Wat ik kreeg voor mijn verjaardag!

Hoe lang je eigenlijk ieder jaar naar je verjaardag toeleeft, hoe snel het eigenlijk alweer voorbij is. Ondanks dat heb ik het ontzettend...

Hoe lang je eigenlijk ieder jaar naar je verjaardag toeleeft, hoe snel het eigenlijk alweer voorbij is. Ondanks dat heb ik het ontzettend gezellig gehad, en zijn alle plannen waar ik het vrijdag in mijn artikel over had nog doorgegaan! Ook ben ik ontzettend verrast met een aantal hele leuke cadeautjes, die ik vandaag toch nog even met jullie wilde delen.

Van mijn broer kreeg ik het boek 'Capture Your Style' van Aimee Song. Het is een boek boordevol goede adviezen en tips over mijn favoriete social medium: Instagram! De ultieme feed creëren, originaliteit behouden èn een herkenbare, persoonlijke stijl ontwikkelen op Instagram komen in allerlei hoofdstukken voorbij. Naast de fijne titels die ik al heb, is Capture Your Style absoluut een superleuke toevoeging aan mijn boekencollectie. 

Jullie hebben het natuurlijk allang kunnen zien, maar van mijn ouders kreeg ik deze prachtige Dior lipstick van de Rouge Dior Matte-collectie. Het is de meest klassieke en neutrale kleur uit de collectie, namelijk 772 'Classic Matte.' Ik hoop 'm heel snel goed op de foto te zetten en een review te schrijven!

Brittany en Joyce verrasten me al een weekje eerder met een paar superleuke notitieboekjes en de Shoes-editie van de Paris Street Style collectie. Het normale boek had ik al, maar het is echt ontzettend leuk om deze bijpassende goodies nu compleet te hebben! Daarbij kreeg ik ook nog een prachtig lakje dat ik helaas vergeten ben op de foto te zetten. Anyway, dit is hem!


Eén van de grootste verrassingen kwam van een vriendin (Annemiek) die me een Hallmark-ballon opstuurde met een heel lief kaartje eraan vast! Hij zweeft inmiddels nog steeds, en ik vind het bijna zonde om 'm weg te doen als 'ie leeg is! 


Haar kaartje is overigens degene met de flamingo en 'Happy Birdday' erop. Te leuk! Een ander kaartje dat via de post kwam was van een klasgenootje (Carlijn) die onlangs helemaal het kaarten maken heeft ontdekt. Dit gepersonaliseerde kaartje met een aantal van mijn favorieten wilde ze me niet onthouden, en ik vond het natuurlijk extra leuk om er eentje te ontvangen!


Het derde kaartje van de foto hiervoor èn een setje met twee chocoladepaashazen kwam van de vriendin die vrijdagavond bij me langskwam (Miranda). Inmiddels is de mannetjespaashaas al opgesnoept (oeps) en zal het niet lang duren voordat de andere ook op is. Tja.. eens een chocolade-addict..


Van mijn tweelingbroertje (die die dag natuurlijk ook jarig was) en zijn vriendin kreeg ik de nieuwste Vogue, die tevens een soort 'collector's item' is tijdens de maand april. Vogue Nederland bestaat namelijk 5 jaar en ze hebben dan ook flink uitgepakt met een ontzettend dik nummer. Ik weet wat ik ga doen in mijn weekjes vrij volgende maand!

Daarnaast gaven ze me ook nog dit leuke Clinique-setje, met daarin een mascara, oogcrème en make up-remover. Met kerstmis gaven ze me ook al zo'n soortgelijk setje van hetzelfde merk, en die beviel me zo goed dat ik ongetwijfeld deze items ook heel fijn ga vinden!

Van mijn vriend kreeg ik dit te mooie horloge van Cluse. Yes, hij heeft de birthday wishlist op mijn blog goed gelezen. Helaas hebben we 'm meteen dezelfde dag terug moeten sturen omdat er iets mis is met de sluiting, maar als het goed is komt er deze week een nieuw exemplaar. Ik vind hem in ieder geval prachtig: helemaal mijn stijl!

Related posts

12 reacties

 1. Lekker verwend, en zo af en toe mag dat ook he :) Je horloge bijvoorbeeld, die is echt héél mooi <3 Hopelijk is ie snel weer terug!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je bent heerlijk verwend mop. Ik ben blij dat je ons cadeautje leuk vind. Je horloge is trouwens echt beautiful. Hopelijk komt hij snel weer binnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een prachtige en lieve cadeaus heb je gekregen! De producten van Clinique lijken me echt heel erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh lekker verwend zeg! Hele mooie en leuke cadeaus. Ik heb hetzelfde horloge van Cluse maar dan in rosegold.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zulke mooie cadeautjes! Je horloge en lipstick zijn echt geweldig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zooooooooo lief dat je mij ook noemt!!! ❤

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat werd je verwend! Prachtig horloge. Hopelijk heb je het gauw definitief in huis!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je hebt leuke dingen gekregen! Mooie horloge ook

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke dingen heb je gekregen! Ik vind de Dior lippenstift zo ontzettend mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke cadeau's! En wat een lief cadeau van je vriend. <3 Prachtig zo'n horloge, hopelijk komt die snel binnen en kan je ervan genieten!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie cadeaus heb je gehad! Dat boek ziet er ook supernice uit. Balen dat je horloge niet helemaal goed was, maar het is wel een prachtig cadeau <3

  BeantwoordenVerwijderen