Rimmel Lipsticks: The Only 1 in Pretty Penny & Moisture Renew in Nude Shock

Het is alweer ruim een maand geleden dat ik aanwezig was bij het Rimmel Spring Event in Amsterdam, maar toch wil ik jullie deze leuke lip...

Het is alweer ruim een maand geleden dat ik aanwezig was bij het Rimmel Spring Event in Amsterdam, maar toch wil ik jullie deze leuke lipsticks uit de goodiebag niet onthouden. Twee nude-tintjes uit twee verschillende lijnen. En ik review ze vandaag!


De eerste lipstick is er één uit de Moisture Renew-lijn. De naam zegt het al, deze lipstick is verzorgend, is verrijkt met Vitamine A, C en E en zorgt ervoor dat de lippen zacht blijven. Klinkt helemaal prima, toch? En met de felpaarse huls valt deze lekker op in 't schap tussen alle andere producten; is toch weer net een beetje anders dan de zwarte lipsticks waar ik er al zoveel van heb!
De kleur die ik ontving was 'Nude Shock', een typisch nude-kleurtje met een intense glans. Nu weten jullie - als jullie m'n blog al langer volgen - dat ik géén fan ben van glanzende lipsticks, maar toch stel ik me er iedere keer voor open (don't judge a book by its cover, weetjewel..) en besluit ik deze creamy lipstick niet meteen af te schrijven.


Yup, de substantie is héél romig. Fijn eigenlijk wel. Ook voelen mijn lippen ontzettend zacht en verzorgd aan. Gelukkig een lipstick die helemaal niet plakt dus!

Maar die kleur is ZO niet mijn ding. Helaas guys, maar ik had niet zo'n roze gloed verwacht en dacht juist dat deze lipstick een lekker subtiel kleurtje zou afgeven. Op bovenstaande foto valt het nog mee omdat je eigenlijk alleen m'n lippen ziet, maar ik heb geen idee hoe ik deze kleur in godsnaam met de rest van mijn make-up zou moeten combineren. Helaas blijft deze creamy lipstick ook niet heel lang zitten - wat ik ook niet had kunnen verwachten door de textuur. Jammer!


Hopelijk is de tweede wel helemaal naar wens. Dit is een lipstick uit de 'The Only 1'-lijn, die opnieuw heel veel belooft: intense kleur, hydratatie en comfort. De kleur moet daarnaast ook urenlang op de lippen blijven zitten en met al deze beloftes maakt dit de lipstick 'the only 1' (you need.. ik moest 'm even afmaken, haha!) En oh, wist je ook al dat deze lijn een aantal hele mooie matte tinten bevat?
Ik ontving de kleur Pretty Penny. Ook een nude kleur, maar weer heel anders dan de eerste. Deze is wat donkerder, heeft wat meer een oranje ondertoon dan roze en ik zie ook meteen dat deze een stuk minder glans gaat bevatten dan Nude Shock. Dat is in ieder geval al positief!

Jaaa, dit is precies hoe een nude lipstick voor mij hoort te zijn! De glans is niet heel erg aanwezig, de textuur is nog steeds ontzettend zacht - maar ook weer niet tè creamy en deze blijft ook een stukje langer zitten dan de Moisture Renew-lipstick. Oké, na een maaltijd moet ik 'm wel bijwerken, maar vanwege de zachtheid vind ik het niet eens zo erg. Echt zo'n lipstick die ik dagelijks in m'n tas kan meenemen om even wat kleur op mijn lippen te creëren!

Moisture Renew Nude Shock is te koop bij o.a. Etos en Kruidvat voor €10,99

The Only 1 Pretty Penny is te koop bij o.a. Etos en Kruidvat voor €11,99

Related posts

7 reacties

 1. Oeh, Pretty Penny is wel echt heel erg mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Pretty Penny is wel mooi, alleen ben ik zelf niet echt overtuigd van de lipsticks. Ik ben zelf ook niet zo fan van de glansende kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de kleur zelf iets te licht voor mijn huid. Maar jou staat die goed hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het een hele mooie kleur! Ik vind het je prachtig staan. <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De nude kleur lipstick vind ik idd ook het mooiste staan bij je :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jaaa, Pretty Penny is mooi! Zelf vind ik die formule lipstick ook veel fijner :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Pretty Penny vind ik er heel erg mooi uitzien! Die andere ziet er ook niet echt uit als iets wat ik mooi zou vinden, maar ga het binnenkort toch maar proberen haha.

  BeantwoordenVerwijderen