The 'Sweet Dreams'-tag

Al een hele tijd geleden werd ik door Brittany getagd voor deze door haar bedachte tag. De naam zegt het al: het gaat over alles wat met één...


Al een hele tijd geleden werd ik door Brittany getagd voor deze door haar bedachte tag. De naam zegt het al: het gaat over alles wat met één van mijn grote hobby's te maken heeft: slapen! Benieuwd naar alle ins-en-outs over mijn slaapkamer, lees dan snel verder :)

Welke kleur is jouw kamer?
Oh god, moet ik dit echt beantwoorden? Oké. Het is dus serieus een kleurenkermis van roze, oranje, paars en roestrood. Yup.. ooit vond ik dit behangetje ge-wel-dig, maar nu vind ik het vreselijk. Zit overigens ook totaal geen samenhang in mijn kamer want mijn bed is wit, mijn kastjes zijn beige of grijs, mijn bank is donkergrijs en m'n gordijnen zijn felroze.Wat voor soort bed heb je?
Ik heb een wit bed van Ikea. Niet héél groot (maar ik ben dan ook niet heel groot), maar hij slaapt gelukkig wel heerlijk! Maar toch zou ik later wel een iets groter bed willen hoor :)

Heb je een televisie op je kamer?
Nee! Nooit gehad ook eigenlijk. Ligt ook meer aan het feit dat er op zolder ook helemaal geen verbinding is (ook WiFi is verschrikkelijk) en we de kabel anders zouden moeten doortrekken naar boven. Maar, ergens vind ik het ook helemaal niet zo erg om geen tv op m'n kamer te hebben; is wel lekker rustig. Op m'n laptop iets terugkijken werkt ook prima!Wat is je favorite meubel in je kamer?
Hoewel ik heel vaak achter mijn bureau te vinden ben - die ik overigens mooi heb beplakt met marble plakpapier - denk ik dat ik toch voor mijn bed ga. Hier kom ik het meest tot rust, kan ik urenlang in relaxen en kan ik ook de hele dag naar toeleven!

Als je één ding aan je kamer mocht veranderen, wat zou dat dan zijn?
Surprise: de kleuren! Ik zou - eigenlijk zo'n beetje dè trend van afgelopen jaren - alles wel wit of lichtgrijs willen maken. Geeft veel meer rust dan deze drukke kleurencombi!Heb je je muren versierd?
Yes, ik heb drie posters die te maken hebben met Parijs (eentje van de Eiffeltoren, m'n geliefde Parijs-map die ik van mijn vriend voor kerst kreeg en een foto van een Metro-ingang), m'n graduation cap hangt ergens, m'n favo quote 'La vie est Belle' hangt weer aan een andere muur en ook hangt er een ketting met eiffeltorentje.

Wat is je lievelingsherinnering in jouw slaapkamer?
Oh, dat zijn er wel een aantal eigenlijk.. zo heeft de camera van mijn opa een mooie plek, maar heb ik ook mijn graduation cap goed in 't zicht gehangen. Ook m'n polaroids die ik in Parijs vorig jaar heb gemaakt zijn stuk voor stuk hele mooie herinneringen!Je kan niet slapen zonder?
Een nachtlampje aan.. Als ik alleen slaap vind ik het op de één of andere manier al sinds vroeger niet prettig als het helemaal donker is. Overigens kan ik ook niet slapen zonder dat het 'stil' is. Van ieder klein geluidje word ik namelijk al wakker en I can tell you; dat is echt vreselijk!

Feel free om deze tag over te nemen!

Related posts

18 reacties

 1. Wat een leuke tag! Oh ik heb ook een tijd een groot kleuren pallet gehad met roze en groen, voelde zo fijn om het te veranderen. <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja ik wil het al zo lang veranderen maar aan de andere kant denk ik: kost ook zoooveel tijd, wie weet ben ik wel over een jaartje weg..

   Verwijderen
 2. Haha, dat klinkt als een vrolijke kamer met al die kleurtjes! Zoo'n mooie camera trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahah al word ik er helaas zelf minder vrolijk van :P

   Verwijderen
 3. Woohoo! Je hebt hem leuk ingevuld mop! Ik snap wel dat je een wat rustiggevende kamer wil maar de kleurtjes vrolijken je vast wel op soms!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha I wish! Later pak ik het heel anders aan in m'n huis!

   Verwijderen
 4. Leuke tag! Herkenbaar, je laatste antwoord. Ik ben een ontzettend lichte slaper en word van het minste wakker. Met oordoppen slapen vind ik eveneens moeilijk, want dan heb ik bij het inslapen last van m'n oorsuizen. Chronisch slaaptekort hierzo! :')

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kan ook echt niet met oordoppen slapen, vind het sowieso echt een naar gevoel om iets in m'n oren te hebben!

   Verwijderen
 5. Leuk om te lezen! Die kleuren combinaties herken ik (ik had zelf roze, oranje, lila behang. een wit bed en lichtbruine kastjes e.d) en heb dat 2 maanden geleden veranderd naar witte muren en witte meubelen. En het geeft zo veel meer rust! En wat lief dat je met een nachtlampje aan slaapt, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha aah superfijn dat je het nog hebt kunnen veranderen!

   Verwijderen
 6. Oooh nachtlampjes aan als ik slaap, ik vind het vreselijk. Ik doe dan serieus geen oog dicht, haha. Overigens moet het bij mij wel ook stil zijn, want ik word ook overal wakker van. Superleuk ingevuld!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb dat 'probleem' idd niet als ik bij anderen slaap!

   Verwijderen
 7. Wat grappig om dit te lezen! Had zo niet verwacht dat je zo'n kleurenpallet in je kamer had. Eerder heel basic hihi!
  Leuk artikel!:-)

  Liefs Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen