Ik ben ècht een kluns

Dat ik soms wat onhandig of vergeetachtig kan zijn - en dat is nog lichtelijk een understatement - is inmiddels wel vrij duidelijk. Ik laa...

Dat ik soms wat onhandig of vergeetachtig kan zijn - en dat is nog lichtelijk een understatement - is inmiddels wel vrij duidelijk. Ik laat van alles uit mijn handen vallen, struikel over m'n eigen voeten of maak iets kapot wat nog maar net nieuw is. En zo kan ik het lijstje nog wel met véél meer dingen aanvullen..

Yep, ik ben dat meisje dat..

... meerdere panty's per week sloopt - en dat terwijl ze bij mij al niet aan te slepen zijn.

... naast panty's, òòk heel vaak (goedkope) leesbrilletjes kapotmaakt of verliest. En ja, dan zijn ze niet helemaal zo goedkoop meer.

... rustig aan een schoolopdracht werkt, 'm vervolgens wil opslaan en daarna ineens door een vastlopende laptop niets heeft opgeslagen.

... een net besteld wijntje bijna meteen over zich heen laat vallen. En yep, dat was nog maar de eerste (en enige!) van de avond.

... zichzelf constant verbrandt aan de stijltang.

... véél te vaak van de fiets valt (en er al meerdere littekens aan over heeft gehouden) - en ja, dat was allemaal in geheel nuchtere toestand.

... in de bioscoop net popcorn heeft gehaald, er zuinig mee besluit te doen, maar vervolgens de volle bak op de grond laat vallen - nog voordat de film begint.

... bij e-mails waar ze spreekt over 'bijlagen', vergeet deze uiteindelijk toe te voegen.

... hoe overtuigd ze er ook van is de sushi goed vast te hebben met de stokjes, deze toch vollebak laat vallen in de soyasaus.

... compleet vergeet d'r thee op te drinken en hij ijskoud ècht smerig is (oké, dit heeft denk ik iedereen wel eens gehad)

... telkens scheermesjes kapot laat vallen terwijl ze pas net nieuw zijn.

... zichzelf every damn time verbrandt aan pizza.

... ontzettend lang over een schoolopdracht doet en er aan het einde achterkomt dat ze alles verkeerd heeft gedaan (lees: bij SPSS in alle testen een verkeerde variabele gebruikt)

... wanneer ze de trein uitstapt, vergeet dat er meerdere traptredes zijn en dus een véél te grote stap neemt en daardoor struikelend op het perron belandt.

... zeker een halfuur met haar oortjes in kan lopen/fietsen/zitten, maar compleet vergeet om muziek aan te zetten.

... absoluut. geen. richtingsgevoel. heeft.

... of juist omgekeerd: aan het genieten is van haar muziek, en niet doorheeft dat een conducteur al zeker 2 minuten bezig is contact te maken.

... een vol dienblad met drankjes over zichzelf heen laat vallen (oh, de tijd dat ik nog in de horeca werkte en vervolgens de hele avond zeiknat verder moest..)

... het heel vaak voor elkaar krijgt een appje naar de verkeerde persoon te sturen, of in een verkeerde groepschat (we've all been there)

Related posts

10 reacties

 1. Haha wat een leuke lijst. Heel herkenbaar hoor, zoals bijlagen vergeten of verbranden aan de krultang/stijltang en panty's slopen. Ik draag namelijk bijna geen broeken dus ze gaan bij mij ook heel hard haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. HAHA sommige dingen zijn zó herkenbaar. GUILTY! Ik heb zo vaak dat ik inderdaad m'n oortjes in heb zonder muziek en ik vergeet ook echt altijd de bijlagen mee te sturen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha ik moet erg lachen want het is zo herkenbaar! Met de bijlage heb ik ook zo vaak gehad.
  Oh en het struikelen ook, had ik hakken aan én een zware koffer struikelde ik op een een of andere manier en viel ik zo in de grote hal op de trap bij Breda station naar beneden, gênant.
  Liefs!
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha! Herkenbaar, ik ben er ook zo een. Mijn man noemt mij altijd liefkozend klunsje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahaha, wat een leuk - en vooral ook herkenbaar - lijstje. Bijlagen vergeet ik serieus al-tijd. Ik verbrand me every damn time aan bitterballen, ook al weet ik dat die krengen heet zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahaha dit is echt een heerlijk artikel! Toch wil ik je even gerust stellen dat je niet alleen bent. Verbranden aan pizza's en stijltangen? Im with you haha. Maar met oordopjes inzitten zonder muziek? Nee dat is me nog nooit overkomen..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hahaha leuk om te lezen. Popcorn laat ik ook altijd vallen in de bioscoop zo akward

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hahaha, ik moest echt lachen om hoe herkenbaar dit lijst wel niet is! :'D Vooral dat vallen met de fiets, bijlagen vergeten bij te voegen en thee koud laten worden. Gelukkig vind ik koude thee nog steeds lekker; koude koffie is een ander verhaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel herkenbaar, koude thee heb ik bijna dagelijks.. Leuk artikel !

  BeantwoordenVerwijderen