Blog-goals: over bloggers ontmoeten, outfitfoto's en samenwerkingen

Een aantal weekjes geleden deelde ik al 15 unieke feitjes over mijn blogcarrière; een hele leuke terugblik op wat ik allemaal al heb berei...

Een aantal weekjes geleden deelde ik al 15 unieke feitjes over mijn blogcarrière; een hele leuke terugblik op wat ik allemaal al heb bereikt met mijn blog, maar een blik op de toekomst heb ik niet echt geworpen. Daarom vandaag een deel twee, over alles wat ik nog - samen met mijn blog laviededaphne - wil bereiken.

Meer van jullie ontmoeten
Intussen heb ik in het verleden al met heel wat bloggers afgesproken en zijn er 2 in het bijzonder die écht goede vriendinnen zijn geworden. Toch zit ik ook in een andere groepschat op WhatsApp met bloggers die ik nog een keer wil ontmoeten, maar ook op Twitter en Instagram ben ik trouwe lezer van een aantal van jullie. Het lijkt me zo gezellig om lekker een keer met z'n allen te lunchen, (outfits) te fotograferen, te winkelen of gewoon op een zonnige dag te chillen in 't park!

Van Blogger naar Wordpress (+ een hele nieuwe huisstijl!)
Absoluut een heel groot doel - en velen gingen me hierin al voor - is van Blogger overstappen op Wordpress. Ik voel me al een hele tijd best gelimiteerd en merk dat het er ècht allemaal niet meer zo aantrekkelijk uitziet. Gelukkig wil mijn vriend me heel graag helpen met het ontwikkelen van een eigen template en huisstijl, superlief! (maar wel iets wat waarschijnlijk weer een aantal maandjes verschoven zal worden..)

Nog meer & mooiere outfitfoto's maken
De outfitfoto's van eerder deze week bevielen zò goed, dat ik stiekem heel veel kriebels en ideeën heb gekregen voor nog meer van dit soort foto's. Om terug te komen op puntje 1: het lijkt me superleuk om dat samen met bloggers te doen! Ik zie al een aantal van jullie regelmatig afspreken en daar komen echt de mooiste plaatjes uit, dus wie weet dat ik ooit - met een dagje vrij. Hopefully - dat ook kan gaan doen :)

Meer gaan reageren op andere blogs
Helaas heb ik er niet altijd tijd voor met mijn drukke Universiteitsplanning, maar als ik 1 uurtje per dag reserveer voor het lezen van alle leuke blogjes die ik volg en reageer, heb ik toch een beetje het idee dat ik meer zichtbaar ben voor anderen. En ik vind het daarnaast ook gewoon superleuk om te lezen waar jullie je allemaal mee bezig houden! Kennen jullie overigens nog leuke blogs die ik ècht moet volgen?

Mooie samenwerkingen aangaan
De laatste tijd is het qua samenwerkingen rustig, maar oh; wat heb ik eigenlijk al met veel mooie merken mogen samenwerken! Doel voor nu is hopen dat ik nog met veel meer leuke - en misschien wel opkomende - merken mag samenwerken. Grootste dromen op samenwerkingsgebied? Ergens overnachten, iets voor een sieraden- of fashionbrand schrijven/reviewen of juist een heel leuk restaurantje uitproberen (lekker veelzijdig, toch?) Ik merk ook dat ik met de samenwerkingen die ik al heb gehad ontzettend dedicated en met superveel plezier ben bezig geweest om er een mooi concept van te maken en er geheel mijn eigen draai aan te geven met foto's, een uitgebreide review of juist een persoonlijke ervaring.

Groeien, groeien, groeien 
Het is absoluut héél veel geduld hebben om een beetje 'groot' te worden in dit wereldje, maar toch hoop ik nog steeds - al is het op een rustige manier - een beetje te groeien met mijn blog. Daarnaast zou ik ook graag een beetje groter worden op Instagram, zowel nationaal als Internationaal bereik creëren en op beide platformen dus in contact komen met leuke merken om zowel hun als mijn zichtbaarheid in een stijgende lijn voort te zetten. Goals!

Related posts

24 reacties

 1. Je hebt mooie doelen voor je blog opgesteld! Contact met medebloggers is zo gezellig, je hebt echt dezelfde passie, daardoor klikt het ook zo goed :). En wat tof dat je overgaat naar Wordpress, dat geeft inderdaad meer mogelijkheden, ook qua lay-out. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yes, ik heb ook echt gemerkt dat dezelfde hobby/passie delen heel erg fijn is!

   Verwijderen
 2. Dit herken ik heel erg! Het ontmoeten van andere bloggers (en jou!) lijkt mij ook enorm gaaf. Ook dat groeien is echt een doel voor mij, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie doelen! Ik wil ook graag groeien en betere foto's leren maken. En bloggers ontmoeten is natuurlijk altijd leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Voor groei moet je vaak geduld hebben maar dat komt ook wel! Ik vind het zo lastig om tijd te vinden om te reageren :( terwijl ik blogjes lezen zo leuk vind. School is een struggle :P

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa bij mij ook, het is een tijdje nu goedgegaan, maar met alle deadlines in het vooruitzicht wordt dat helaas ook minder :(

   Verwijderen
 5. Mooie en leuke doelen meis!
  Ik vond je eerste outfitpost erg leuk.
  Zelf zou ik ook graag meer bloggers willen ontmoeten.

  Liefs, Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie doelen, ik kan me er zeker in herkennen! Zou zelf ook wel wat meer bloggers willen ontmoeten, ik ken zelf eigenlijk geen bloggers :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aaah dat komt echt wel, desnoods doen wij een keer iets leuks!! (zou ik heel tof vinden in ieder geval <3)

   Verwijderen
 7. Leuk om te lezen wat je allemaal wilt bereiken met je blog! Het lijkt mij ook zo tof om meer bloggers te ontmoeten <3 Hopelijk kunnen we dat realiseren!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk om te lezen allemaal! Ik vind wordpress nog iets te ambitieus voor mezelf haha, dus ik hou het nog even bij Blogger :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja uiteindelijk wil ik toch echt wel die overstap gaan maken. Ik durf het nog niet heel goed, dus hier zal 't ook nog wel een tijdje duren!

   Verwijderen
 9. Hele mooie doelen! Gewoon ervoor gaan, dan komt dat vast goed :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een gave goals! Ik vind je blog echt super mooi, onwijs coole lay-out heb je :-)
  Liefs, Florentine

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je outfitfoto's waren inderdaad echt prachtig. Zelf wil ik het ook weer meer gaan doen, maar ik heb de laatste tijd zo weinig tijd om mezelf fatsoenlijk eruit te laten zien, haha. Het lijkt mij ook super om eindelijk eens meer bloggers te ontmoeten..

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een ontzettend leuke doelen! Ergens overnachten voor m'n blog lijkt mij ook echt heel gaaf om een keer mee te maken. Ik stem voor een gezellige bloggersmeeting!!

  BeantwoordenVerwijderen