Je favo stad op je telefoonhoesje: het kan nu met CityMarble!

Ja, je ziet het inderdaad goed op bovenstaande foto. Vanaf nu heb ik niet alleen de supergave Paris-poster op m'n kamer hangen, maar dr...


Ja, je ziet het inderdaad goed op bovenstaande foto. Vanaf nu heb ik niet alleen de supergave Paris-poster op m'n kamer hangen, maar draag ik dezelfde map nu ook altijd bij me op mijn telefoonhoesje! Dit allemaal dankzij CityMarble van CaseCompany. Hoe gaaf is dat?!

CityMarble is het allernieuwste concept van CaseCompany. Met deze tool kun je - zoals bij Google Maps - zelf een smartphone hoesje ontwerpen met de plattegrond van jouw favo stad! Je kunt 'm met een aantal handige tools op de website in- en uitzoomen, en je hebt zelfs de mogelijkheid om 'm nog aan te passen naar 3D, waardoor je wat 'verder weg' kunt kijken op de kaart. Enneh.. tja.. dat ik Parijs koos was natuurlijk geen verrassing, toch?
Je kunt dus eigenlijk iedere stad kiezen die je maar wil, en zelfs de caption nog aanpassen (bij mij stond er namelijk eerst 'Frankrijk' i.p.v. 'France', waarbij ik het laatste eigenlijk mooier vond). Je kunt er dus zelfs voor kiezen om je eigen huis/woonplaats op te zoeken op Google Maps, om deze vervolgens op je smartphone-hoesje te hebben. Hoe gaaf is dat?
Naast de art deco-print die ik zelf gekozen heb - want zeg nu zelf, hoe kan het ook anders dat ik voor hetzelfde thema ging als mijn Paris-poster - zijn er nog 5 andere thema's waaruit je kunt kiezen. Zo is er een zwarte 'night'-variant, een Crimson-filter, een klassieke kaart, een Violetfilter en een Mondriaan-thema. Voor ieder wat wils dus! Daarnaast kun je ook nog eens kiezen uit verschillende soorten hoesjes waarop je je print laat afdrukken. Zelf koos ik voor een hardcase, omdat ik dit het mooiste vind bij mijn witte iPhone. Ook over de kwaliteit van het hoesje ben ik erg te spreken. Hij voelt stevig aan en de print is er heel scherp op afgedrukt. Prijs-kwaliteitverhouding is wat mij betreft dus helemaal in orde.

Ik deed mijn bestelling op 26 mei en deze kwam op 30 mei binnen, echt supersnel voor iets dat nog wel 'geprint' moet worden op een hoesje! Overigens zijn de verzendkosten ook helemaal gratis, dus voor slechts €19,95 heb je al je gecustomizede telefoonhoesje in huis. Ook heel leuk is het pakketje zelf: het hoesje zit in een superleuk zakje (inclusief leuke tekst) en een tof brandkaartje met ook een hele leuke quote. Ik hou ervan als bedrijven zoveel zorg stoppen in het verpakken van hun producten, top!


Heb je nu eigenlijk al wel genoeg telefoonhoesjes en wil je eens wat anders? Dan kun je er ook voor kiezen om een laptop of iPad hoes of case te ontwerpen. Daarnaast ondersteunt CityMarble natuurlijk ook telefoonhoesjes voor andere telefoons, zoals de Nokia, OnePlus, Samsung, HTC, Motorola, Huawei, Sony en LG. 

Eigenlijk alleen maar lof dus voor het nieuwste concept van CaseCompany. Ik vind het een erg originele en leuke manier om je eigen unieke telefoonhoesje te ontwerpen en je favo stad bij je te dragen. Ook de designs vind ik alle zes ontzettend tof en sta ik compleet achter de manier waarop dit bedrijf haar pakketjes verzorgd. Tot slot vind ik het erg fijn dat er talloze mogelijkheden bestaan qua telefoons, iPads en laptopsleeves en -cases.

Het smartphonehoesje dat ik heb ontworpen kostte €19,95

- Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking -

Related posts

22 reacties

 1. Wat een gaaf hoesje! Ik ga meteen kijken op de site. Ik ben ook een Parislover :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat leuk gematcht met de poster! I love it. Ik vind hem ook erg mooi geworden!
  Ik heb hem ook besteld met parijs haha!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is echt het aller leukste telefoonhoesje OOIT! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Suuuuuper leuk gedaan! Je foto's zijn echt heel tof geworden!

  Liefs, Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tof is hij geworden! Ik ben ook aan het wachten op mijn pakketje, ik heb zelf voor een andere stad gekozen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Natúúrlijk kies jij Parijs! :-D Ziet er heel goed uit. Die posters blijf ik trouwens ook ontzettend knap vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Uiteraard Parijs haha. Goede keuze en wat een gaaf hoesje!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat onzettend tof! Wauw, dit ziet er echt zo mooi uit

  BeantwoordenVerwijderen