Friday's Five: 5 artikelen waar ik het meest trots op ben

Door de jaren heen zijn er al heel wat artikelen op laviededaphne.com verschenen. Van beautyreviews tot persoonlijke afstudeerverhalen en ...

Door de jaren heen zijn er al heel wat artikelen op laviededaphne.com verschenen. Van beautyreviews tot persoonlijke afstudeerverhalen en van vakantiefoto's tot aan wish lists of hotspot-artikeltjes. Maar op welke van al mijn verschenen blogjes ben ik nu eigenlijk het meest trots? Vandaag een top 5!


Op 9 augustus 2014 plaatste ik een artikeltje over de verborgen plekjes in Parijs. Naast de Eiffeltoren, Sacre Coeur en Champs Elysées is er natuurlijk veel meer te ontdekken in Parijs. Ik vond het oprecht een schattige eerste poging voordat ik vaker naar mijn favo stad ben afgereisd. Later volgde nog een ander (veel recenter) hotspot artikeltje waar ik heel erg trots op ben!


Een ander artikel waar ik echt wel een beetje kippenvel bij kreeg toen ik 'm weer las, was mijn brief aan 2015. Ik wilde er vanaf toen ook een jaarlijkse traditie van maken om ieder jaar op oudjaarsdag een brief te schrijven aan het afgelopen jaar en per maand terug te blikken op de meest memorabele momenten. Afgelopen oudjaarsdag deed ik het uiteraard weer, met een terugblik op 2016. Zeker hele fijne en bijzondere artikelen die ik heel graag teruglees!

Iets meer bloggerelateerd verschenen vlak na elkaar de artikelen 'Je blog onderscheiden van de rest' en 'Must-haves in een lay-out' op mijn blog. Artikelen die voor nu best vanzelfsprekend zijn, maar die ik destijds met ontzettend veel plezier voor de wat nieuwere bloggers heb geschreven, of juist voor de bloggers die nog heel erg zoekende zijn naar hun eigen stijl. 


Wat betreft fotografie-artikelen ben ik er op een aantal ook heel erg trots. De productfoto's laat ik bij deze nog even achterwege, maar mijn meest favo stad om te fotograferen - Rotterdam en Rotterdam 2 - is heel wat keren voorbijgekomen. Maar ook op de foto's van Valencia, Tops of Buildings, Parijs, nogmaals Parijs, Maastricht én natuurlijk al mijn portretjes ben ik stiekem best wel trots!


Eentje die echt niet in dit rijtje kan ontbreken is mijn artikeltje vol met tips over het maken van flatlays. Hij kwam weliswaar op 9 december 2015 al online - het moment dat ik eigenlijk net begonnen was - en inmiddels kan ik het hele artikel wel verdubbelen met de vele tips die ik in het jaar wat erop volgde heb verzameld!

Ik koos expres voor de wat oudere artikelen op mijn blog, maar inmiddels zijn er al heel wat nieuwe bijgekomen die ook bij dit rijtje passen. Wie weet maak ik binnenkort een deel 2 van de meest recente artikelen waar ik het meest trots op ben! 

Related posts

9 reacties

 1. Vooral het artikel van de Flatlays staat mij nog bij. Ik vind en volgens mij zei ik dat van de week ook, jouw erg goed in het maken hiervan zelf heb ik er nog wel moeite mee. Het moet in balans zijn en één geheel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super leuke artikels!
  Ik kan helemaal begrijpen dat je hier trots op bent <3 Ik ga het artikel van de flat lay even bekijken!

  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vond die brief enorm leuk om te lezen! Je mag trots zijn op je artikelen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ah wat een super leuk artikel! de brief is erg leuk, fijn weekend meis

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De flatlays artikel vind ik echt super. Iedere keer als ik op Instagram een mooie flatlay voorbij zie komen weet ik gelijk dat jij het bent haha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Daar mag je zeker trots op zijn meis!💕

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie en handige artikelen! Vooral die over het maken van flatlays <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat ontzettend leuk om op deze manier terug te blikken! Sommige artikelen kende ik al, maar er zitten ook een paar nieuwe voor mij tussen hihi.

  BeantwoordenVerwijderen