La vie de Daphne - Héél veel quality time!

Als alle weken net zo zijn als afgelopen week, kan de vakantie wat mij betreft niet lang genoeg duren! Bereid je dus voor op een zonnig w...

Als alle weken net zo zijn als afgelopen week, kan de vakantie wat mij betreft niet lang genoeg duren! Bereid je dus voor op een zonnig weekoverzichtje met veel lekker eten, items die ik heb geshopt en gezelligheid met vriendinnen <3


Maandag was een lekker niks-doen-en-in-de-tuin-zit-dagje. Ik begon mijn zoektocht naar allerlei magazines die door het huis lagen en één daarvan had een heel artikel over Maastricht. En wie weet.. heel misschien.. ben ik daar binnenkort wel weer eventjes te vinden!

Na het middagje tuin maakte ik nog een foto van mijn nieuwe off-shoulder jurkje. Overigens kwam ik ook meteen tot de conclusie dat ik héél nodig mijn kast eens moet opruimen. Er zijn zoveel kledingstukken die er nog prachtig uitzien, maar die ik nooit draag. Dus guys, ook mijn United Wardrobe-account is onderweg!

De volgende ochtend was ik - mede door de warmte - weer veel te vroeg wakker. Time for Orange is the New Black dus! Wat is dit seizoen gigantisch spannend zeg, wauw!

Oh! Mijn outfitpost inclusief het rood/witte jurkje was ook die dinsdag online gekomen. Nog niet gezien? Kijk dan snel hier!

's Middags wandelde ik nog even in de hitte naar het winkelcentrum voor wat verkoeling. Ik kwam thuis met superlekkere perenijsjes. Heer-lijk!

Ook was ik die avond weer voor 't eerst sinds tijden de keukenprinses. Ik kookte deze lekkere pasta carbonara met zalm voor mijn ouders en hoewel ik dit gerecht pas sinds korte tijd eet, is het wel één van mijn favorietjes geworden!

Woensdag stond er allereerst iets minder leuks op de planning: de tandarts.. Gelukkig stond ik binnen een paar minuutjes alweer buiten, maar moet ik helaas wel weer in augustus terugkomen, grr..

Mijn moeder en ik reden na de tandarts meteen door naar de stad, waar we snel bij Hema een broodje aten. Vervolgens begon ons shop-avontuur.

Nadat we bijna alle winkels in ons (nogal kleine) stadje hadden gehad, konden we het niet laten om ook nog een cupcake te proeven bij een nieuw zaakje dat onlangs geopend is. Overigens hebben ze ook macarons, maar omdat deze nogal prijzig zijn - de cupcakes trouwens ook - besloot ik die voor een keer over te slaan. Dit cakeje was trouwens wel superlekker!

Eén van mijn aankoopjes van de dag was deze Rituals scrub. I know dat deze (héle kruidige) geur uit de limited edition wintercollectie komt, maar het zachte huidje wat je altijd van deze suikerscrubs krijgt, vind ik geweldig!

's Avonds ging ik weer lekker naar mijn vriend, waar we nog lang buiten hebben gezeten. Het bleek overigens ook de langste dag van het jaar te zijn, en dat konden we wel merken toen het om half 11 nog zò licht bleek te zijn!

Donderdag was het nog heter, dus na een ochtendje rustig aan doen gingen we op ons gemakje richting stad. Ik had een dag ervoor niet alles kunnen scoren wat er op mijn lijstje stond, dus probeerde ik het in Breda nog maar een keertje. Jammer genoeg zagen we de bus net voor onze neus wegrijden, dus dat werd nog een poosje wachten..

We waren er nog maar net, maar voelden ons toen al uitgedroogd en konden wel een ijskoud drankje gebruiken. We namen dan ook plaats op het terrasje waar we eigenlijk het vaakst te vinden zijn om iets te lunchen, Ja Breda!

Samen deelden we overigens dit lunchgerecht dat normaal gesproken voor één persoon bedoeld is. Omdat het zo warm was, hadden we allebei aan 2 van deze broodjes carpaccio meer dan genoeg.

Wel kon deze McFlurry er nog wel bij. Tja, een ijsje met dit warme weer moet kunnen toch?

De aankoop waar ik het net trouwens over had (die ik gisteren dus niet kon vinden) was deze superleuke zomerhoed van H&M. Ik kan nu al niet wachten om deze lekker op vakantie te dragen!

Vrijdag ging ik wéér naar Breda. Nee, deze keer niet naar mijn vriend, maar om weer eens een vriendin te bezoeken die ik al veel te lang niet meer had gezien. Ik kan bijna in Breda gaan wonen joh, haha! Na een paar uurtjes bijkletsen besloten we maar eens de keuken in te duiken voor brownies.

Haar oven begon alleen zo gek te doen, dat er een enorme brandlucht en rookontwikkeling ontstond. Snel dat ding eruit dus! Helaas was er maar weinig van de brownie over dat nog eetbaar was, maar met wat aardbeitjes en smeltchocolade erbij smaakte het helemaal niet verkeerd.


We hebben ook nog eventjes in het zonnetje op het balkon gechilld. Ohh, wat heerlijk zeg; later zou ik ook zo graag een balkonnetje willen (als ik geen tuin heb dan..)

Selfie time!

Whiii, ik ben echt zo blij met mijn hoed. En m'n bikini ook nog steeds overigens! Laat het nu maar snel 29 juli zijn :)

Zaterdagochtend ging de wekker alweer vroeg. Ai. Hoewel ik de hele week niet heel goed uit heb kunnen slapen en ik eigenlijk altijd tussen 8-9 wakker ben, deed 7.30 toch wel eventjes zeer. Maargoed, het zou een leuke dag worden met Joyce en Brittany in Den Bosch!

Maar.. het zou de NS weer eens niet zijn als het roet in het eten moest gooien. Heel station Roosendaal bleek vanwege een bommelding ontruimd en afgesloten te zijn, waardoor er de hele ochtend geen treinverkeer mogelijk was. Balen! Gelukkig was mijn vader zo lief me naar Breda te brengen (zeg maar gerust: racen). We waren zelfs zò snel, dat ik zelfs de trein nog haalde die ik in eerste instantie moest hebben!

Door alle haast had ik geen tijd meer gehad om een goede outfit uit te kiezen. Ik wilde wel heel graag blote benen (ondanks dat het echt shitweer werd), dus had ik heel snel dit jurkje van Steps aangetrokken. Ook mijn Tango creepers trok ik weer na bijna een jaar uit de kast. 

Nu was ik ondanks al het treingedoe alsnog op tijd, maar bleken Brittany en Joyce een overstap gemist te hebben. Dan maar even - vooral om de tijd te doden - genieten van een lekkere grote latte macchiato op station Den Bosch.

First stop: MyJewellery! Ondanks dat dit winkeltje ook in Breda zit, ben ik daar eigenlijk nog maar 2 keer binnengeweest. We pasten allemaal iets, en ik ging voor dit ruitenrokje. Ik hing hem eigenlijk terug vanwege de prijs, en beloofde mezelf dat ik 'm wel mocht kopen als ik de hele dag niet heel veel geshopt zou hebben.

Bij Only paste ik deze te leuke stippenjurk, waar ik meteen een beetje een sixties-gevoel bij kreeg. Ook deze heb ik laten hangen, maar even later ging ik wel met een ander item de winkel uit: een plissérokje!

We kregen stiekem toch best honger, dus liepen we een stukje terug naar Bagels & Beans. Op de heenweg zagen we al dat dit echt een mini-vestiging was, en dat deze ook nog eens megavol zat. Gelukkig boften we toen er net mensen weggingen toen wij naar binnenliepen. Bagel met mozzarella en tomaat it is!

Eindstand van deze dag? Naast het plissérokje had ik inderdaad niets meer kunnen vinden, waardoor ik uiteindelijk toch het rokje van MyJewellery heb gekocht. Voor iemand die haar hele kast al vol heeft hangen met rokjes is het uiteraard héél knap om alweer met twee nieuwe naar huis te gaan. Oops!

Onze traditionele foto kon natuurlijk ook niet ontbreken!

Ook scoorde ik die dag overigens het armbandje dat wel op mijn wish list stond! Is 'ie niet superschattig?

De laatste twee dingetjes heb ik niet zelf gekocht, maar kreeg ik zomaar van lieve Joyce! Een zelf-gehandletterd kaartje (inclusief perfecte quote!) en een onwijs tof opbergdoosje/zakje van Pandora (op de foto hieronder zie je 'm beter)


Zondag was ik dood- en doodmoe. Ik ben maar liefst twee keer terug gaan slapen omdat ik ècht niet meer kon. Tussendoor plakte ik er nog wel een aflevering OITNB tussen, en het idee dat ik al tegen het einde van dit seizoen zit vind ik zooo jammer!

Mijn nieuwe rokje inclusief het te cute hartjesvormige Pandora-doosje. Echt heel handig voor op reis!
's Avonds reisde ik nog naar mijn vriend in Breda voor weer een nachtje daar. Ja, een superlazy sunday was dit eigenlijk best wel!

Related posts

25 reacties

 1. wat een heeeerlijke week!
  vervelend hé die tandarts.. ik moest toevallig ook van de week.
  gelukkig geen gaatjes ofzo, ben altijd daar zo bang voor!
  je hebt echt ook een suuuper leuk rokje gekocht! I love it!

  Liefs, nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja brr.. ik ben er ook altijd zo bang voor! Gelukkig hoef ik pas over een hele lange tijd haha. En dankjewel!

   Verwijderen
 2. Het was zó gezellig en deze week zie ik je gewoon weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed begin van de vakantie! Heerlijk <3
  Lekker die cupcake! En heerlijk is de scrub van rituals.
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt een super leuk rokje die je gekocht hebt! Ik begin de laatste tijd rokjes ook weer leuk te vinden, echt raar want vroeger droeg ik ze nooit. Nu draag ik met warm weer sowieso altijd een rokje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vorige week ben ik met dieet begonnen en tot nu toe niet heel veel moeite gehad. Nu kom ik hier en zie ik mc flurry, cupcakes en ijsjes. Ohmyyyy wat een heerlijke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een heerlijk weekje, zo'n week wil ik ook wel. Lekker lunchen en shoppen, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die cupcake ziet er wel erg lekker uit

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een heerlijk weekje zeg! Ik blijf die geruite rok heel leuk vinden. Staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb die Anna Nooshin bikini van Hunkemöller ook, ben er ook nog steeds ontzettend blij mee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk om te zien, alweer! Alleen jammer van die bommelding. Goed dat je toch nog op tijd was! Jammer dat je dat jurkje laten hangen hebt, want ik vind het je toch erg leuk staan!
  Liefde voor die Rituals-scrub, trouwens. Zelfs mijn vriend is gek op die geur!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben ook echt gek op die geur! Ahh lief dat je 'm leuk vind staan, ik twijfelde wel!

   Verwijderen
 11. Wat een leuk overzicht en oeh.. een ijsje van de Mac donalds.. lekker hoor haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het was zo gezellig! Gelukkig zien we elkaar zaterdag weer <3

  BeantwoordenVerwijderen