Wishlist Den Bosch!

Vandaag is het eindelijk weer eens tijd voor een dagje winkelen met Brittany & Joyce! Deze keer bezoeken we Den Bosch, en omdat we d...


Vandaag is het eindelijk weer eens tijd voor een dagje winkelen met Brittany & Joyce! Deze keer bezoeken we Den Bosch, en omdat we daar samen nog niet geweest zijn, leek het me leuk om weer eens een ideeën/shop/wensenlijstje samen te stellen met items waar ik graag naar wil kijken!Hoewel ik natuurlijk een echt jurkenmeisje ben, vind ik de jumpsuit ook schitterend als ik ze bij anderen zie. Nu moet ik toegeven dat de twee playsuits met aztecprint die ik ooit had allebei inmiddels de deur uit zijn, maar dat deze rode variant van MyJewellery me meteen aansprak. De kanten details zijn echt prachtig, dus hier ga ik zéker even naar kijken.

Ook mijn welbekende knot bangle (ook van MyJewellery) draag ik nog steeds iedere dag. Dankzij mijn bangle-bord op Pinterest kwam ik echter op wat nieuwe inspiratie, en toen ik dit armbandje met blaadjes voorbij zag komen werd ik op slag verliefd, wat een beauty!

Tot slot kan een rokje natuurlijk niet ontbreken op dit lijstje. Een plissérokje zit al langere tijd in mijn hoofd en dit zou dan ook een perfecte aanvulling zijn op mijn redelijk strakke (koker)rokkencollectie. Lekker luchtig, zwierig en superleuk te combineren met flatjes of sandaaltjes. Krijg er meteen een Parisienne-vibe van! :)Buiten het feit dat ik nog steeds iedere dag superblij ben met het X-kettinkje van Mimi et Toi dat ik van mijn vriend met kerstmis kreeg, lijkt het me ook heel leuk om deze te combineren met een ander, korter kettinkje. Mijn oog valt de laatste tijd steeds meer op subtiele kettinkjes met een muntvormige hanger - met inititaal (MyJewellery) en zonder (H&M). I like!

Oké, het laatste item van MyJewellery dan, want volgens mij gaan we vandaag al best lang in deze boutique doorbrengen, haha! Dit jurkje vind ik prachtig en het bloemenprintje maakt dit model extra vrolijk en zomers (ook al is 'ie zwart). Ik zie 'm mezelf al helemaal dragen deze zomer!


Tops met trompetmouwtjes zijn sinds vorig jaar helemaal een ding geworden en ook ik begin deze trend best wel te waarderen. Bovenstaande gestreepte top komt van Costes, maar ook bij WE wil ik zo'n soortgelijke top passen in een felroze kleurtje. Even kijken of ik zulke tops wel écht kan hebben, haha!

T-shirts kan ik nooit genoeg in mijn garderobe hebben, aangezien ik deze vrijwel altijd met mijn rokjes combineer (als het geen blousjes zijn dan). Deze te leuke gestreepte top komt van The Sting en het schattige tekstje met 'Mon Cheri' stal mijn hart. Wat een leukerd!

Verdere items waar ik graag naar zou willen kijken voor aankomende zomer zijn natuurlijk mouwloze tops. Bovenstaande top met stipjes komt van Zara, en ik heb zelf een soortgelijk model van Pull&Bear die ik laatst weer helemaal heb herontdekt en superleuk vind voor boven een kort broekje of rokje.


Op bovenstaande foto staan twee blauw/witte blousjes, en dat is niet geheel zonder reden. Onlangs is namelijk mijn favo gestreepte blouse helemaal kapotgegaan, en aangezien ik deze echt heel vaak droeg is een nieuw exemplaar meer dan welkom. Stiekem vind ik de rechter het allerleukst (Only), maar is de linkse weer superfijn voor m'n portemonnee (H&M, 10 euro!). Hopelijk kan ik ze allebei vandaag vinden èn met elkaar vergelijken!

Tot slot ben ik ook hard op zoek naar wat meer jurkjes zonder mouwen, en dit zwarte jurkje vind ik héérlijk: lekker simpel, los en toch met een mooi (kanten) detail. Wie weet kom ik zulke jurkjes ook nog ergens anders tegen!

Een uitgebreide wish list is het dus niet, en voor mij zijn het dan ook meer items waar ik graag naar wil kijken (en die ik wil passen) dan dat ik alles ècht heel hard nodig heb. Hou zeker vandaag mijn Instagram Stories in de gaten via @laviededaphne om te kijken of het me lukt om wat dingetjes daadwerkelijk te passen!

Related posts

5 reacties

 1. Oeeh wat een leuke items heb je op je wishlist! Ik ben benieuwd hoeveel we kunnen vinden vandaag. En hoe lang we inderdaad daadwerkelijk in My Jewellery gaan zijn, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben ook op zoek naar een paar toffe jumpsuits, vind het er zo leuk uitzien! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat zijn een hoop items zeg! Ben benieuwd of je er een aantal van hebt kunnen scoren. Die rode playsuit is heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die rode jumpsuit ziet er echt mooi uit! Ook de laatste drie items zijn echt mijn smaak :)

  BeantwoordenVerwijderen