Friday's Five - 5 x terugblik van juni 2016

Onder het mom van 'een jaar kan zo snel gaan,' zet ik vandaag 5 willekeurige foto's op een rij van (ongeveer) één jaar gelede...

Onder het mom van 'een jaar kan zo snel gaan,' zet ik vandaag 5 willekeurige foto's op een rij van (ongeveer) één jaar geleden in juni. Zie het maar als een soort Throwback Thursday, maar dan een dagje verlaat :-) Benieuwd geworden welke herinneringen ik uitkoos? Kijk dan snel verder!Jaaa, deze kon eigenlijk echt niet missen! Het is gewoon alweer bijna een jaar geleden dat ik helemaal in m'n uppie de Thalys instapte om Brittany in Parijs op te zoeken. Wat waren het leuke en gezellige dagen en wat voelde het fijn om weer even in mijn favo stad te zijn! En oh, check ook even de photobomber op onze foto :-)


Een andere héle fijne dag in juni was het dagje Rotterdam met Joyce, waar we na ontzettend lang zoeken eindelijk bij dit superleuke zaakje genaamd Coffeelicious konden eten. De tosti die ik hier overigens had was overheerlijk; en de druifjes ernaast ook!


Deze avond - inclusief aardbeien gin tonic - behoort ook zeker tot één van de gezelligste van juni. Samen met een vriendin heb ik de hele avond op het terras doorgebracht en heb ik nog nooit zo hard gelachen. Overigens heb ik morgenavond weer met haar afgesproken na héle lange tijd!


Ook was ik in juni 2016 alweer ruim een maand aan het daten met mijn nu huidige vriend. Hoewel ik dat toendertijd natuurlijk niet openlijk deelde, was dit etentje echt superleuk en heb ik - misschien wel - mijn allerlekkerste dessert èver gegeten.


Ook haalde ik verderop in juni mijn diploma samen met hem op, waarna we dit vervolgens zijn gaan vieren met cocktails en pizza. Hopelijk kunnen we binnenkort voor hem hetzelfde doen en halen we zijn hbo-diploma op! (en volgend jaar misschien wel wéér, met mijn masterdiploma, haha!)

Waar denk jij aan als ik 'Juni 2016' zeg?

Related posts

18 reacties

 1. Wat een mooie Throwback! Parijs is zó leuk! Als ik aan juni 2016 denk, denk ik terug aan mijn fantastische vakantie op Lanzarote...genieten en mooie dingen zien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk artikel <3 De foto in Parijs is zo leuk!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Reacties
  1. Hihi, kreeg er weer helemaal een smile van op m'n gezicht!

   Verwijderen
 4. Wat een originele throwback! Die eerste foto is zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wanneer gaan we weer?! Ik mis het!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk van die leuke foto's waar je op terug kan kijken. Geweldig die photo bomb trouwens!
  OMG.. en dat ijsje.. hou van ijsjes! Ziet er echt ook als het lekkerste dessert uit ever!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha jaaa was 't zeker; ik wil er nu nog wel eentje!

   Verwijderen
 7. Die aardbeien gin tonic ziet er super lekker uit! Binnenkort eens zelf maken. En wat een toffe sandaaltjes <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Aaah yaay, onze date staat ertussen hihi! <3 Superleuke herinneringen en wat een leuk idee om dat zo te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa vond het zo gezellig toen, lekker ver gewandeld hahaha!

   Verwijderen