Zomerse armcandy

Nu de zomer eraan komt vind ik het extra leuk om wat meer zomerse armbandjes om mijn pols te dragen. Omdat ik de trend van schelp-armband...

Nu de zomer eraan komt vind ik het extra leuk om wat meer zomerse armbandjes om mijn pols te dragen. Omdat ik de trend van schelp-armbandjes tegenwoordig weer steeds vaker voorbij zie komen, bestelde ik in samenwerking met Lana's Sieraden ook zo'n superleuk armbandje!

Ik koos zelf voor de grijskleurige variant omdat ik denk dat deze kleur overal wel bijstaat, maar naast deze zijn er nog drie andere kleurtjes verkrijgbaar op de armbandjes-pagina. Crèmekleurig, roze en verschillende kleurtjes bij elkaar.

Het armbandje heeft naast het kleien schelpje nog 4 goudkleurige bolletjes als detail. Hoewel ik zelf eigenlijk nooit goudkleurige dingen heb gedragen, ben ik steeds meer met deze kleur aan het experimenteren. Zo heb ik in mijn nieuwste sandaaltjes en schoudertas ook gouden accenten zitten. Ook bij dit armbandje is het heel erg subtiel.

Heel handig is dat je dit armbandje niet zelf hoeft te knopen, maar gewoon zelf aan kunt 'rijgen' waardoor 'ie precies op de goede maat zit. De touwtjes kun je aan beide kanten losser trekken, waardoor ik 'm zelfs nog net over mijn voet krijg en dit armbandje om mijn enkel kan dragen. Staat echt heel erg leuk in de zomer met leuke sandaaltjes of flatjes!Qua bezorging was de webshop van Lana's Sieraden heel erg snel. Twee dagen later kreeg ik het pakketje al door de brievenbus. En voor het prijsje hoef je het ook niet te laten; dit bandje kost namelijk slechts €3,50, en alle prijsjes voor de andere sieraden op deze webshop zijn ook fijn voor je portemonnee!

- Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking - 

Related posts

25 reacties

 1. Wat een leuk armbandje! Lekker zomers!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze is zo leuk!! Ik houd van armbandjes met schelpjes. Heb er zelf al heel veel, maar deze zou ik ook nog wel erbij willen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aah, zo cute! Leuk dat je hem ook als enkelbandje kan dragen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij past helemaal bij je horloge! Fijn dat je er zo blij mee bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super leuk armbandje heb je uitgekozen! Ik hou ook echt van schelpjes. Leuk voor de zomer!

  Liefs, Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk armbandje zeg, lekker zomers! Vind je horloge ook erg mooi trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een schattig dingetje zeg! Ik draag zelf helemaal niks qua sieraden, maar zo'n armbandje vind ik dan wel weer leuk voor de zomer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik draag ook heeel weinig, maar dit is idd zo lekker subtiel!

   Verwijderen
 8. Schattig armbandje! Al draag ik zelf liever in de zomer geen sieraden omdat het dan zo gaat plakken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. True haha, herken het probleem wel met mijn horloge; maar bij dit armbandje valt het gelukkig mee!

   Verwijderen
 9. Zo schattig armbandje, super leuk! Ook erg mooi horloge :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het ziet er wel heel leuk en schattig uit in combinatie met je horloge!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een super leuke armband! Echt zomers. Ik heb er ook zo'n eentje, maar dan als enkelbandje. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yesss ik denk dat ik 'm ook wel regelmatig zal dragen om m'n enkel!

   Verwijderen
 12. Aaah heel erg leuk zo met dat schelpje!

  BeantwoordenVerwijderen