, en sommigen juist meer bij het voorjaar en de zomer. Vandaag zet ik mijn 5 favoriete kleuren voor de zomer op een rijtje!
Ik kan eigenlijk niet anders dan beginnen met mijn meest favo kleur ooit: dit helderblauwe lakje. Het begon bij Saltwater Happy van Essie, maar om nu elke keer een nieuw lakje aan te schaffen vond ik ook weer prijzig worden. Niet lang erna kwam KIKO met een fijn alternatief: voor slechts €2,50 (nu in de sale maar 2 euro trouwens!) heb je de kleur Pastel Light Blue. Is het geen beauty?
Roze nagellak kan eigenlijk altijd wel, maar pastelkleurtjes zoals deze vind ik extra leuk voor de zomer. Dit lakje komt nog uit de oude collectie van KIKO en heet (volgens mij) Candy Pink. Soms liggen deze nagellakjes nog in de sale bij KIKO voor €1.00, en wie weet kun je deze er tussen vinden. Wat mij betreft een prachtige, zoete roze kleur!
Met een mintgroen kleurtje kun je 's zomers ook nooit de plank misslaan. Ik ben groot fan van Mint Candy Apple van Essie (en heb er daarvan zelfs twee in bezit), maar ook That's Hula-rious van O.P.I. vind ik schitterend! Krijg er meteen een zonnig gevoel bij :)
Eén van mijn meest recente aanwinsten won ik op de blog van Eveline en is Go Ginza van Essie. Ik mocht dit kleurtje zelf uitkiezen en eigenlijk sprak hij me meteen weer aan vanwege de pastelkleurige tint paars. Sowieso ben ik al fan van paarskleurige nagellak, maar deze was toch net weer een beetje anders. Yes, ook Go Ginza is groot favoriet aan het worden!
Lang heb ik witte nagellakjes afgezworen vanwege het 'typex-effect,' maar zo'n twee jaar geleden begon ik het dankzij mijn stage (èn Essie Private Weekend) steeds meer te waarderen. Ik tikte bij Hema voor €2,50 een wit kleurtje op de kop en heb 'm toen best een tijdje gedragen. Toch maar weer doen denk ik, want ik vind het effect ZO mooi! Ik kocht dit lakje toen Hema nog geen namen aan haar nagellak gaf, maar op hun website vond ik een soortgelijk wit kleurtje onder de naam 'milkmaid.'

Related posts

28 reacties

 1. Op het witte lakje na ben ik fan van alle andere zomerse kleurtjes. Leuk hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het witte lakje heel erg tof! En wat ziet die er mooi uit <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat een snoeperige kleurtjes! Vind vooral de lichtroze van Kiko heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa ook zeker één van m'n meest gedragen kleurtjes tijdens het voorjaar!

   Verwijderen
 4. Ik ben ook helemaal in-to the pastel kleurtjes! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind witte nagellak zo bijzonder. Het heeft iets!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja idd, én je handen lijken bruiner (of zoiets hahahah)

   Verwijderen
 6. Go ginza is zo mooi! En ik vind witte nagellak ook heel mooi! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauuuuw die roze van essie!😍
  Ik wil nog steeds een keer een essie lakje kopen. Elke keer kijk ik bij big bazar omdat ze daar altijd van die koopjes hebben maar ik kan ze nooit vinden!

  Liefs, Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is meer een beetje paarsroze zelfs haha! En nee idd, deze heb ik daar ook nog nooit gezien! 't zijn vaak wat oudere collecties of restpartijen die daar verkocht worden..

   Verwijderen
 8. Wat een prachtige kleurtjes! Go Ginza ga ik even onthouden voor als ik bij DM kom, haha. Superleuk artikeltje <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtige zachte kleurtjes zeg! love it

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie kleuren, ik hou wel van pastel!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtige kleuren! Go Ginza is een groot favoriet van mij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat zijn hele mooie, zachte kleuren voor de zomer. Essie Go Ginza is echt een heel mooi tint.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een prachtige kleurtjes! Ik hou soms ook wel van felle kleuren in de zomer, maar lichte tinten zijn altijd goed <3

  BeantwoordenVerwijderen