Friday's Five: 5 dingen die ik deze vakantie ga doen

Finally: na bijna 3 weekjes staat er vandaag eindelijk weer eens een Friday's Five op mijn blog. Onder het mom van 'vakantie' ...

Finally: na bijna 3 weekjes staat er vandaag eindelijk weer eens een Friday's Five op mijn blog. Onder het mom van 'vakantie' schrijf ik vandaag over 5 dingen die ik wil gaan doen tijdens mijn 2.5 maand-durende vakantie. Benieuwd welke dit zijn? Lees dan snel verder?

Hopelijk mijn vriend zijn afstuderen vieren
Hoewel het voor mij allemaal nog moet beginnen vanaf september, is mijn vriend bijna klaar met zijn HBO-diploma. Zijn eindpresentatie staat midden juli op de planning, waar we natuurlijk hopen dat hij 't gewoon haalt en slaagt, we vervolgens lekker uit eten kunnen èn wellicht een nachtje kunnen blijven in Rotterdam.

Daagjes Den Bosch, Maastricht, Antwerpen, Rotterdam, Amsterdam
Of ik weer veel van Nederland (en België) ga zien deze vakantie? Nou en of! Buiten het feit dat ik natuurlijk wekelijks wel een aantal keer in Breda te vinden ben, doe ik morgen Den Bosch aan, ga ik volgende week Brittany's verjaardag vieren in Haarlem, de week erop ga ik een vriendin opzoeken in Maastricht en wil ik met mijn vriend nog naar Antwerpen, Rotterdam en/of Amsterdam/Arnhem. Alleen heel erg jammer dat het OV me zo'n kapitaal gaat kosten..

Eindelijk weer vriendinnen zien
Of het nu tijdens feestjes, gezellige dates, stappen, lunches, shoppen of gewoon 'zomaar' is, ik weet zeker dat ik eindelijk weer mijn vriendinnen ga zien. Te beginnen met vandaag, waar ik weer een vriendin ga bezoeken waar ik voorheen ontzettend veel kwam, morgen in Den Bosch met Brittany & Joyce, zaterdagavond weer gezellig bij vrienden and so on. Kan er zò naar toeleven!

Vakantie!
Jaaa! Deze kan natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Eind juli vlieg ik samen met mijn vriend naar Málaga voor 10 daagjes, waarin we waarschijnlijk ook Sevilla gaan bezoeken voor 1 of 2 daagjes. Hopelijk gaan we binnenkort een concreter reisplan maken, zodat we goed en voorbereid op reis kunnen. Heb er wel zin in om eventjes weg te zijn!

Bloggen (werken...? hardlopen..?)
Hoewel er de laatste tijd natuurlijk maar sporadisch artikelen online kwamen, heb ik er nu eindelijk veel meer tijd voor! Dat is dus ook iets wat ik waarschijnlijk héél veel in m'n vakantie zal doen. Over de twee dingen tussen haakjes heb ik lang getwijfeld en twijfel ik op dit moment nog steeds. Een vakantiebaan zou perfect zijn aangezien ik niet goed ben in lang achter elkaar thuis zijn, maar aan de andere kant zou het misschien ook wel weer slim zijn om 'even' mijn rust te nemen voor ik weer het chaotische afstuderen induik. Het is dus nog maar eventjes wat nachtjes slapen hoe ik dit ga invullen.. Ook dacht ik weer aan hardlopen, maar met de temperatuur van nu heb ik (nog) niet heel veel motivatie om de deur uit te gaan. Hopelijk komt dat nog!

Related posts

5 reacties

 1. Woohoo, ik zie jou gewoon 2 zaterdagen achter elkaar! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En, en, en: foto's maken met Larissa ;). Leuke dingen ga je doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijke plannen! Ik wilde deze vakantie ook weer gaan werken, maar omdat ik veel weg zal zijn lijkt het mij niet handig. Ik ga deze vakantie gewoon lekker genieten en ik kan het je aanraden om dat ook gewoon lekker te gaan doen! Dat heb je immers verdiend :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn he! Weer even tot rust komen in de vakantie!
  Ik heb wel besloten om veel te gaan werken. Lekker veel centjes verdienen om mijzelf te belonen met shoppingdays!😍

  BeantwoordenVerwijderen