La vie de Daphne - Nieuwe tas, Gourmetten & Gek feestje!

Hoewel het tijdens mijn vorige weekoverzicht ècht niet mijn week was, ging het deze week weer een klein stukje beter. Het zonnetje liet...

Hoewel het tijdens mijn vorige weekoverzicht ècht niet mijn week was, ging het deze week weer een klein stukje beter. Het zonnetje liet zich weer lekker veel zien, ik beloonde mezelf weer met een prachtig item, ging gourmetten en had ook een ontzettend gezellig (en gek) feestje!


Maandag was de temperatuur eindelijk weer een beetje aangenamer; ik hou er ècht van als het zonnetje zich weer wat vaker laat zien! Dat betekende tussen mijn schoolwerk door dus lekker buiten lunchen in de tuin <3

Ook maakte ik alvast wat flatlays voor de komende week 'vooruit' (al kwam ik niet verder dan 3 foto's). Ik moet zeggen dat het toch wel steeds moeilijker wordt om origineel te zijn hoor! De items die ik vaak op foto's gebruik zijn intussen al tientallen keren op mijn Instagram voorbij gekomen, haha!


En dit zijn de andere plaatjes die ik schoot! Met een beetje een creatieve compositie kom je er wel.. :P

Maandagavond twijfelde ik nog heel erg om de dag erop naar school te gaan, maar uiteindelijk gunde ik mezelf toch nog een dagje rust. Ik trok een broek(!) aan en maakte lekker een ritje naar de supermarkt.

Ik kwam niet alleen met overheerlijke carpaccio thuis..

... maar besloot ook een keer de sushi van Lidl uit te proberen! Ik heb er inmiddels al een aantal goede dingen over gelezen op Twitter, en aangezien de prijs best meevalt gaf ik het een kans.

Enige minpuntje is wel dat er sushi met paprika bij zit. En aangezien ik - denk ik - de grootste paprika-hater ever ben, verving ik deze voor komkommerstukjes. Hey, stiekem best creatief, toch? Wat ik er uiteindelijk van vond? Niet heeeel bijzonder, maar wel lekker om een keer uitgeprobeerd te hebben en prima als 'tussendoortje.'

Woensdag zou het kwik nòg meer gaan stijgen, dus ik besloot me goed voor te bereiden en eindelijk weer eens een zomerse outfit te dragen, inclusief mijn meest favo rokje!

In de trein richting Breda zag ik uit het treinraampje iet dat er niet heel goed uitzag. Bleek achteraf precies op het moment dat ik voorbijreed een mega-brand te zijn uitgebroken in een fabriek. Heftig!

Die dag volgde ik twee lessen en raakte ik nog meerdere keren in de stress door een vak dat me echt niet ligt. Is overigens niet het vak dat ik op bovenstaande foto aan het volgen was. Wel heel leuk feitje is dat de docente hier een voorbeeld gebruikte van Weight Watchers Nederland: een pagina waar ik van februari 2015 tot juni 2015 tijdens mijn stage beheerder van was!

Rond 16.45 stond ik op het station en was het bijna niet meer uit te houden. Met een gevoelstemperatuur van 33 graden had ik het zelfs in mijn zomerse outfit veel te warm, laat staan de andere mensen op het perron die nog lange broeken droegen. Maar goed, we mogen niet klagen; want het wordt eindelijk lekker weer!

Toen ik thuiskwam was er een superleuk pakketje binnengekomen. Afgelopen zondag had ik mezelf namelijk getrakteerd op deze te leuke tas (yep, ook een dupe van de Chloé Faye bag die ik zo mooi vind). Toch uiteindelijk maar besloten om niet dat enorm grote bedrag van 2000 dollar aan een 'echte' uit te geven, maar te gaan voor een prachtig exemplaar van ook echt leer. Jammer genoeg zat er aan de linkerkant al een kleine beschadiging, waardoor ik 'm toch nog wel even wilde ruilen.

Dat was dan ook wat donderdag eerst ging gebeuren. Wie weet had ik dan deze week nog wel een nieuwe tas! Rond tien uur stapte ik de trein in voor weer een dagje school.

De hele dag was ik zò moe, dat ik echt heel erg blij was toen ik eindelijk weer thuis was. Weekend!!

Vrijdagochtend was ik alweer vroeg uit de veren en begon ik vol goede moed aan het nieuwe statistiek-examen. Bleek toch ietsje meer onmogelijk dan ik voor ogen had, want om twee uur 's middags was ik na bijna zes uur achter m'n laptop nog steeds ermee bezig. Het grootste deel is inmiddels gelukkig wel af, maar alsnog moet er nog een hoop gebeuren in een week tijd!

Om 5 uur werd ik door mijn vriend opgehaald omdat hij die avond een barbecue bij hem thuis had georganiseerd. Ik installeerde mezelf met een wijntje in de keuken en bereidde twee schalen met vlees. Of het genoeg zou zijn voor de zeven personen waarmee we uiteindelijk zouden zijn wist ik eigenlijk niet..

De barbecue die we overigens eerst zo in gedachten hadden, werd toch veranderd naar een avondje gourmetten. Het was toch niet zulk heel lekker weer en binnen was het net zo gezellig! Kreeg meteen weer een beetje een kerstgevoel, haha! Gelukkig hadden we genoeg vlees en doordat iemand nog extra had bijgehaald hadden we zelfs nog over. 

Zaterdagochtend werd ik compleet uitgeput wakker en zat ik als een zombie in de auto terug naar huis. Eenmaal thuis kwam inderdaad mijn nieuwe tas al; en gelukkig is deze he-le-maal goed! Zal er binnenkort misschien nog wel een apart artikel over schrijven :)

's Middags heb ik eigenlijk niet heel veel meer aan school gedaan. Ik wierp nog één blik op statistiek, maar dook vervolgens mijn bed in. Die avond stond er namelijk weer een feestje op de planning, en een beetje rust had ik wel nodig! Na een uitgebreide make-upsessie fietste ik samen met wat meiden om half 7 richting het feestadres.

Grappige was dat daar de barbecue wel was aangezet, maar wat was het fijn met dat avondzonnetje erbij! Later verplaatsten we ons naar binnen, waar vervolgens allemaal lekkere hapjes op tafel werden gezet. Yummy! Wat bof ik toch eigenlijk dit weekend!

Het werd weer een lekker gek feestje met zwembanden, sombrero's, Hawaï-slingers en zonnekleppen. Hoewel ik toch al bijna een jaar weg ben bij het restaurant waar ik met al deze meiden werkte, blijft het iedere keer weer gezellig met iedereen!

Ik zal jullie de rest van de foto's besparen, want ik geloof dat er nog honderden andere foto's zijn gemaakt die avond. Maar ach, je bent maar één keer per jaar jarig toch?

Overigens vond ze de cadeaus die we met z'n allen voor haar hadden gekocht superleuk. Eén van de cadeaus was dit boek vol met foto's en herinneringen van ons allemaal. Dit was overigens mijn pagina!

De volgende ochtend was ik ontzettend blij dat ik niet mee was gaan stappen, want nu werd ik tenminste fris en fruitig wakker! Die dag heb ik daarom ook lekker veel besteed aan schoolopdrachtjes, en hoewel ze nog steeds nog laaaang niet af zijn, ben ik blij dat ik weer wat vooruitgang heb geboekt! Ik had zèlfs nog tijd om foto's van mijn nieuwe parfum te maken; bij deze een sneakpeek.

Ook ben ik nog steeds volop aan het Pinteresten en gaat het ook helemaal niet slecht met mijn volgersaantal: in iets meer dan een maandje heb ik er toch al even 125 bij elkaar gespaard. Volg jij mij al?

Related posts

20 reacties

 1. Ik kan het nog steeds niet geloven.. JIJ.. en een.. BROEK?! Hahaha. Je tas is trouwens echt prachtig! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijke week zeg! En wow, jij in een broek. Dat we dat nog mogen meemaken hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekkere food foto's en het feestje zal wel gezellig geweest zijn hihi. Je flatlays zijn weer super! is dat tasje van de Mango? Leuk is ie! beter dan 2000 euro haha daarvoor kun je nog heel wat andere bags scoren

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thaaank you, haha nee niet van Mango! En ja precies haha, bespaart een hoop geld!

   Verwijderen
 4. Dat ziet er uit als een hele drukke maar gezellige week! Veel succes met je statistiek!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Loveeee je nieuwe tas! Ik krijg trouwens wel trek van al die lekkere hapjes, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha oops, handig ook dat je rond etenstijd reageerde haha!

   Verwijderen
 6. Wat zitten er weer prachtige foto's tussen <3 Wat heftig van die brand zeg :O

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aaah dankje! Ja inderdaad, schrok wel even vanuit de trein!

   Verwijderen
 7. Sushi met paprika? nog nooit van gehoord, ik vind de sushi met komkommer altijd wel lekker.
  Ik vind de sushi van de aldi ook wel lekker, alleen ja bij sumo (bij ons in nijmegen) is toch het beste hahah
  Ik vind je tas trouwens erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja haha, niets tipt aan een 'echt' sushirestaurant! Dankjewel!

   Verwijderen
 8. Die makeup ziet er goed uit net als je gezellige zaterdagavond en wat is die dupe tas mooi zeg! Love it!

  BeantwoordenVerwijderen