Shop mijn kledingkast!

Yes, ook ik ben gezwicht voor United Wardrobe. Gisteren is al meteen mijn eerste pakketje de deur uitgegaan, en ik hoop dat er nog veel zu...

Yes, ook ik ben gezwicht voor United Wardrobe. Gisteren is al meteen mijn eerste pakketje de deur uitgegaan, en ik hoop dat er nog veel zullen volgen. Wat je zoal kunt vinden op mijn United Wardrobe-pagina zie je vandaag!

Ik heb echt véél te veel spullen in mijn kledingkast. Items die ik één keer of nooit meer heb gedragen, items die ik juist wel veel heb gedragen maar al heel lang niet meer, items die er nog uitzien alsof ze netgekocht zijn.. alles komt voorbij. Tijd om op te ruimen dus!Op dit moment staan eigenlijk de 'oudste' kledingstukken uit mijn garderobe op mijn pagina (zo'n 1-3 jaar), waarvan ik vind dat ze er kwalitatief nog erg goed uitzien. Mijn reden voor verkoop is vooral dat sommige dingen te klein zijn geworden en ik het meeste gewoon helemaal niet meer draag. Superzonde dus, en ik hoop dat ik hiermee anderen heel erg blij kan maken!In de loop der dagen - en als mijn account een beetje begint te lopen natuurlijk - zal ik m'n pagina updaten met weer nieuwe kledingstukken die ik tegenkom. Ik heb nu namelijk slechts één doos met kleding uitgezocht en daar kwam al deze hele hoop uit. Maxi skirts, blousjes, rokjes, jurkjes en tops: ik heb 't er allemaal opstaan :) Neem dus zeker even een kijkje (KLIK) als je maatje XS/S hebt, maar ook als je op de hoogte gehouden wil worden van de accessoires die ik erop plaats (en dat worden er ook nogal wat!)

Related posts

7 reacties

 1. Leuk! Ik ben ook deze week begonnen.. heb al het een en ander opgezet maar 'aan' foto's vind ik toch ook beter! Na m'n tentamen ga ik er meer werk van maken😄

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben je gaan volgen ;) Alleen loopt het nog niet echt bij mij, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik verkoop zelf nog steeds heel old fashioned via Marktplaats, maar ik hoor steeds meer mensen over UW! Misschien toch maar eens proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had ook al een account aangemaakt, maar heb er nog niets opgezet. Ik ben je in ieder geval gaan volgen! Mooie foto's heb je gemaakt, zo zal je wel veel verkopen! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's! Succes met de verkoop :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah, super leuk! Ik heb je gevolgd <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zit er ook steeds vaker aan te denken om een account aan te maken, maar ik heb niet zo lang geleden al veel kleding verkocht dus nu is er niet zoveel om weg te doen, haha. Hopelijk loopt de verkoop voor jou goed!

  BeantwoordenVerwijderen