Rimmel London Volume Shake Mascara

Een aantal weekjes geleden konden jullie al zien dat ik samen met een hoop andere bloggers aanwezig was bij het Rimmel London Spring Even...

Een aantal weekjes geleden konden jullie al zien dat ik samen met een hoop andere bloggers aanwezig was bij het Rimmel London Spring Event. Een event dat niet alleen in het teken stond van make-up, haarstyling en nagels, maar waar ook de lancering van een hele nieuwe mascara centraal stond. Vandaag review ik 'm: de Volume Shake Mascara!


Kennen jullie ook dat mega-irritante gevoel dat je mascara uitgedroogd raakt en je 'm dus eigenlijk meteen de prullenbak in kunt gooien? Daar heeft Rimmel een oplossing voor bedacht! De naam 'Shake' zegt het eigenlijk al: door de mascara te schudden voorkom je juist die uitdroging, waardoor je 'm langer kunt gebruiken. Klinkt ideaal, toch?


Kleine beperking is dat je 'm niet constant moet schudden, anders wordt de mascara zodanig nat dat het nogal een gedoe wordt om netjes op je wimpers aan te brengen. Ook is het best een beetje wennen dat de mascara zo zwaar aanvoelt door het 'balletje' dat in de huls zit (en je dus dat schud-effect kunt creëeren). Een andere belofte die de mascara maakt is een welbekende in 'mascara-land': volume èn klontjesvrij!

Het borsteltje oogt verder niet heel bijzonder; wel is het oppassen dat je niet meteen teveel product in één keer meeneemt - en dat is dus al helemaaaal een reden dat je niet teveel met deze mascara moet schudden! Ik ben heel erg benieuwd hoe mijn wimpers 't gaan doen met dit borsteltje, aangezien het aan-elkaar-plak-effect bij mij bijna niet te vermijden lijkt.


Ik vind het top dat mijn wimpers wat meer lengte èn inderdaad volume krijgen! Ook brengt hij echt superfijn aan en hoewel het op deze foto toch nog best veel aan elkaar geplakt lijkt, is het effect in real-life helemaal naar mijn wens! Ik heb zelden een mascara gehad die nog zo goed mijn wimpers separeerde als deze.


Op deze foto zie je de lengte en het volume nog wat duidelijker: echt wauw! Vanaf het eerste gebruik ben ik superenthousiast over deze mascara en heb inmiddels ook het schudden al een paar keer uitgeprobeerd. Ik merk dat het inderdaad heel goed werkt en je je mascara zo echt een soort 'boost' geeft. Enige minpuntje is dat 'ie niet waterproof is, dus een fikse Hollandse regenbui zal deze mascara niet overleven.

Wat mij betreft alleen maar lof voor de werking en het effect van deze mascara: ik vind 'm superfijn in 't gebruik, het schudden is heel erg innovatief en ook het borsteltje vind ik top voor mijn wimpers. Leuk raadseltje om mee af te sluiten overigens.. drie keer raden waar de huls van deze 'shake'-mascara je aan doet denken? :)

De Rimmel Londen Volume Shake Mascara is vanaf eind april te koop bij alle geautoriseerde Rimmel verkooppunten en hij zal over de toonbank gaan voor €15,49

Related posts

9 reacties

 1. Ik ben er ook ontzettend enthousiast over! Je hebt haast geen wimper kruller nodig, ideaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele fijne review!! Ik vind hem ook heel erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ontzettend handig en wat een mooi resultaat! Ik vind het bijna jammer dat ik geen Rimmel-producten gebruik! :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een cocktailshaker?? (Heb ik nu wat gewonnen?)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi effect geeft deze mascara. Ik zie alleen wel dat je niet te vaak met het kwastje erover heen moet anders word het echt te dik.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er goed uit! Ik wil hem zelf ook gaan proberen zodra hij in de winkel ligt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijne review! Voor mij werkt hij helaas niet zo goed, hopelijk komt er gauw een waterproof versie van!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oeeeh, ik heb hem nog klaarliggen om te gaan reviewen, maar je hebt me nu wel heel nieuwsgierig gemaakt. Het effect op je wimpers is echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat geeft het een mooi effect, wauw super mooi!
  Ik ben heel erg nieuwsgierig geworden. <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen