Friday's Five: 5 keer 'wat als ik nooit meer...'

Deze Friday's Five staat geheel in het teken van een korte, zelfbedachte challenge. Vandaag beantwoord en behandel ik vijf verschillen...

Deze Friday's Five staat geheel in het teken van een korte, zelfbedachte challenge. Vandaag beantwoord en behandel ik vijf verschillende kwesties - uiteenlopend van allerlei dingen die me dagelijks bezighouden - als ik ze nooit meer zou mogen doen. Altijd al willen weten wat ik zou doen als ik nooit meer rokjes zou mogen dragen? Lees dan snel verder!

Wat als ik nooit meer...

... rokjes zou mogen dragen?
Neeeee! Voor mij een ware nachtmerrie, want ik vind het leven in rokjes héérlijk. Ik kan me eigenlijk geen garderobe zonder rokjes of jurkjes inbeelden, maar aangezien ik toch niet echt fan ben van spijkerbroeken zou ik denk ik mooie, getailleerde broeken en chino's dragen (je weet wel, die normaal bij een pak horen, haha). Liefst in een donkere kleur, want dat vind ik toch net een tikkeltje makkelijker te combineren!

... naar Parijs zou kunnen/mogen?
Ik heb het mezelf wel heel moeilijk gemaakt, oeps! Oké, nooit meer naar Parijs kunnen of mogen zou ik ècht verschrikkelijk vinden, maar het biedt wel weer kansen om een hele hoop andere mooie landen en steden van de wereld te zien. Hoe langer ik er eigenlijk over nadenk, hoe weinig ik eigenlijk nog heb gezien. Zo ben ik zelf nog nooit in Europese steden zoals Milaan, Madrid, Lissabon, Berlijn, Praag geweest, maar ook the USA staat inmiddels heel erg hoog op mijn verlanglijstje. Alles wat ik normaal aan tripjes naar pretty Paris zou uitgeven, zou ik dan goed kunnen sparen :)

... één make-up product niet mocht dragen?
Oftewel: wat als ik één make-up product uit mijn dagelijkse routine moest verwijderen. Hmm, dan zou dat denk ik BB Cream zijn. Ik was eerst groot fan van foundation en BB Cream, maar ik merk dat ik het tegenwoordig alleen nog maar bij mijn zeer gewaardeerde Catrice concealer houd. Niet alleen beter voor mijn huid, maar ook beter voor mijn portemonnee: dit product was namelijk lange tijd niet aan te slepen! Twee producten waar ik trouwens juist nooit afscheid van zou nemen zijn mascara en lipstick!

... nagellak op mijn nagels mocht hebben
Wie mij goed kent, weet dat ik eigenlijk standaard gelakte nagels heb. Blauw, donkergroen, roze, rood, paars: niets is mij te gek en dat is mede te danken aan het feit dat ik mijn nagels zonder lakje echt verschrikkelijk lelijk vind. Ik weet ook heus wel dat alle beschadigingen en verkleuringen juist door alle nagellak komen, maar ik vind het oprecht niet om aan te zien. Ik zou denk ik maar onder een steen gaan leven of full time handschoenen dragen denk ik. Haha nee, ik denk dat ik het langzaam zou afbouwen, héél vaak bij de manicuresalon te vinden zou zijn zodat zij het nog acceptabel kunnen maken en uiteindelijk accepteren dat mijn nagels weer 'tot rust moeten komen.'

... uit eten zou kunnen gaan?
Ik ben echt gek op buiten de deur eten: lunchen met carpaccio, een bagel of (garnalen)kroketjes op brood of juist lekker uitgebreid dineren met sushi, een lekker stukje vlees of tapas. Ik denk dat het iedere maand eigenlijk wel voorkomt dat ik weer ergens heerlijk zit te eten. Maar wat als dit nooit meer zou kunnen? Dan zou ik waarschijnlijk volop receptenboeken kopen, mijn best doen om te leren koken en héél veel in de supermarkt te vinden zijn om mijn favo gerechtjes na te maken. Voor alles is een oplossing zie je maar wel, haha :)

Related posts

9 reacties

 1. Nooit meer naar Parijs?! Ik word heel verdrietig van dit alleen al lezen..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk artikel! Oh ik zou het heel lastig vinden om een product uit mijn daily routine te halen, zou ik toch voor concealer gaan!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te lezen! Ik ga nooit de deur uit zonder nagellak. Een rokje hoeft van mij niet zo, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke en originele post! Echt een goede manier om je zo een beetje beter te leren kennen :) En jaaa, liefde voor Parijs <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Originele challenge, zeg! Leuk om te lezen. Oh nee, nooit meer uit eten mogen! Ik begin alvast te huilen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk artikel! Nooit meer uit eten mogen is echt een nachtmerrie, haha! Ik draag ook altijd nagellak, love it <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een superleuk artikel! Ik kan me jou ook niet zonder rokjes of jurkjes voorstellen, haha. Dat hoort gewoon bij je! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha wat een leuke 'tag' nooit meer uiteten gaan lijkt me vreselijk!

  BeantwoordenVerwijderen