Mijn nieuwe tas!

Hoewel ik onlangs nog riep dat ik 'misschien wel' zou gaan sparen voor een echte Chloé Faye, kwam ik eigenlijk vrijwel meteen ern...

Hoewel ik onlangs nog riep dat ik 'misschien wel' zou gaan sparen voor een echte Chloé Faye, kwam ik eigenlijk vrijwel meteen erna dé perfecte lookalike tegen. En ook nog eens van ècht leer! Vandaag een uitgebreid artikeltje over mijn allernieuwste aanwinst. Lees: deze post is NIET gesponsord or whatsoever!


Dit pareltje komt van de Leather Collection van Duifhuizen. Deze collectie bestaat - logischerwijs - uit allemaal leren tassen die ook nog eens prachtige dupes zijn van designertassen. Ik vind het persoonlijk wel belangrijk dat een tas er kwalitatief uitziet, en bij deze vond ik dat zeker het geval. Bij een aantal tassen uit mijn Chloé Faye-dupes artikel vond ik dat ietsje minder.


De tas zelf is dus gemaakt van echt leer en heeft afmetingen van 29 cm breed, 8 cm diep en 24 cm hoog. Leuk detail vind ik ook dat de overslag van suède is, wat ik samen met het leer van de tas zelf een mooie combi vind. Hoewel ik eigenlijk op zoek was naar een vervanging van mijn clutch/uitgaanstasje, is deze eigenlijk daarvoor net iets te groot. Gelukkig heb ik al ideetjes waar ik dit tasje mee naartoe ga nemen: alle afspraken en dagjes uit die ik normaal met mijn paper bag doe, ga ik nu met deze zwarte tas doen!


Jullie zagen 'm natuurlijk al: de herkenbare ring met ketting eraan vast. Normaal gesproken ben ik absoluut geen fan van gouden hardware en moet bij mij alles zilverkleurig zijn, maar bij deze vond ik het wel een chique en stoerdere uitstraling hebben. Je kunt de ketting ook gemakkelijk loskoppelen voor als je er even een dagje geen zin in hebt, waardoor de tas alleen een gouden ring als accent heeft. Denk dat ik dit wel regelmatig ga doen, want ik moet bekennen dat de ketting soms wel irritant is als je het tasje vaak open en dicht doet! En zonder ketting vind ik 'm er òòk nog supermooi uitzien!

De tas heeft een magnetische sluiting en bevat verder geen rits. Mijn vorige tassen sloten eigenlijk ook altijd zo, dus ik vind het niet eens zo erg. Bovendien kan ik waardevolle spullen in het binnenste vakje stoppen, waar wel een rits inzit. Verder bestaat de tas uit twee insteekvakjes en een groot vak in het midden. Praktisch gezien passen al mijn dagelijkse benodigdheden hier wel in (sleutels, portemonnee, telefoon, wat make-upjes en mijn bril)

Ook heel handig is natuurlijk de verstelbare schouderband, waardoor ik 'm kan dragen op iedere lengte die ik wil. Zelf draag ik 'm wat hoger omdat ik het niet fijn vind als een tas ontzettend laag hangt. 

Dat was 'm dan: mijn splinternieuwe tas! Hopelijk komen er snel gelegenheden en dagen dat ik 'm met me mee kan nemen, maar dat komt wel goed aan het einde van juni (hopelijk weer veel leuke en gezellige dingen om te plannen!)

De zwarte schoudertas van de Duifhuizen Leather Collection kost €74,95 en is nog verkrijgbaar in het donkergroen, lichtroze, camel, blauw, een mix van camel en roze en een mix van taupe en grijs. 

Related posts

14 reacties

 1. Prachtige tas! Leuk dat je die ketting kunt loskoppelen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat is die mooi! Hij is vast heel fijn te combineren.
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leukerd! Helemaal mijn smaak, ik snap dus wel waarom je hier verliefd op bent geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie tas! Ziet er luxe uit, en past bij alles (:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij is zó mooi! Ziet er luxe uit, maar toch een fijne prijs voor een leren tas. Als wij nou even met Britt een date gaan plannen, dan kun je hem meenemen, hihi <3

  BeantwoordenVerwijderen