Macarons van Macaronstore.nl

Afgelopen weekend werd ik blij verrast door mijn vriend met mijn meest favoriete treat ever: macarons! Ik heb er door de jaren heen al he...

Afgelopen weekend werd ik blij verrast door mijn vriend met mijn meest favoriete treat ever: macarons! Ik heb er door de jaren heen al heel wat geproefd van heel veel verschillende merken en winkels, maar vandaag zijn die van Macaronstore aan de beurt. Ja, een heuse macaronreview op mijn blog!


Wanneer je macarons wil bestellen op de webshop van Macaronstore, kom je al meteen een héél leuk feitje tegen: deze macarons worden namelijk niet in ons kikkerlandje gemaakt, maar komen uit een buurstadje van Parijs! Wauw, het is toch fantastisch dat mijn favo Franse koekjes op deze manier in Nederland geleverd kunnen worden? Geen zorgen trouwens dat ze compleet gebroken of over de datum aankomen: ze worden diep ingevroren en ontzettend goed verpakt. Ook handig om te weten is dat als je voor 15.00 's middags een bestelling plaatst, je ze de volgende dag al in huis hebt.


Mijn vriend verraste me met een doosje van 8 stuks, maar je kunt ook kiezen uit 2, 4, 12, 16, 72 of zelfs 144 stuks! (macaronfeestje anyone?) Ook levert de webshop macarons met logo (wel op aanvraag!), wat zeker leuk is als je iemand net een beetje extra op een persoonlijke manier wil verrassen. Naast deze lekkernij zijn er ook andere dingen te koop, zoals macaronstandaards, bonbons en chocolade.
De macaronsmaken die in het doosje zaten dat ik kreeg, waren citroen, pistache, chocolade, koffie, framboos en vanille: precies de smaken die Macaronstore biedt! Het zijn wel een beetje de standaardsmaken, maar met de grote beloftes die ik heb gelezen moeten ze wel lekker zijn. Ik ben in ieder geval heel erg benieuwd geworden. Kleine comment: na bezorging kun je ze bewaren in de koelkast en blijven ze ongeveer een weekje goed. Ik besloot me hier dan ook maar aan te houden en heb ze in slechts twee dagen tijd opgesnoept, oeps..
En mijn eindoordeel? W.O.W. Ik ben ZO ontzettend verrast! Ik heb zelden zo'n overduidelijke smaak geproefd: de macarons smaken dus echt heel erg goed naar wat ze aangeven te zijn. Een favoriet bepalen blijft voor mij altijd een lastige keuze, want voor zowel vanille, chocolade, citroen en frambozensmaak kun je mij any time wakkermaken. En vooral als ze net zo lekker zijn als deze..


Voor de supersnelle levering, het feit dat de macarons uit een stadje nabij Parijs komen en de overweldigende smaak moet ik Macaronstore dikke complimenten geven. Ook de reactiesnelheid op Facebook wil ik echt even benoemen: op het moment dat ik ze een berichtje stuurde met mijn gemaakte foto's, reageerden ze vrijwel direct. Zo zouden meer bedrijven moeten zijn!

Macarons van deze webshop zijn dus wat mij betreft absoluut een aanrader als je kwalitatief goede macarons wil proeven. Je waant jezelf net echt in Parijs door deze heerlijke kleurrijke koekjes!

- Dit artikel is een samenwerking -

Related posts

10 reacties

 1. Klinkt heel goed! Ben ook echt gek op macarons dus dat word een keertje bestellen!😍

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hmm deze macarons zien er heerlijk uit! Een leuk idee om iemand cadeau te doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah ziet er heerlijk uit. Ik ben sowieso dol op macarons!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er zo lekker uit! Ik passeer op weg naar het werk een chocolatier die macarons in de etalage liggen heeft; elke ochtend een beetje watertanden, haha! Knappe foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kreeg gisteren Macarons van Ladurée (ook al voor de helft op), en tot nu toe heb ik nog nooit een macaron geproefd die dicht bij hun fantastische smaak in de buurt komt. Deze zien er wel echt supergoed uit, dus ik ben héél erg nieuwsgierig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wauw, daar heb ik enorm veel zin in. I love macarons! Die ga ik een keer bestellen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ze klinken echt superlekker! Leuk idee zo'n macaronreview, dat is écht iets voor jou hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ahhh jum! Macarons zijn zo heerlijk <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jouw foto's weer <3 Ik lust dit helemaal niet, whoops hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ze zien er echt heerlijk uit, en ook zo mooi! Wat tof dat ze zelfs met logo kunnen maken op aanvraag. Erg origineel voor een feestje ofzo!

  BeantwoordenVerwijderen