Anna + Nina Ingot Ring Earrings

Toen ik onlangs mijn grootste oorbel-favorietjes op mijn blog deelde, bleef er eigenlijk één paar continu in mijn hoofd zitten: de Ingot R...

Toen ik onlangs mijn grootste oorbel-favorietjes op mijn blog deelde, bleef er eigenlijk één paar continu in mijn hoofd zitten: de Ingot Ring Earrings van Anna + Nina. Omdat ik ze onlangs in Den Haag opnieuw tegen het lijf liep, kon ik ze deze keer écht niet laten hangen.


Wie mij al langer volgt, weet dat ik sinds ik de Bar Chain Earings van Anna + Nina heb, eigenlijk niets anders meer in mijn oren heb gedragen. Tijd voor verandering dus! Mijn oog viel tijdens het zoeken eigenlijk vrijwel meteen op deze Ingot Ring Earrings: een simpel ringetje met daaraan een staafje. Ook de combi van de Bar Chains en de Ingot's zag ik al op Instagram voorbij komen. Leuk ideetje voor als het knopje van mijn tweede gaatje verwisseld mag worden! De oorbelletjes zijn trouwens van 925 Sterling Silver, wat ik persoonlijk erg fijn vind. Je betaalt er misschien wat meer voor, maar de kwaliteit is ècht top!


Op de webshop had ik al gezien dat er twee maten van deze oorbelletjes waren. In eerste instantie dacht ik alleen dat het ringetje groter zou zijn, maar toen ik ze voor het eerst bij de Bijenkorf in levenden lijve zag, bleek juist het staafje qua dikte verschillend te zijn! De grotere versie heeft een wat breder staafje met een aztec-printje, waarbij dit bij de kleinere versie niet het geval is. Ik vond de kleintjes een stuk mooier èn ook wel beter bij me passen.


Ik heb ze die eerste keer niet meteen meegenomen, maar wachtte nog even tot ik vond dat ik ze ècht verdiende. Tot ik dus in Den Haag was en al van tevoren had opgezocht waar er een verkooppunt van Anna + Nina zat. Dit bleek in het superkleine boetiekje Fabriq te zijn, en het was even zoeken, maar uiteindelijk heb ik ze dan ook heel spontaan daar gekocht. Jammer genoeg kwam ik er daarna op de terugweg achter dat één van de sluitinkjes niet meer goed werkte, dus stuurde ik ze vrijwel meteen weer terug naar Den Haag en na wat mailcontact met zowel Anna + Nina als Fabriq werd me een nieuw paar beloofd.


Gelukkig was de service zo ontzettend goed dat ik slechts een paar dagen later alweer het nieuwe paar in de bus kreeg. Wat ontzettend top! Gelukkig waren deze helemaal prima en denk ik dat m'n Bar Chains de aankomende tijd een beetje vergeten gaan worden (oops..) Maar goed, hier zit een very happy customer!
De Ingot Ring Earrings van Anna + Nina zijn te koop op hun webshop, in hun 3 winkels in Amsterdam en bij diverse verkooppunten van het merk. Ze kostten €34,95.

Related posts

15 reacties

 1. Ze zijn zó pretty! Ik ben blij met m'n Bar Chains en heb al een ander paar op het oog, die ga ik voor m'n verjaardag vragen denk ik haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn heel pretty! Ik ben gek op het minimalistische, echt heel erg mooi. <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, mooi en simpel! Ik heb opgerekte oorlellen en kan dus enkel plugs en tunnels dragen (en daarin natuurlijk eindeloos variëren), maar ik ben aan het denken om daarachter opnieuw oorbellengaatjes te laten schieten. Ik heb jaaaren terug een tweede – en in één oor zelfs derde – gaatje gehad, maar volgens mij zijn die dichtgegroeid. Ik mis gewone oorbellen in ieder geval wel!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aaah ik snap wel dat je ze enigszins mist ja! Gewoon doen hooor :)

   Verwijderen
 4. Ik vind de oorbellen heel erg simpel en leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige oorbelletjes zijn dit! Ik vind sowieso de Anna + Nina sieraden heel mooi, ik ben zelf ook dol op het minimalistische. Draag zelf de laatste tijd veel staafjes, dus dit is ook een toffe afwisseling. Bummer dat je sluiting in eerste instantie niet goed werkte, maar gelukkig is het goed opgelost :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha jaaa echt netjes opgelost! Ik ben ook fan van het minimalistische <3

   Verwijderen
 6. Ze zijn echt heeeeel gaaf! Je had ze echt verdiend toen we in Den Haag waren, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen