Blux Box Maart 2017

I know, maart is alweer bijna een weekje voorbij, maar toch wilde ik jullie mijn review van deze Blux Box niet onthouden. Het was die maan...

I know, maart is alweer bijna een weekje voorbij, maar toch wilde ik jullie mijn review van deze Blux Box niet onthouden. Het was die maand een goedgevulde box vol met huidverzorgingsproducten: van een toner tot aan een verfrissende mist, en van een aantal fijne maskers tot aan een 'allesverzorgende' crème. Lees snel verder voor mijn oordeel!


Het eerste kleine tubetje in de box is deze Supra Face Cream van het zeer luxueuze merk EMK Beverly Hills. Zij maken producten met hele effectieve en hoogwaardige ingrediënten om veroudering te voorkomen, òòk voor mensen met een gevoelige huid. Deze Supra Face Cream is slechts één van de pareltjes in hun collectie. Werkt kalmerend op de huid, voorkomt huidveroudering, lijntjes en rimpels zullen zichtbaar verminderen en ook veranderingen van het pigment door UV-schade nemen af.


Gelukkig heb ik - voor zover ik weet dan - nog niet echt producten nodig tegen huidveroudering (haha). Dit crèmetje dien je twee keer per dag ('s ochtends en 's avonds) aan te brengen op je gezicht, in je nek en op je decolleté. Op deze manier wordt de huid gehydrateerd, tot in de kern herstelt èn zorgt het voor een jeugdige gloed. Stiekem word ik wel benieuwd!


Ik heb denk ik zelden een crème gehad die tegelijk zò verzachtend en verfrissend was! Het is echt een feestje om deze zijdezachte en rijke substantie op mijn huid te smeren en het liefst doe ik niet eens meer make-up op daarna. De belofte dat het rimpeltjes tegengaat en voor een verjonging van de huid zorgt kan ik (gelukkig, eigenlijk) nog niet uitproberen, maar voor nu gebruik ik 'm - omdat hij zo verfrissend aanvoelt - onder mijn ogen en op mijn voorhoofd. Heerlijk!

Het tweede product in de box spreekt me vrijwel meteen aan vanwege het superleuke design. Lekker minimalistisch; ik hou ervan! Deze 'All You Need Is Me'-crème van het Zweedse merk True Organic Of Sweden bestaat geheel uit biologische en natuurlijke ingrediënten (net als de rest van hun lijn overigens). Ook de crème zelf klinkt veelbelovend: je kunt 'm namelijk voor talloze dingen gebruiken! 


Wat dacht je bijvoorbeeld van je hielen, ellebogen, lippen en gebarsten en droge nagelriemen? Ook voor insectenbeten, kleine schrammetjes en eczeem zou een klein beetje van deze crème al een wondermiddel zijn. En on top of it all zit er ook nog een kleine UV-filter in, waardoor je 'm als milde zonnebescherming zou kunnen gebruiken. Dat laatste durf ik niet aan, maar voor mijn voeten en ellebogen ga ik 'm zeker eens uitproberen.

De substantie doet me niet meteen denken aan een crème; het ziet er bijna uit als één of ander dik goedje uit de Apotheek. Maargoed, wie weet werkt het wel onwijs goed, toch? Ook heeft de crème best een kruidige geur (het deed me denken aan kruidenthee!). Ik besluit 'm op mijn voeten te gebruiken, omdat de onderkant van mijn voeten wel eens verzorgd mag worden.

Het is niet alsof ik heel veel verschil heb gemerkt, alleen dat de crème lekker snel intrekt en dat mijn hielen daarna heerlijk zacht en verzorgd aanvoelen. Als dit product op meerdere plekken op dezelfde manier wordt, is 'ie ideaal voor een zacht huidje dat wel wat verzorging nodig heeft!

Deze Rosewood Reviving Mist van Monu Spa is net zo'n alleskunnertje als het vorige product. Deze spray belooft namelijk te hydrateren, te verzachten èn te verfrissen tegelijk! De mist bevat oliën zoals limoen, rozenhout, sanedelhout en kruidnagel, die zorgen voor een optimale zuivering van de huid. Kleine disclaimer: het is wel iets heel anders dan lekker geurende bodymists zoals velen van jullie gewend zijn!


Ook voor warme zomerdagen is dit product ideaal om je huid wat te verkoelen en te kalmeren. En waar ik nog het meest benieuwd naar was, was de functie van 'fixing spray,' oftewel: hij zou je make-up de hele dag goed moeten laten zitten! Dat ga ik natuurlijk meteen even uittesten.


Links mijn make-up net na het opmaken, en rechts na een dagje weg. Je ziet overduidelijk dat mijn eyeliner is uitgelopen en mijn lipstick weg is (maar dat komt door het eten :P), maar dat de rest van mijn huid er eigenlijk nog prima uitziet. Alleen de concealer die ik bij mijn neus gebruikte is wat vervaagd, maar verder vind ik het eigenlijk nog supergoed eruit zien! De geur van de mist was helaas een minpuntje en echt helemaal niet mijn ding. Maar zolang de werking prima is voor mijn gezichtsmake-up, wil ik 'm nog best een kans geven!


Van het merk Eslor zat er een klein introductiepakketje in met 4 verschillende samples: een soothing refiner and cleanser, een botanical peeling gel, een chlorophyll lifting mask en een firming collagen day cream. Eslor is vooral een merk dat zich onderscheidt met haar HPT system (Hydrate, Protect, Treat) die de gezondheid van de huid weer tot het juiste peil brengt. Klinkt erg fijn! Omdat dit slechts vier samples zijn en ik ze niet alle vier meteen wil opmaken, schrijf ik er in dit artikel nog even geen review over. Wie weet komt die binnenkort nog!

Het volgende product dat ik eruit haal is deze Pure & Clean Astringent Toner van het merk Kueshi. Zelf heb ik nog nooit een toner gehad, dus ik werd erg nieuwsgierig. Deze toner met aloë vera verzacht, verzorgt, reinigt de huid tot diep in de poriën en zorgt ervoor dat je huid als het ware weer 'ademt.' Precies wat ik nodig heb! Ik denk dat dit echt een heerlijk product is voor als ik mijn make-up er 's avonds heb afgehaald, zodat mijn huid 's nachts goed kan herstellen.


De gebruiksaanwijzing van het product is simpel. Hoewel ik het net over alleen 's avonds had, zou ik het product ook in de ochtend kunnen gebruiken. Je hoeft slechts een beetje op een wattenschijfje te doen, over je gezicht te gaan en vervolgens kun je je skincare-routine afmaken zoals je 'm normaal ook doet. Top! Ik ben in ieder geval benieuwd.


Ik heb 'm een weekje in gebruik genomen en heb de toner zowel 's ochtends als 's avonds gebruikt. Ik moet toegeven dat ik er oprecht iedere keer weer naar uitkeek om dit superfrisse goedje op mijn huid te 'deppen', want WAUW, wat ruikt deze heerlijk zeg! De geur doet me zelfs een beetje denken aan iets wat ik vroeger ook had, maar kan 'm toch niet helemaal plaatsen. Daarnaast zorgt deze toner ervoor dat mijn huid ontzettend schoon en fris aanvoelt; dat 'ademen' klopt dus zeker! Ik denk dat ik dit product nog heel lang met plezier ga gebruiken!

Het laatste product komt van het enige merk uit deze box waar ik al wel eens eerder van had gehoord: Maybeauty. Het populairste product van dit merk is de Incredible Face Mask, die de poriën heel diep reinigt en dode huidcellen en onzuiverheden verwijdert. Dit maskertje belooft je een stralende en schone huid. Klinkt ook alweer heel goed, en ik heb inderdaad al wel eens goede dingen hierover gezien en gelezen!

Kleine disclaimer is dat je er wel wat tijd voor moet uittrekken om dit maskertje goed te gebruiken. Het masker breng je aan op een droog gezicht (wel wenkbrauwen vermijden dus) en vervolgens laat je 'm 30 tot 45 minuten opdrogen. Als het goed werkt, kun je 'm na die tijd er dus afhalen en moet je je huid even afspoelen met warm water. Eindresultaat? Een super schone en zachte huid! Eens kijken of dat voor mij ook zo werkt...


De substantie is heel dik en plakkerig, en het was wel even een karweitje om dit goed aan te brengen. Vervolgens heb ik gewacht tot het hele masker droog was, waardoor ik uiteindelijk mijn hele gezicht niet meer kon bewegen (haha). Het eraftrekken van het masker was eh.. best pijnlijk - ik had nog nooit eerder zo'n ervaring gehad - en ik moest dan ook wel even op mijn tanden bijten. Hier en daar bleven nog wel wat restjes achter - vandaar dat ik de na-foto's met alle zwarte stukjes masker maar achterwege heb gelaten.

Mijn huid was vuurrood van het trekken, maar ik kon wel echt merken dat het masker mijn huid als het ware heeft 'vernieuwd' en dat het ook echt schoon aanvoelde. Vooral de zwarte puntjes op mijn neus en wangen waren verminderd en ook op mijn voorhoofd kon je verschil zien. Hij werkt in ieder geval wel, maar de ervaring hoef ik niet dagelijks mee te maken, haha!

- Dit artikel is een samenwerking met Blux Box - 

Related posts

7 reacties

 1. Die crème van True Organic of Sweden ziet er zo ontzettend goed uit! Doet me qua werking een beetje denken aan Ultrabland van Lush. Mooie inhoud, deze box!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie inhoud zeg! Dat masker heb ik ook gehad en ik gebruikte hem alleen rondom mijn neus, dat was genoeg haha ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een fijne inhoud zeg! Ik ben heel erg benieuwd geworden naar de toner en alles-crème, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi uitgebreide review! De producten zien er allemaal wel heel mooi uit. Ik vind een toner ook wel fijn om nog te gebruiken, nadat ik mijn huid heb gereinigd.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke box! Dat masker ziet er fijn uit alleen jammer dat je zo moest trekken voor het eraf was

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk om te zien wat erin zit!

  BeantwoordenVerwijderen