La vie de Daphne - Te weinig foto's voor een weekoverzichtje?

Je leest het inderdaad goed: deze eerste week van mijn master aan de Universiteit heeft er eigenlijk voor gezorgd dat ik helemaal niet zo...

Je leest het inderdaad goed: deze eerste week van mijn master aan de Universiteit heeft er eigenlijk voor gezorgd dat ik helemaal niet zoveel foto's heb  kunnen maken. Gelukkig kan ik door middel van een kort lijstje alsnog een beetje aan jullie laten zien wat ik heb gedaan, alleen dan met iets minder foto's! Enjoy <3


Universiteit
Oeff, dit eerste weekje van mijn master was ècht weer even andere koek na ruim anderhalve maand vrij. Vooral omdat ik maar liefst vier dagen les heb, waarvan ik op maandag, dinsdag en vrijdag maar voor 1 lesje naar school hoef te komen. Op donderdag valt het ook nog best tegen met een dag van 8.45 tot 14.30. De vrijdagles is er eentje die wat mij betreft vrij duidelijk is en ik al hier en daar van mijn groepsgenoten heb gehoord dat ze niet meer heel vaak zullen gaan. Alle nieuwe indrukken hebben me deze week wel aardig gesloopt, maar het is gewoon een kwestie van weer even wennen. Hopelijk komt dat snel weer, want ik heb al aardig wat deadlines op héle korte termijn: een news article, een survey van 50 vragen plus mega-verantwoording, een presentatie en iedere week een wat grotere groepsopdracht. Om het nog maar niet over de opdrachten te hebben die over twee weken af moeten zijn.. Ik kan wel stellen dat februari een ontzettend drukke - en misschien wel stressvolle - maand wordt!Stappen
Spontaan besloot ik eigenlijk vrijdagavond te gaan stappen met wat oud-collega's. Ik vind het jammer dat ik de meesten eigenlijk nooit meer zie, maar de paar meiden met wie ik ging, kan ik gelukkig altijd terecht. Achteraf bleek het een supergezellige avond, waar we pas om 1.45 uur in de stad belandden, very old school een pizza deelden en ik om 4.30 pas mijn bedje indook. Ik kan het nog!!! (zelfs na een hele week school). Oké, het feit dat ik de volgende dag helemaal niets waard was geef ik bij deze dan ook wel toe.Vrije dag means: foto's maken!

Mijn enige vrije dag is eigenlijk woensdag, want in het weekend wil ik ook altijd graag mijn vriend zien en komen er dus altijd nog spontane dingen (zoals stappen, lunchen of drankjes) tussendoor. Hoe ik afgelopen woensdag besteed heb? Vooral met het maken van heel veel foto's voor Instagram, het inplannen van een aantal blogartikelen èn uiteraard een eerste start aan school maken. Ik vind het lastig om meteen zo in het diepe te springen, aangezien tijdens de premaster alles over 14 weken verspreid was, en nu alles in 7 weken gepropt is. Heftig wel, dus het bloggen zal binnenkort helaas ook gaan verminderen..

Nieuwe rubriek
Ondanks dat, bedacht ik deze week op de fiets ook een hele leuke nieuwe rubriek voor op mijn blog. De eerste is inmiddels online gekomen (met een hele toffe winactie eraan vast!), maar ik introduceerde 'Friday's Five'. Reken dus iedere dag op een artikeltje met bijvoorbeeld vijf favorieten (beautyproducten, hotspots, citytrips, kledingstukken, nummers of webshops) of vijf tips (over je garderobe, over het kiezen van een opleiding, over het schrijven van je scriptie, over je blog of hoe je je verjaardag zou kunnen vieren). Je kunt hier letterlijk alles bij bedenken, zolang het artikel maar uit 'vijf items' bestaat. Ik heb er heel erg veel zin in, en stiekem zijn er in de tussentijd ook alweer een paar nieuwe rubrieken in mijn hoofd opgekomen.Pins, zoete aardappel, rok en paaseitjes
Ook kreeg ik een superleuk cadeautje van Costes deze week (daarover morgen meer), at ik voor het eerst zoete aardappelblokjes (en die bevielen goeeeeed!), kocht ik een nieuwe zwarte kokerrok bij WE die helaas toch net een maatje te klein blijkt te zijn (de zijkant is namelijk al gescheurd... oeps) èn kon ik de verleiding in de AH To Go op station Breda niet weerstaan en nam ik de eerste paaseitjes van 2017 mee.

Aankomende week zal ik meer foto's proberen te maken guys! 

Related posts

11 reacties

 1. Ik heb het ook wel eens dat t er gewoon bij inschiet bij zo'n drukke week.
  Leuk dat je je oud-collega's weer gezien hebt met een avondje stappen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb ik ook wel eens last van: dat er iets te weinig foto's zijn voor een weekoverzicht. Leuk zoals je het nu hebt gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veel succes met je master! En wat leuk dat je een nieuwe rubriek bent begonnen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel herkenbaar die drukte! Uiteindelijk vind je hier vast wel je weg in!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat heerlijk om spontaan te gaan stappen. Ik kan me niet eens meer herinneren wanneer dat bij mij de laatste keer was, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Balen dat februari zo'n drukke maand wordt! Maar je kunt het!! Zoete aardappelen wil ik ook écht proberen. Lijkt me zo lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk, een nieuwe rubriek op je blog! Ik ben heel benieuwd. Je master klinkt nu al heel pittig, veel succes en stiekem hoop ik dat je af en toe nog tijd vindt om te bloggen <3!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel veel succes op Uni, hopelijk valt het je allemaal een beetje mee met de drukte. Ik ben wel onwijs benieuwd geworden naar die zoete aardappelblokjes, ziet er zo heerlijk uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ken het probleem wel hoor, ik vergeet ook vaak foto's te maken als ik school heb. Hopelijk ben je snel gewend aan je master! Ik ben heel benieuwd naar alle Friday Five-artikelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lijkt mij toch best pittig hoor, de universiteit! En binnen 7 weken.. jeetje! Ik vind het al stressvol op het HBO haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Soms heb je dat weleens dat je wat minder foto's hebt. Maar de universiteit lijkt me zo stressend

  BeantwoordenVerwijderen