La vie de Daphne - Weer héél hard werken

Afgelopen dinsdag was het weer zo ver: het begin van mijn tweede blok. Het belooft - helaas -  een veel pittigere en drukkere periode t...

Afgelopen dinsdag was het weer zo ver: het begin van mijn tweede blok. Het belooft - helaas -  een veel pittigere en drukkere periode te worden en ik moet zeggen dat ik er toch best een beetje tegenop keek. De afgelopen week? Die bestond al uit heel veel bikkelen. Kijk maar met me mee..


Maandag werden we gelukkig nog beloond met een extra dagje vrij. 's Middags schoven mijn vriend en ik aan bij ons aan de paastafel, waar we konden kiezen uit heerlijke afgebakken broodjes, croissants of juist mini saucijzen- en worstenbroodjes. Genoeg keuze dus!

Tijdens de paaslunch kwam we op het idee 's middags nog naar het outletcenter te gaan bij mij in de stad. Helaas stond m'n hoofd er toch niet helemaal naar en moest ik eigenlijk nog een hoop voor gaan bereiden voor de eerste schoolweek.

Want tja, zelfs voordat je aan een nieuw blok begint, word je al overladen met aankondigingen over het lezen van artikelen, maken van oefenopdrachten en voorbereiden van de les. Dus: koffie erbij en werken maar!

Ook mijn herkansing van het vorige blok leverde ik die dag in. Laat het alsjeblieft een 7 zijn.. (want dat is wat ik ongeveer moet halen om het vak nog af te kunnen sluiten)

Dit is de tijd die ik vanaf nu heel wat weekjes lang op dinsdag ga zien. Au, au, au. Na 2 weken vrij zijn deed 't toch wel even zeer.

Ook het sombere weer werkte niet echt mee, dus echt zin in de eerste schooldag van het nieuwe blok had ik niet echt.

Mijn dag zelf duurde tot 16.30, maar vanaf 10.30 heb ik meer dan 4 uur tussenuur. Geloof het of niet, maar ik heb al die uren besteed aan het voorbereiden van de statistiek advanced-course. Wat een hèl was dat zeg. Tussendoor kreeg ik nog een appje van een jarige vriendin die m'n XXL-kaart had ontvangen. Leuk om te zien!

Ik kwam na deze dag compleet gebroken thuis en heb die avond dan ook niets anders meer gedaan dan een beetje filmpjes kijken in bed. Morgen weer een dag..

Gelukkig begonnen we deze keer heel wat later en kon ik weliswaar 2.5 uur langer slapen dan de tijd die ik één dag eerder op de wekker zag. We hebben lekker een lesje gewerkt met een nieuw programma om data op een interactieve en aantrekkelijke manier te visualiseren.

Mijn laatste les duurde tot half 5 en ook nu voelde ik me ontzettend slaperig. Gelukkig had ik donderdag en vrijdag compleet gereserveerd om aan school te werken, dus dat moest vast wel goedkomen.

Van een 'rustige start' is inderdaad tijdens de eerste collegeweek niets te merken. Na een ochtend héél hard werken beloonde ik mezelf met een fotografie-uurtje. Ik knalde er weliswaar voor een aantal dagen foto's uit, waardoor ik me er de rest van de dagen geen zorgen meer over hoefde te maken.

Onder andere deze..

.. en deze heb ik al gedeeld op Instagram. Blijft nog steeds leuk om te zien hoe m'n account - beetje bij beetje - aan het groeien is qua volgersaantal!

Jammer genoeg had ik er niet op gerekend, maar die middag kwam ook mijn boek binnen waar ik eigenlijk al drie hoofdstukken uit had moeten lezen. Hij stond eerst pas verwacht voor vrijdag, maar ach. Nu ik 'm toch had, heb ik daar maar een avondje aan besteed.

En dat was maar goed ook, want vrijdag had ik aardig lang nodig om statistiek weer onder de knie te krijgen. Ik ben nog steeds niet ver en de eerste deadline is al voor vrijdag, dus hopelijk gaat dat nog lukken met alle plannen die ik deze week heb gemaakt!

Na een hele middag SPSS hield ik het maar voor gezien. Net na het plaatsen van deze foto kwam ik er helaas wel achter dat ik al die tijd dingen verkeerd heb zitten doen, dus in een halfuur tijd probeerde ik het nog een beetje recht te zetten. Pff.. wat word ik er soms toch gek van! Maarja, maandag en dinsdag weer twee kansen om eraan te werken.

Vanaf zaterdag hield ik weekend; na een aantal dagen flink werken had ik het wel verdiend! Die middag had ik afgesproken in Breda met een oud-klasgenootje. Omdat de treinen vanuit haar nogal moeilijk deden, stelde ze voor om met de auto te komen.

Ikzelf nam wel gewoon de trein. Gelukkig is het niet eens zo heel ver weg.

Na een hele middag supergezellig bijkletsen ging ik zelf via het centrum naar m'n vriend, waar ik toch nog even de H&M binnendook. We waren er die middag al eerder geweest, maar ik was echt op zoek naar een shirtje en was er bijna zeker van dat 'ie daar wel moest zijn. Helaas vond ik niet waar ik naar op zoek was (een rood met wit gestreept shirt), maar wel een hele leuke variant erop!

Ziet het er niet 'Frans' uit zo? :P Ook wel een goed shirtje voor aankomende woensdagnacht bedenk ik me nu, haha!

Na lekker wat wijntjes zaterdag werd ik zondag wakker naast m'n vriend en hielden we de meest luie zondagochtend ever. Rond een uurtje of half 2 zette hij me op het station af en fietste ik naar huis..

.. maar niet voor ik nog een bezoekje aan Lidl had gebracht. Het was weer Griekse week en aangezien ik een enorm zwak heb voor Griekse lekkernijen, en dan vooral deze Toulompakia, nam ik weer een bakje mee!

Eenmaal thuis kon ik het niet laten om nog snel een flatlay te maken met m'n nieuwe shirtje, en ik kreeg er op Instagram ook superveel leuke en lieve complimentjes over (zowel op m'n nieuwe item als op de foto zelf!). Echt, het blijft iedere keer weer superleuk om te horen <3

Zondagavond werd een bankhang-avondje. Hoewel ik eigenlijk nooit op die dag voor de tv zit, keek ik nu gezellig mee naar BZV en Familie Kruys. Hierna kroop ik lekker onder de wol. Op naar een nieuwe, drukke week.

Related posts

5 reacties

 1. Jeetje wat een drukke week! Knap hoor, al dat statistieken enzo ik vind het echt vreselijk haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bank hangen.. ik hou ervan! wat een leuk overzicht weer liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke foto's ! Prachtige flatlay.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een drukke week heb je gehad zeg, maar jij kan dat wel aan volgens mij

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind je nieuwe shirtje zo leuk! Overigens ben ik nog steeds echt jaloers op al jouw instagram-foto's; ze zijn telkens prachtig! <3

  BeantwoordenVerwijderen