Mijn nieuwe horloge!

Jullie zagen 'm al in mijn verjaardagscadeau-artikel voorbijkomen, maar toch kon ik het niet laten om 'm nog mooier op de foto te z...


Jullie zagen 'm al in mijn verjaardagscadeau-artikel voorbijkomen, maar toch kon ik het niet laten om 'm nog mooier op de foto te zetten en er een apart artikel aan te wijden. Ik heb het natuurlijk over mijn nieuwe horloge van Cluse, die ik kreeg van mijn vriend. Na een ruiling had ik 'm vorige week donderdag dan eindelijk ècht in handen.
Wie mij al een tijdje volgt via Instagram - of waar dan ook - weet dat ik al een aantal jaren mijn enorm geliefde Prisma horloge draag. Omdat deze precies voor mij op maat gemaakt is, zit 'ie echt heel fijn en daarnaast is het gewoon een prachtig, subtiel horloge die letterlijk overal bij past. Maar toch vond ik het tijd voor verandering.


Tot mijn vriend me dus met mijn verjaardag verraste met dit zilverkleurige horloge van Cluse. Alsof 'ie wist dat ik deze echt geweldig zou vinden, want van alle horloges die ik van Cluse ken, vind ik deze absoluut de allermooiste! Voor de nieuwsgierigen: het is de La Boheme Mesh Silver White. Je hebt 'm in nog meer uitvoeringen (met waaronder een zilveren wijzerplaat, een zwarte variant of juist met gouden accenten), en ook heeft Cluse naast metalen bandjes ook een grote collectie aan horloges met leren bandjes.
Het was even puzzelen hoe het horloge goed sluit, maar het was vooral rekening houden met het feit dat het haakje achter het staafje moet blijven wil je 'm op de juiste manier dicht kunnen 'klikken.' Ook is het horloge gemakkelijk verstelbaar (en dus yay voor mij: op maat te maken) zodat 'ie mooier om je pols past.
Ik ben er in ieder geval helemaal verliefd op. Hij past overal bij en is dankzij de minimalistische uitstraling echt tijdloos (ha, woordgrap!). Ik geloof dat dit horloge nog héél lang mee zal gaan en ik ben er dan ook extra voorzichtig mee. Mijn vriend had echt geen beter cadeau kunnen kiezen en ook dit horloge zal ik met net zoveel plezier dragen als mijn vorige! <3

Related posts

14 reacties

 1. Dit is inderdaad een prachtig cadeau zeg, lieve vriend heb je ;) Ik heb een horloge van DW dat er sprekend op lijkt, heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is echt heel erg mooi! En super lief dat je hem van je vriend hebt gekregen <3
  Ik vind het zilveren bandje prachtig, mooi te combineren met verschillende outfits.
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi horloge zeg! Heel lief van je vriend :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben normaal niet zo van de horloges, maar deze vind ik dan wel weer heel erg mooi.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij is prachtig! Ik ben ook echt dol op minimalistische horloges!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij is echt prachtig en past perfect bij je! Heeft Glenn goed gedaan haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het echt een hele mooie horloge!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een Cluse horloge staat ook nog echt op mijn wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, wat een prachtig horloge, Daphne!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hij is héél tof! En kan eigenlijk ook altijd lijkt me :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hij is prachtig! <3 Echt een Daphne-horloge hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Je woordgrapje deed me toch effe gniffelen. :') Ik draag al sinds de middelbare school geen horloge meer, maar misschien moet ik daar maar eens verandering in brengen. Dan grijp ik misschien wat minder vaak naar m'n gsm.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij mij duurde het ook ontzettend lang voor ik overstapte op horloges, maar toch: het maakt een outfit zoveel mooier!

   Verwijderen