La vie de Daphne - Een lekker chill weekje

Typische omschrijving voor deze week? Lekker chill! Ik had weinig gepland, heb veel tijd voor mezelf genomen en heb er extra van genoten....

Typische omschrijving voor deze week? Lekker chill! Ik had weinig gepland, heb veel tijd voor mezelf genomen en heb er extra van genoten. In de tussentijd heb ik natuurlijk ook weer wat foto's gemaakt van wat ik allemaal gedaan heb voor de post van vandaag :-)


Maandag besloot ik lekker een dagje te 'soloshoppen.' Soms is dat echt heerlijk. En hoewel ik eigenlijk niets nodig had en mezelf had beloofd niets meer te kopen, wilde ik toch voor de vakantie nog wat dingen passen. Ook een nieuw blauw-wit blousje, want mijn favo is helaas onlangs kapotgegaan.

Dit jurkje was voor de prijs nog net wat te simpel. Een simpel jurkje zocht ik nog wel, maar dit was 'm toch nèt niet.

Gelukkig kwam ik in de volgende winkel wel een mooi exemplaar tegen. Het stofje is superzacht en de kleur vind ik geweldig. Op foto komt het niet helemaal over, maar hij is oudroze!

Die middag had ik ook meteen een pakketje afgegeven, maar het andere pakketje dat ik bij me had moest naar België. Vanuit Nederland zou dit tussen de €9,30 en de €13.00 zijn. Hoeveel ik in België kwijt was? €2,35! Soms zijn er ook wel voordelen aan vlak bij de grens wonen dus! Toen ik thuiskwam at ik nog wat lekkere aardbeitjes.

Ik maakte van m'n nieuwe Etos goodies weer een flatlay. De rainbow highlighter moet ik nog uitproberen, maar ik heb er al veel leuke reviews over gelezen. De kokos fixing spray is even wennen aangezien ik kokos vreselijk vind, maar hij werkt daarentegen echt top!

Maandagavond ging ik nog lekker in het zonnetje een stukje wandelen met mams. Ik ben nu een aantal keer mee gaan wandelen en het is stiekem toch best lekker! Onderweg maakten we nog een foto van mijn OOTD met mijn favo rokje van dit moment.

Dinsdagavond zou een lekker rustig-aan-doen-dagje worden. Ik ging lekker een beetje in de tuin hangen om nog een klein beetje aan mijn kleurtje te werken voor de vakantie. Vond het overigens wel grappig dat zowel mijn jurkje, teennagels als de bloemen allemaal een andere kleur roze waren!

Maar toen gebeurde er iets minder leuks. In de winkel zag ik al dat dit jurkje nogal losjes gestikt was, en hij scheurde dan ook meteen. Hij was ook helemaal niet meer te maken, dus ik ging er direct mee terug. Heb 'm nog wel geruild voor een nieuwe, maar ik moet bekennen dat ik 'm niet meer zo snel aan durf als ik bijvoorbeeld ga fietsen of als ik moet bukken.

Ik had het door dat heen en weer fietsen wel warm gekregen, dus een lekker waterijsje had ik wel verdiend (vond ik). Opnieuw een foto met de kleurrijke bloemetjes uit de tuin.

's Avonds luisterde ik alvast naar wat muziek. Ik heb nog zo'n anderhalve week om mijn iPhone voor de vakantie weer vol te gooien met nieuwe, goede nummers. Het wil nog niet heel erg lukken, maar als ik elke dag tijdens m'n make-upsessie of blogjes een playlist opzet, moet er toch wel iets tussenzitten!

Woensdag werd voor mij een beetje een off-day. Alles zat tegen, het was overdreven warm en mijn keel zat daardoor ook wel een beetje dicht. Lekker lui doen dus, met een kopje koffie èn mijn Spaanse waaier erbij. Ja, ik ben dus zo'n figuur die zo'n ding serieus gebruikt.

Ik wilde mezelf niet helemaal nutteloos voelen, dus 's avonds experimenteerde ik nog wat met foto's en schaduwen. Slechts eentje vond ik opzich wel oké gelukt, maar wie weet pak ik dit weer een andere keer op!

Donderdagochtend kwam ook de review online van de eyebrow pomade van Hema. Het product werkt prima, maar de kleur is niet helemaal mijn ding. Helaas! Toch zal ik 'm wel blijven gebruiken zolang ik nog niets anders heb gevonden :)

De hele middag heb ik lekker bijgekletst met een vriendin die bij me langskwam. Gezellig! 's Avonds at ik na lange tijd weer eens lasagne. Het ziet er op de foto niet uit en normaal ben ik echt geen fan van dit gerecht, maar deze keer zaten er wat meer groenten in die ik wèl lekker vind.

Vrijdag begon ik de dag met een ritje naar de stad, en was vervolgens net op tijd thuis voor een leuk pakketje van MaisonPR. Naast deze leuke boodschap zaten er een aantal leuke spulletjes in.

Allereerst twee producten om wenkbrauwen en wimpers mee te verven. Hoewel ik 99% zeker weet dat de bruine wenkbrauwkleur nog te donker voor me gaat zijn, ben ik daarentegen wel heel benieuwd naar de wimperverf. Schijnt nogal een proces te zijn, maar ik ga het sowieso uitproberen!

Ook zat er deze handgel van Alessandro in. Ik heb zelf nog nooit van het merk gehoord, maar het ziet er in ieder geval lekker verfrissend uit! Ik zou het bijna willen opdrinken, haha :)

Tot slot vond ik nog deze 3 nagelproducten van Kruidvat. Ik heb de laatste tijd weer veel last van zwakke nagels, dus deze komen echt heel goed van pas!

Het andere pakketje zit mooi ingepakt op deze foto; het is namelijk bedoeld als cadeautje! Hopelijk kan ik het snel geven, dan kan ik jullie ook vertellen wat voor leuks het is.

In de middag deed ik ein-de-lijk iets wat ik superlang heb uitgesteld: mijn Dior lipstick op de foto zetten! De foto's zelf zijn best goed gelukt (al zeg ik het zelf) en de review ervan komt aanstaande woensdag online op mijn blog. Stay tuned dus!

Vrijdag raapte ik m'n spullen bij elkaar en vertrok ik met twee vriendinnen richting stad voor een terrasje. Het was goed druk op de markt vanwege een jeugdronde-evenement (wat overigens best voor wat lawaai zorgde). De wijntjes waren daarentegen wel heerlijk.

Om 22.45 fietste ik nog richting station en pakte ik één van de laatste treinen naar Breda voor een nachtje bij mijn vriend. Gelukkig was ik niet de enige in de trein en was het ook op het station van Breda nog best druk. 

Zaterdag startten we lekker op met aflevering 2 van seizoen 7 van Suits, deden we 's middags boodschappen en hebben we daarna nog het één en ander geregeld voor de vakantie. 's Avonds stonden we weer in de keuken en maakten we een garnalensalade vooraf en aten we als hoofdgerecht mexicaanse burrito's. Ze waren heeeerlijk!

De flatlay-of-the-day was er eentje waar ik stiekem best trots op was. Ik kreeg er ook weer superveel lieve en leuke reacties op. Mijn Instagram-account wordt de laatste tijd overladen met nieuwe volgers, toffe comments en heel veel complimentjes. Geeft me toch weer wat extra motivatie om lekker mooie foto's te blijven maken. Met binnenkort natuurlijk de reis naar Spanje die tijdelijk de boventoon gaat voeren :)

Zaterdagnacht had mijn vriend me nog thuisgebracht, dus zondag werd ik weer in mijn eigen bed wakker. Ik sliep weer lekker een beetje uit, maakte me klaar en trok weer eens mijn 'La vie'-shirt aan.

Samen met mijn moeder bracht ik een bezoekje aan de stad, waar ik nog wat laatste make-up inkoopjes deed voor de vakantie. Onder andere deze Essence concealer sloeg ik flink in, want deze grote favoriet blijkt uit het assortiment te gaan! Ze gaan bij mij helaas redelijk hard, dus heel lang zal ik niet met deze drie doen. Ach, gelukkig weet ik van Catrice ook nog wel een goeie :)

Voor 't eerst kwam ik ook in het oude V&D-pand, waar nu een groot woonwarenhuis zit gevestigd. Ik was er na de opening eigenlijk nog nooit geweest, maar wat hebben ze hier veel mooie en leuke spullen zeg! Ik heb meteen heel veel ideetjes gekregen van wat ik later in mijn eigen huisje allemaal zou willen.

Thuis probeerde ik voor een klein projectje nog wat foto's te maken, maar ik ga ze nog op een later moment - als het licht wat beter is dan 16.45 - opnieuw maken. Daarna hield ik een lekkere lazy zondagavond en dook ik weer op tijd mijn bed in.

Volgende week maandag zal er vanwege de vakantie geen weekoverzicht online komen (de precieze planning volgt zaterdag!). Vandaag staat er in ieder geval een verjaardagsvisite op de planning, donderdagavond spreek ik nog met twee vriendinnetjes af en tussendoor ben ik uiteraard met mijn vriend en pakken we samen de koffers in. Can't wait!

Related posts

14 reacties

 1. Wat een toffe goedies heb je gekregen van maison PR!
  Je zwart witte rokje blijf ik echt zo leuk vinden!
  Liefs, Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben echt verliefd op de outfit die je aan had toen je met je moeder ging wandelen. Zo leuk! Ben heeel benieuwd naar de wimper verf!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lief, dankjewel! Ik was ook superhappy met de combi die ik ervan had gemaakt <3

   Verwijderen
 3. Super leuk dat je binnenkort op vakantie gaat! Ben nu al benieuwd naar de mooie foto's die je gaat maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke perspakketjes heb je gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Soloshoppen vind ik ook echt heerlijk! Lekker uitgebreid van alles passen, zonder dat iemand ongeduldig wordt haha. Zonde van het jurkje, gelukkig mocht je hem nog ruilen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Volgens mij had je wel een lekker relaxte week. En je bent echt een pro in flatlays, dus vooral zo doorgaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik hoop dat ik die concealer ook nog snel ergens kan scoren! Solo-shoppen doe ik niet vaak, maar soms vind ik het echt heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen