Calvin Klein Eternity Summer

  Bloemig, sensueel en verleidelijk: dat is precies de goede omschrijving voor de nieuwe geur van Calvin Klein: Eternity Summer. Zoals de ...

 Bloemig, sensueel en verleidelijk: dat is precies de goede omschrijving voor de nieuwe geur van Calvin Klein: Eternity Summer. Zoals de naam al zegt, is het een fris zomers parfum die compleet bestaat uit bloemige noten. Precies waar ik ècht van houd! 




"Eternity Summer belichaamt de sereniteit die een liefdespaar midden in de woestijn ervaart; ze voelen slechts de warmte van de hete zon die hun huid heeft opgenomen, vermengd met de koel-frisse lucht bij het vallen van de nacht, terwijl ze naar de zonsondergang kijken."


Yes, ik krijg hier een mega warm, zomers en zonnig gevoel bij. Maar ook het gevoel van vakantie waar denk ik bijna iedereen elk jaar wel naar verlangt. Een verre reis, even weg van alles en iedereen en alleen maar genieten. Dat is ook wat het parfum voor mij persoonlijk uitstraalt.


Het flacon heeft een prachtig ombre-effect, wat lijkt op de adembenemende zonsondergang van een warme zomeravond in de woestijn. Een helderblauwe lucht met een prachtig (en zonnig!) kleurenspel van oranje en geel. Dit ademt 'zomer.'




De topnoten van Eternity Summer bestaan uit steranijs, bergamot en woestijnroos, het hart bevat osmanthus, waterakkoord en saffraan en de basisnoten bestaan uit olibanum, sandelhout en huidmusk. De laatste noten maken de geur - naast het bloemige - ook wat warmer en kruidiger, wat zorgt voor een nog sensuelere ondertoon.


Eternity Summer is echt zo'n geur die ik het liefst zou dragen op een warme zomeravond of -nacht, naar een terras of juist tijdens een lange avondwandeling. Ik neem 'm deze zomer ook absoluut mee op vakantie! Overigens heeft de geur ook een variant voor mannen, die wat opwekkender en verfrissender is, maar alsnog sensueel blijft.

Calvin Klein Eternity Summer Eau de Parfum 100 ml - €54,95

Related posts

8 reacties

  1. Hij ruikt zó ontzettend lekker. Echt heerlijk voor in de zomer!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het een hele fijne geur, de mannengeur vind ik ook erg fijn. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hij lijkt mij heerlijk! De flacon ziet er ook erg mooi uit <3 Inderdaad echt net een zonsondergang.
    Liefs,
    Evelien

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hij klinkt echt heerlijk! Helemaal geschikt voor de zomer :). En wat heb je mooie foto's gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie flacon. Ben benieuwd naar de geur

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het klinkt echt superlekker allemaal! Ik ga dit parfum eens snuffelen vrijdag :)

    BeantwoordenVerwijderen