Q&A - Over hoe ik mijn foto's bewerk en hoeveel panty's ik per jaar koop

Afgelopen zaterdagochtend kwam mijn allereerste Q&A-post op Instagram online. Onder die foto kon je me alle vragen stellen die je maa...

Afgelopen zaterdagochtend kwam mijn allereerste Q&A-post op Instagram online. Onder die foto kon je me alle vragen stellen die je maar wilde, en er zijn dan ook een aantal hele leuke binnengekomen! Ben je bijvoorbeeld altijd al benieuwd geweest naar hoeveel panty's ik per jaar koop of hoe ik mijn foto's bewerk? Lees dan snel verder!

Als jij en Glenn (m'n vriend) een Disney-stel mochten zijn, welke zou je kiezen?

Over deze vraag hebben we dus serieus heel even gediscussieerd, maar ikzelf zou - ALWAYS - kiezen voor Sleeping Beauty 'Aurora' en Filip. Mijn vriend zei zelf dat hij ons wel iets van Cinderella en Prince Charming weg vond hebben, maar mijn favo sprookje - en dus favo Disney prinses - blijft toch ècht Doornroosje.

Wat is je favoriete lipstick allertijden?
Lastig! Ik heb de neiging om Twig van MAC te zeggen, maar ik moet toegeven dat ik KIKO 317 'Wine' van de Velvet Passion Matte-lijn ook ontzettend vaak draag. Een afwisseling van een everyday-kleurtje met een mooie opvallende, wijnrode tint dus!

Als je maar één beautyproduct op vakantie mocht meenemen, voor welke zou je dan gaan?
Ik denk mascara! Omdat mijn wimpers van zichzelf heel erg blond zijn, zie ik er zonder een laagje mascara al snel heel 'kaal' en 'bleekscheterig' uit, dus om dit te verbloemen zou ik toch echt gaan voor dit product in mijn koffer!

Waar zie jij jezelf over vijf jaar?
Over vijf jaar ben ik 27, bijna 28 en hoop ik dat ik in een ontzettend mooi appartementje woon, dat ik het heel erg naar mijn zin heb bij mijn baan in de communication/design/marketing/waar ik ook terecht kom, dat ik gelukkig ben in de liefde, veel lieve vrienden en vriendinnen om me heen heb die zo nu en dan eens over de vloer komen èn dat iedereen waar ik om geef gezond is.

Hoe bewerk jij je foto's?
Ik bewerk ze eigenlijk op talloze manieren, maar wat ik normaal bij een foto doe, is dat ik de omgeving van bijvoorbeeld een flatlay zwartwit maak, omdat deze vaak nogal geel of blauw uitvalt. Ook zorg ik ervoor dat producten er meer uitspringen door het contrast en de diepte wat te verhogen en de gehele foto wat lichter te maken, zonder dat 'ie overbelicht raakt. De meeste functies zitten gelukkig op Instagram, maar de omgeving grijs maken zodat producten op een flatlay mooier overkomen doe ik op de computer!

Zonder welk make-up product zou jij niet kunnen?
Er gaat geen dag voorbij dat ik geen lipstick draag en het is dan ook absoluut een onmisbaar item in mijn tas! (en met een collectie van bijna 40 kleurtjes heb ik ook aardig wat om elke ochtend uit te kiezen!)

Hoeveel panty's koop je in een jaar?
Hahah, dit is serieus een goeie! Don't judge, maar ik geloof dat ik per keer dat ik panty's koop, er altijd wel twee meeneem, en dit wel zo'n 1 of 2 keer in de maand doe. Dus laten we zeggen dat ik ongeveer 3 panty's per maand koop, x 12 = 36 per jaar. Ik heb geen idee of dat ook echt zo is, maar met het grote aantal ladders dat ik in korte tijd in mijn panty's krijg, moet ik bijna wel! En daarbij is het gewoon een goede investering aangezien ik ze bijna dagelijks draag :)

Als je een dier zou zijn, welk dier zou je dan zijn?
Ik denk toch echt een kat. Lekker de hele dag chillen (op de bank, op bed, in de zon), af en toe naar buiten, tussendoor wat eten en verder lekker mijn baasje lastigvallen, haha! Heeeerlijk lijkt me dat.

Wie is je celebrity crush?
Ik moet toegeven dat ik op dit moment niet echt een mega celebrity crush heb, maar wat ik wèl had is dat ik een aantal jaar geleden alle mannelijke hoofdrolspelers van Gossip Girl wel kon waarderen! <3

Waar blijft je YouTube-kanaal?
Hahaha, ik zou zeggen: lees vooral eventjes het artikel van een paar dagen geleden.. :P

Heb jij nog een leuke vraag? Stel 'm vooral hieronder in de reacties!

Related posts

6 reacties

 1. Haha: ''Hoeveel panty's koop jij in een jaar?'' Precies een vraag die bij jou past. Leuk om te lezen, zo'n Q&A!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke antwoorden op de Q&A zeg. Ik vind hoe jij je foto's bewerkt altijd erg mooi en inmiddels vind ik je een pro daarin in. Zonder mascara kan ik ook echt niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke antwoorden! Ah zo leuke vraag over het disneystel, ik zou gaan voor cinderella. <3
  En mascara is zo'n belangrijk item! Zonder dat ben ik ook echt 'kaal' haha!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk om te lezen, en wat tof dat je mijn vraag hebt beantwoord hahaha. Die was lekker random :-) Ik koop trouwens ook best veel panty's... Oeps!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om te lezen! Ik zou sowieso ook mascara kiezen. Práchtige foto bovenaan, trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aaah wat heb je leuke vragen gekregen! Ik was helemaal vergeten een vraag te stellen ;o Als ik een dier zou zijn, zou ik ook een kat zijn haha.

  BeantwoordenVerwijderen