Costes Paris pins

Vorige week kreeg ik van Costes het ontzettend leuke berichtje dat ik de gelukkige winnares was van deze Paris-pins! Iedere dag van de ma...

Vorige week kreeg ik van Costes het ontzettend leuke berichtje dat ik de gelukkige winnares was van deze Paris-pins! Iedere dag van de maand januari gaf mijn favo winkel iets weg op Instagram, en de enige winactie waaraan ik meedeed was deze (hoe kan het ook anders). Vandaag een kort artikeltje erover!


Het setje pins bestaat allereerst uit een zwarte button met daarop - jawel - de naam van de stad: Paris. Mooi lettertype ook overigens, en door de buttonvorm zie ik deze absoluut voor me op een jurkje, blouse of jasje!


De tweede - eentje waar ik het heel erg mee eens ben - is een rode met 'liberté' (oftewel vrijheid). Deze zal ik iets minder snel ergens opspelden, maar alsnog vind ik 't wel iets wat inderdaad heel erg bij Parijs en Frankrijk past.

En of course, mijn favoriet: de Eiffeltoren! Dit is écht de leukste van de 5 en ik denk dat deze zelfs heel leuk kan staan op een kraagje (wat je wellicht ook verderop in dit artikel gaat tegenkomen, haha!)


Het oogje uit de set vind ik ook wel heel erg pretty; al kan ik niet helemaal goed bedenken wat de connectie met mijn favo stad Parijs is. Maar dat maakt 'm zeker niet minder leuk!

De laatste is een mooie gouden bol met zilveren glitters. Zelf heb ik bedacht dat Parijs natuurlijk 'the city of light' is, en dat alle lichtjes 's avonds altijd heel mooi schitteren (vooral op de Eiffeltoren!). Met deze leuke gedachte - èn een pin die waarschijnlijk wel bij heel veel zal passen - ga ik ze meteen uitproberen op mijn spijkerjasje!Alle 5 op het jasje vond ik net wat te druk, maar het oogje en de zwarte met elkaar samen vond ik ontzettend leuk, de tekst 'liberté' op mijn borstzak vond ik er ook wel edgy uitzien èn zoals beloofd, het Eiffeltorentje op de kraag gespeld. Heel erg cute!


Nogmaals many thanks to Costes voor dit superleuke setje, wat ik als groot Parijsliefhebber heel erg kan waarderen. Wie weet belanden ze ook nog een keer op een tas, shirt, trui of blazer. Ik vind het in ieder geval heel erg leuk om mijn outfit zo een twist te geven!

Ook zo'n gaaf setje? Ze zijn nog te koop bij Costes voor €12,95!

Related posts

8 reacties

 1. Super toffe pins! Die met de Eiffeltoren en het oog vind ik het leukste! :) Pins zijn echt helemaal hip nu! Ik heb er nog geen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk zeg! Die Eiffeltoren en dat gouden rondje vind ik het gaafst!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind ze ontzettend tof en ze passen echt helemaal bij jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat een leuke pins, vooral de eiffeltoren!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super leuke pins! Zo cute.
  En past echt helemaal bij jou omdat het met Parijs te maken heeft, love it!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een tof setje! En lucky you dat je hem ook nog eens hebt gewonnen. Het lijkt wel alsof dit setje speciaal voor jou is gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen