La vie de Daphne - Leuke pakketjes & Genieten tussen de drukte door

Iedere week die voorbij gaat is er weer eentje dichterbij vakantie. Hoewel er nog een hoop deadlines en 2 tentamens op de planning staan,...

Iedere week die voorbij gaat is er weer eentje dichterbij vakantie. Hoewel er nog een hoop deadlines en 2 tentamens op de planning staan, kan ik aan bijna niets anders meer denken. Gelukkig doe ik ook nog een hoop leuke dingen tussendoor, zoals lekker tapas eten op 't terras of stiekem online winkelen..Maandag zat ik al weer op tijd achter mijn laptop om weer aan wat schoolopdrachten te werken. Hoewel het buiten echt prachtig weer is, is het op mijn zolderkamer bijna niet uit te houden zonder ventilator!

Terwijl ik druk bezig was, kwam er ook weer een superleuk pakketje binnen: mijn nieuwe sandaaltjes!

Ik besloot er maar meteen een leuke flatlay mee te maken voor op Instagram. Overigens lopen de schoentjes echt heerlijk! Voor 't eerst gaf ik iets meer uit aan sandaaltjes en ik merk het dus meteen :)

Omdat ik mijn to-do list vrijwel helemaal had afgewerkt voor die dag, installeerde ik mezelf lekker op een tuinstoel in de zon, inclusief het Paris Street Style Shoes-boek dat ik voor mijn verjaardag kreeg.

Ook dinsdag was weer zo'n ouderwetse 'skip school-dag.' Vind het nu eenmaal ietsje nuttiger om thuis lekker aan de slag te gaan dan naar een les te gaan die ik eigenlijk ook via de powerpoint kan terugkijken. Of course at ik weer een lekkere tosti in de zon als lunch.

Die dag zou ook mijn opa 81 jaar geworden zijn, en omdat ik deze oude camera ooit van hem en mijn oma kreeg, vond ik het een hele mooie herinnering om te delen op Instagram. Deze heeft al ruim anderhalf jaar een heel mooi plekje op één van de plankjes in mijn kamer.

De WiFi op mijn telefoon is tegenwoordig echt ruk, dus ook Instagram-foto's bekijk ik steeds vaker via m'n laptop. Zo kom je ook nog eens grappige dingen tegen :P

Ook die middag was er weer een superleuk pakketje binnengekomen. Toen ik in m'n vorige weekoverzichtje nog vertelde dat jullie m'n Parijs-poster goed moesten onthouden, bedoelde ik daar dus dit mee! Jullie kunnen wel raden hoe blij ik hiermee was (en nog steeds ben natuurlijk!)

Woensdag zou wel weer een dagje school worden. Niet om naar de les te gaan, maar vooral om een hoop voor elkaar te krijgen omtrent een groepsopdracht. 's Ochtends kwam ook mijn Chloé Faye-dupe online op mijn blog. Hopelijk ga ik 'm met heel veel plezier dragen!

We werkten vanaf 10.45 tot 15.45 aan de opdracht en kwamen gelukkig een heel eind. Gelukkig maar, want ik maakte me eerst best zorgen over de hoeveelheid werk die nog gedaan moest worden. Nu nog even duimen of we het vak voldoende gaan afsluiten :-)

Mask-time! Aangezien ik in de maand mei maar liefst 5 maskertjes van Etos heb mogen ontvangen, is mijn maskertjes-verzameling heel wat uitgebreid. Deze keer ging ik voor deze overheerlijke chocoladevariant. Moest mezelf wel inhouden om niet ervan te proeven hoor, want man, wat leek die chocoladegeur veel op een echte reep!

Fruit-of-the-day waren deze superlekkere aardbeitjes (met een flinke laag suiker, oeps..)

De geweldige iPhone case kwam vorige week donderdag ook online op mijn blog! Inmiddels heb ik al een aantal varianten op Instagram voorbij zien komen en ik vind het nog steeds zo'n leuk bedacht concept! En oh, op de case zelf heb ik in een aantal dagen tijd al heel wat complimentjes ontvangen :)

Donderdag zou het weer heerlijk weer worden, dus koos ik weer eens voor een outfit met blote benen. Stiekem vond ik 'm nog best leuk gelukt met die rode rok en dat strepenshirt!

Voor slechts één gastcollege reisde ik af naar Tilburg. Gelukkig was het best interessant en ging het over de belangrijkste ontwikkelingen en adviezen omtrent de inzet van social media voor bedrijven.

De les was zelfs ietsje eerder afgelopen waardoor ik lekker een halfuur eerder vertrok dan ik verwacht. Altijd fijn om eerder thuis te zijn!

Vrijdag: weer een dagje achter mijn laptopscherm. Ik moet zeggen dat het me wel goed doet om te weten dat ik nog maar 2 weken hoef, en als ik geen herkansingen heb, ik dan ook al vakantie heb. Gaat hopelijk heeeel snel voorbij!

Pas iets later op de middag gunde ik mezelf een langere pauze in het zonnetje, die tan moet natuurlijk wel een beetje bijgehouden worden. Wat was het weer héérlijk.

Na het uurtje zon besteedde ik ook nog een halfuurtje aan het maken van wat portretjes. Veel schoolwerk heb ik daarna eigenlijk niet meer gezien, maar ik had gelukkig nog drie dagen weekend waar ik aardig wat kon doen!

Spontaan had ik die middag besloten om toch nog naar Breda af te reizen. Alleen jammer dat ik m'n oortjes vergeten was, waardoor de reis die normaal 18 minuutjes duurt wel 40 minuten leek te duren. Gek eigenlijk, hoe snel muziek de tijd lijkt te laten gaan.

Ik was stiekem doodmoe, maar ik liet me door mijn vriend toch overhalen om weer naar het terras te gaan om een lekkere gin tonic te drinken. Het was gelukkig helemaal niet zo koud, ondanks dat er regen voorspeld werd. Top!

Eenmaal terug thuis was ik een beetje over de moeheid heen en dronken we samen nog een wijntje in de tuin. Het begon toen helaas wel te regenen, maar daat trokken we ons niets van aan, haha!


Zaterdag voelde ik me echt ontzettend naar toen ik wakkerwerd. Ik was misselijk (en dat kwam niet per se door de drank) en was bijna duizelig van de moeheid. In deze 'slappe' toestand bracht mijn vriend me naar huis, waar me eigenlijk wel een belangrijke taak te wachten stond: thesistopics! Jullie horen het goed, ik moet over een hele korte periode een top 5 doorgeven dan de topics die me het meest interessant lijken om mijn master thesis over te schrijven. Gelukkig is mijn nummer 1 iets waar ik 100% achtersta, dus nu nog maar héél erg hard gaan hopen dat ik dat onderzoek mag doen!

Een nieuwe maand betekent ook weer een nieuw Etos-pakketje. Deze keer zaten er een aantal items in die ik zelf nog nooit eerder had uitgeprobeerd: correctiepennen en een translucent (losse) poeder. Ik heb ze die avond meteen getest en het resultaat is super!


's Avonds stapte ik - inclusief mijn nieuwe zwarte tasje - op de fiets om samen met een vriendin iets te gaan drinken. In de stad zelf was het druk en de muziek op het eerste terrasje stond vrij had. Na een rondje lopen dus toch maar ergens anders gaan zitten. En kijk eens wat voor een leuk gezelschap er tegenover ons zat!

Ik had die avond prima gegeten, maar toch konden we het niet laten om naast de wijntjes wat tapas te bestellen. Het werden kipreepjes, varkenshaas in roomsaus, wat brood en garnaaltjes in filodeeg. Veel. Te. Lekker! We hebben overigens ook meteen besloten dat ik binnenkort haar eens moet gaan opzoeken in Maastricht waar ze woont :)

Zondag was ik alweer op tijd uit de veren om m'n To Do-lijstje voor die dag af te werken. Wonder boven wonder was ik in slechts 3 uurtjes tijd al vrijwel met alles behalve 50 pagina's artikelsamenvatting lezen klaar. Ook nadat ik dit vluchtig had doorgelezen was ik om 14.45 al wel klaar. Resultaat? Ik voelde me ontzettend nutteloos en bijna schuldig over dat ik niet 'meer' kon doen (vreemd gevoel blijft 't toch, hahah!)

Dus stortte ik me maar weer op een nieuwe flatlay in het thema 'school.' Vakantie is in zicht woehoee!

Omdat ik natuurlijk al het werk 's ochtends al had gedaan en sinds die middag amper meer een boek of samenvatting open had gehad, kon ik het toch niet laten om nog een uurtje wat stof door te kijken. Om half 8 mezelf wel lekker de rust gegund hoor :-)

Om nog een beetje meer me-time te hebben lakte ik ook mijn nagels weer eens in een mooi roze kleurtje. Dit is Tea Rose van KIKO; een beetje een oudroze tint die bijna overal wel bij staat. Dat had ik met het mintgroene kleurtje dat ik afgelopen 2 weken droeg wel iets minder, haha!

Related posts

11 reacties

 1. Oeeh die bruine sandaaltjes zijn zo ontzettend leuk!
  Ook gelijk goed gebruikt voor een foto hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ben je lekker voor school bezig! Fijn juist toch, als je lekker vroeg klaar bent met alles van je to-do-lijstje: dat betekent dat je goed bezig bent geweest en legaal rust mag nemen. 'Netflixen-zonder-schuldgevoel' noem ik dat soort momenten vaak, haha. Nog even twee weken doorzetten en dan vakantie! Zet 'm op! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wahh, hoe cute is dat konijntje? Heel erg mooi, die flatlay ter ere van je opa. ♥

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa was echt te cute haha, zat zomaar op een buitenterrasje tegenover ons! En dankjewel <3

   Verwijderen
 4. Die sandalen zijn echt supermooi! Mooie sandalen vinden die ook nog eens lekker zitten vind ik best lastig, maar bij deze kun je ook meteen zien dat ze lekker zitten. Jouw flatlays zijn trouwens ook echt goals. Ik bak daar echt helemaal niks van hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aaah hoe lief is dit! Dankjewel <3 En je kunt idd het beste een beetje meer investeren in sandalen, ik merk echt verschil met m'n sandaaltjes van 20 euro!

   Verwijderen