MUA Hall of Fame

Bijna een jaar heeft dit MUA palette moeten wachten om eindelijk uitgeprobeerd te worden (shame on me!), maar vandaag is 'ie er dan e...

Bijna een jaar heeft dit MUA palette moeten wachten om eindelijk uitgeprobeerd te worden (shame on me!), maar vandaag is 'ie er dan eindelijk! Een uitgebreide review over de 12 meest populaire oogschaduwkleuren van MUA allertijden, inclusief ooglook waar ik stiekem best wel een beetje trots op ben.
Hun 12 populairste kleuren: waarop hebben ze deze dan in godsnaam uitgekozen? Helaas kon ik het nergens vinden, maar achterop het doosje lees ik dat dit juist MUA's favourites zijn. Ook supertof! Ik word in ieder geval al heel enthousiast, aangezien ik al best een tijdje groot fan ben van MUA palettes en dit inmiddels mijn vierde is.


Op de achterkant van de verpakking zie je de namen van de kleurtjes. Rose Ash komt uit Undressed, Bare komt uit en Lion heb ik zo gauw niet kunnen vinden, Reveal komt uit Undress me Too, Tectonite komt uit Heaven & Earth, Hydra komt uit Starry Night, Shy komt weer uit Undress me Too, Catacomb uit Spring Break, Chino uit Ever After Matte, Hustle uit Glitter Ball, Cool Grey uit Undressed en Titan uit Dusk Till Dawn. Lekker gevarieerd dus!


Als ik de kleurtjes zie word ik al heel blij: precies de tinten die ik regelmatig draag èn een fijne afwisseling tussen mooie shimmery kleurtjes en matte kleuren. Ik kan me absoluut inbeelden dat dit groot favorieten zijn, want je kunt alle kleuren in zowat iedere look wel verwerken!


Ik zie aardetinten, ik zie roze, ik zie blauw, grijs, koper en zelfs zwart. Vooral die laatste kleur vind ik best spannend, aangezien de shimmer hier overduidelijk aanwezig is en ik geloof dat je hier een prachtige smokey ooglook mee kunt maken! Toch vind ik het gebruik van zwart op mijn oog best eng, maar vandaag ben ik vastberaden om het uit te proberen!

Van links naar rechts zie je Rose Ash, Bare, Lion, Reveal, Tectonite en Hydra. De meesten van deze kleurtjes glanzen, maar zo te zien zijn Bare en Tectonite overduidelijke matte kleuren. Ook de blauwtint, Hydra, heeft iets minder shimmer dan de rest van de kleuren. Over het pigment ben ik absoluut tevreden!

Hier zie je van links naar rechts Shy, Catacomb, Chino, Hustle, Cool Grey en Titan. Ik moet toegeven dat ik het pigment van Shy wel wat vind tegenvallen, maar dat de rest van de kleuren weer prachtig zijn. Kijk eens naar die glitters in Titan, wauw! In deze serie zijn alleen Shy en Chino overduidelijk mat. Overigens zou Chino volgens de achterkant van het doosje een paarse kleur moeten zijn, maar hier is 'ie overduidelijk bruin! Foutje van MUA of gewoon een verkeerde formule gebruikt?


En dan nu het eindresultaat! Ik besloot eens niet voor de aardetinten te gaan, maar ging voor een grijsblauwe ooglook. Met mijn blauwe ogen is het gebruik van deze kleuren misschien wat tricky, maar ik waag de gok. Gelukkig heb ik genoeg diepte weten te creëren met Hydra en Cool Grey en heb ik zelfs een heel klein beetje van Titan gebruikt in mijn buitenste ooghoek! Deze viel alleen iets meer grijs uit en door het blenden met de donkerblauwe kleur was er weinig van te zien. Op mijn bewegend ooglid gebruikte ik een combi van Catacomb, Shy en Bare, om de hele look wat lichter te maken.

Tadaaaa! Ik ben er oprecht best trots op. Na heel lang blenden, bijwerken, blenden en nog eens bijwerken kwam ik tot dit resultaat. Je ziet dat hoe verder de oogschaduw naar binnen gaat, hoe 'grijsachtiger' het wordt. Maar de kleuren zelf vind ik echt heel mooi: schitterend pigment en blijft goed zitten. Iets wat ik zeker niet anders had kunnen verwachten met weer een MUA palette!

DEFINITELY een aanrader! Dit MUA palette bevat eigenlijk alles voor een basic ooglook, maar je kunt 'm ook prima wat spannender maken. Als je meer van de fellere oogschaduwkleuren houdt, is dit palette misschien niet voor je weggelegd, maar als je - net als ik - niet heel veel experimenteert maar toch voor een ooglook op z'n tijd houdt, dan is dit echt een dikke BUY!

MUA Hall of Fame is te koop bij geselecteerde Kruidvat-filialen voor €5,99

Related posts

12 reacties

 1. Je ooglook is echt heel mooi geworden en de kleuren lopen mooi over. Prachtig palette van MUA.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dit echt een prachtige palette met mooie draagbare kleuren! MUA blijft toch wel een favoriet merk betreft oogschaduw!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik weet nog precies waar en wanneer wij dit palette kochten en toen was je vastberaden om hem snel te proberen, haha! Ein-de-lijk heb jij hem ook gereviewd. De ooglook is absoluut prachtig geworden Dapje <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er goed uit! Ik ben zoals jij, ik speel het meestal op safe met aardetinten. Zwart vind ik eng en gebruik ik alleen als het wat specialers mag zijn, al is een look met zwart erin práchtig – als je maar genoeg geblend hebt. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De pigmentatie van dit palette is echt awesome!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er heel mooi uit! Er zitten heel wat kleurtjes in die ik zelf ook dagelijks zou dragen. Mooie look heb je gemaakt met de grijze tinten!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige ooglook, I love it!
  Ik vind de MUA palletes altijd heel erg fijn <3 Ze blijven mij elke keer verrassen!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het pigment van MUA vind ik altijd vrij goed en dit palette ziet er ook goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtig palette is dit! <3 De prijzen van MUA zijn ook zo fijn. Leuk merk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooi palette, denk dat je daar veel plezier van kan beleven!

  BeantwoordenVerwijderen