Mijn plannen voor april!

Het zonnetje gaat steeds vaker schijnen, de temperaturen laten weer twee cijfers zien en het wordt ook steeds fijner om een dunnere jas aa...

Het zonnetje gaat steeds vaker schijnen, de temperaturen laten weer twee cijfers zien en het wordt ook steeds fijner om een dunnere jas aan te trekken. Yes, de lente is nu ècht begonnen, en daarbij ook alweer de vierde maand van het jaar. Wat ik allemaal van plan ben in april, zet ik vandaag op een rijtje.

Héél veel afspreken
Ik heb intussen al een hoop vriendinnendates gepland: vandaag, 4, 7, 10 en 22 april. En hoogstwaarschijnlijk worden er dat nog wel meer. Lunchen, winkelen, bijkletsen, drankjes doen, maar vooral: ein-de-lijk weer eens iedereen zien waar ik de afgelopen tijd door schooldrukte niet mee heb kunnen afspreken. Officieel gezien ben ik vanaf mijn laatste deadline op 6 april vrij tot de dinsdag na Pasen, dus daar wil ik natuurlijk goed gebruik van maken :) - en natuurlijk weer heel veel uitrusten.

Koningsdag
Iets wat natuurlijk ook in April op de planning staat, is Koningsdag. Nu moet ik zeggen dat ik dit jaar niks officieel ga/wil vastleggen tot een aantal dagen van tevoren omdat ik niet weet hoe ik op dat moment qua schooldrukte zit, maar àls ik ergens heenga, wordt dit waarschijnlijk 538 in Breda. Maar niets is zeker; er bestaat ook nog een grote kans dat ik - bij lekker weer - gewoon een dagje uit ga plannen, haha!

Pasen
Ik had het er net al over, maar deze maand is natuurlijk ook pasen. Weer een extra dagje weekend erbij (kan het nog beter?) en waarschijnlijk weer traditiegetrouw op één van de dagen wat extra's met de lunch. Pistoletjes, croissants, mini-worstenbroodjes en saucijzenbroodjes en allerlei soorten beleg. Stieken hoop ik dat het ook dit jaar weer zo'n feest mag zijn :) En oh, mijn paaseitjesverslaving kan zich deze maand ook weer tot een hoogtepunt begeven.

Tweede masterblok
Tja, aan al dat vrij zijn deze maand komt helaas ook wel weer een einde. Toch kijk ik best uit naar het tweede blok van mijn master op de Uni. De vakken - Interactive Visualization en Social Media Marketing - lijken me een stuk leuker dan de twee vakken die ik afgelopen periode had (Digital Storytelling & Overtuigen door Beeld) en ook zie ik weer wat klasgenootjes terug met wie ik regelmatig omging tijdens mijn premaster. Helaas heb ik ook een vervelende herkansing uit vorig blok die ik meeneem naar deze maand, maar hopelijk haal ik 'm zodat ik die opdracht snel achter me kan laten. Het zal weer hard werken worden, maar midden-eind juni kan ik genieten van een heerlijk lange vakantie!

Bloggen
Ik was ontzettend goed bezig vanaf de start van het nieuwe jaar met mijn blog. Er kwamen weer regelmatig een aantal artikelen per week online, en ik had weer helemaal het plezier teruggevonden. Don't worry hoor, dat plezier heb ik nog steeds. Sterker nog, ik heb het de afgelopen tijd juist ontzettend gemist om weer uitgebreid reviews te maken, producten op de foto te zetten en weer al mijn opgedane inspiratie uit te werken. Ook mijn Instagram bijhouden ga ik weer lekker veel doen in mijn vrije periode. Ik heb er zin in!

Wat zijn jouw plannen voor April?

Related posts

5 reacties

 1. Ik heb zoveel zin in 7 april. Eindelijk weer m'n favoriete meisjes zien! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke plannen Daphne, zet 'm op met je tweede blok!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke plannen heb je in het vooruitzicht! Doe je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk al die afspraken met vriendinnen! Ik ga dat ook doen deze maand :) ook ga ik nog naar de Harry Potter expo en heb ik een gala bij mijn vriendje! Fijne Pasen alvast <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een heerlijke vooruitzichten (behalve school dan, haha). Ik heb tot nu toe alleen onze date vrijdag, veel werken en een 21-diner op de planning staan.

  BeantwoordenVerwijderen