La vie de Daphne - Valentijn, Bikini & Halfjaar samen

Wat een week vol liefde: rozen, macarons, chocolade, een halfjaartje samen, taart, een nieuwe bikini... En zo kan ik nog wel even doorgaa...

Wat een week vol liefde: rozen, macarons, chocolade, een halfjaartje samen, taart, een nieuwe bikini... En zo kan ik nog wel even doorgaan. Helaas heeft ook de verkoudheid mij inmiddels flink te pakken, en is dit in combinatie met de drukte van school niet echt my cup of tea. Gelukkig ben ik volgende week een aantal daagjes vrij!


Brrr.. maandag. Ik heb er echt een hekel aan om na fijne weekendjes weer zo vroeg uit bed te moeten voor weer een dagje Uni. Wat zeg ik.. een dagje? Eén lesje zelfs maar; het is de moeite niet eens..

On my way @ station Breda!

Afgelopen weekend kreeg ik ook weer m'n maandelijkse Etos-pakketje binnen, waar ik deze borstels en kammetjes in vond. De föhnborstel heb ik inmiddels aan mijn moeder gedoneerd, de grote borstel vind ik zelf onzettend fijn en ook de kammetjes komen altijd wel van pas.

Na de les zat ik veel te vroeg op het station te wachten op de trein terug. Stiekem helemaal niet erg, want de zon scheen superfel en het werd na een tijdje zelfs héérlijk warm! Lentegevoel incoming <3

Maandagavond stond in het teken van 'operatie TRIANGL schoonkrijgen.' Hoewel ik de bikini pas twee keer in de tuin heb gedragen (en ik heb 'm al sinds november 2015, kun je nagaan), zijn er op de één of andere manier vlekjes in het broekje gekomen die er met geen mogelijkheid meer uitgaan. Na zeker een uur schrobben, boenen en tien schoonmaakmiddelen geprobeerd te hebben, mislukte het alsnog. Pijnlijk, maarja, ik had toch al op de planning staan om een bikini te kopen deze week..

Tuesday: Valentine's Day! Het grappige was dat ik afgelopen weekend al van mijn vriend een mooie bos rozen had gekregen voor ons halfjaartje samenzijn. Meerdere mensen dachten dat het Valentijnsrozen waren, maar nee, hij was er ietsje vroeger bij! :P

De vorige dag had ik ook zelf wat foto's geprobeerd te maken met mijn roosjes, alleen geen van allen vond ik echt geslaagd voor een Instagram-post.

.. dus gooide ik het over een andere boeg en heb ik de Valentijnspost een beetje anders in elkaar gezet. Ik kreeg er superveel lieve en leuke reacties op, dank jullie wel! (Don't worry overigens, ik gebruikte een oude rode lipstick die ik nooit draag voor het maken van het hartje, haha!)
Oké, laatste foto in de Valentijnssfeer (want ik heb eigenlijk vrij weinig met deze dag), maar mijn moeder heeft sinds een paar maanden helemaal het handletteren ontdekt en maakte ter gelegenheid van deze 'feestdag' dit kaartje. Is 'ie niet supercute?

Dinsdag leverde ik ook een opdracht in waar ik best lang aan had gezeten: een questionnaire voor Ibis. Helaas is de deadline van deel 2 al aankomende vrijdag en ik moet nog beginnen, c r a p..

Die dag was ook mijn review van het MUA Hall of Fame palette online gekomen, inclusief deze ooglook waar ik als oogschaduwnoob best trots op was!

Na school: tussendoortje! Ik had een paar dagen eerder Macaronstore benaderd met de vraag of ik over de macarons die mijn vriend me dat weekend had gegeven een artikeltje mocht schrijven. En daar waren ze superenthousiast over! Die moesten natuurlijk wel even geproefd worden..

Woensdag was mijn vrije dag, maar ik was al voor dag en dauw wakker. Ik wist namelijk dat de swim collection van Anna Nooshin weer bijgevuld zou worden op de Hunkemöller webshop, dus ik zat al voor 9 uur 's ochtends op de bestelpagina. Eigenlijk zonder al te veel twijfelen bestelde ik 'm, met mijn cadeaukaartje van 50 euro. Lucky me, scheelde me een hoop en achteraf betaalde ik zelfs alleen maar voor de verzendkosten, haha!

Om nog maar even in de Anna Nooshin-sferen te blijven: ik vond dit pareltje op Zalando vorige week voor de helft van de prijs (yes guys, Zalando verkoopt vaak oude collecties van Hunkemöller en laten deze heel lang online staan!). Met twee boeken, lingerie en de bikini kun je wel zeggen dat ik erg fan ben :)

Donderdag ging de wekker al om 6.00. Zes. Fucking. Uur. En de grootste grap? Ik was al vanaf 4.17 wakker. Hel! Ik zat ook al intens vroeg op de fiets naar het station..

.. waarna ik om 8.15 op de Uni arriveerde. Heel lang heb ik het die dag niet uitgehouden, ik was moe, ik begon me ziekjes te voelen en kon wel even wat rust gebruiken. Dus rond 13.30 liep ik in het zonnetje weer richting station. 

Yes! Hèt artikel over mijn macarons kwam die donderdag ook online, met foto's waar ik echt heel erg trots op was! Ik vond het daarnaast ook superleuk dat toen ik de webshop zelf benaderde, het zo enthousiast ontvangen werd. Win-win situatie dus! (en dat allemaal dankzij mijn lieve vriend die op dit geniale cadeau kwam <3)

's Middags lag ik net even lekker weg te doezelen, tot ik de bel hoorde gaan. Ik had al via m'n track & trace-code gezien dat mijn Hunkemöller pakketje vandaag geleverd zou worden, dus dit kon niet anders. Klaarwakker stormde ik naar beneden, pakte de doos uit en..

.. daar was 'ie dan: een PRACHT bikini! En morgen vertel ik jullie er alles over :)

Snipverkouden, keelpijn en een bonkend hoofd: zo werd ik vrijdag wakker. Maar aangezien je maar één vrijdagles mag missen en je bij de rest verplicht aanwezig moet zijn, ging ik maar. Er is namelijk precies één vrijdag in het bijzonder die ik wel graag een dagje vrij zou willen zijn (hint... verjaardag over 2.5 week :P)

Na dit lesje had ik ein-de-lijk weekend. Ik maakte een bliksembezoek aan de stad, deed een fantastische aankoop die - jammer genoeg - niet voor mezelf was, maar kocht vervolgens wel deze fijne mascara. Ik heb 'm al op meerdere blogs voorbij zien komen en alle positieve reviews hebben me toch wel overgehaald om deze ook te gaan proberen. Ik ben benieuwd!

Vrijdag was ook de dag dat mijn vriend en ik een halfjaar officieel samen waren. We hadden onze eerste date op 2 mei en maakten het 'official' op 17 augustus. De tijd gaat echt zo snel! Ik voelde me die avond nog steeds belabberd, dus hij kwam lekker naar mij toe met taart en chipjes..

.. en we keken samen tot diep in de nacht nog naar twee afleveringen van Suits. Ik geloof dat hij pas rond 1.40 wegging en ik drie kwartier later in slaap viel, maar ach: daar is het weekend voor!


Zaterdag werd ik snotverkouden wakker en kon ik niet eens normaal uit mijn ogen kijken zonder dat ze gingen tranen. Superirritant! Vooral als je telkens probeert om iets aan school te doen, maar dit nog geen 10 minuten volhoudt. Wel las ik die middag één van de twee lange verhalen voor een schoolopdracht voor Digital Storytelling. Was een heftig verhaal zeg..

Ik heb eigenlijk de rest van mijn middagje ook een beetje in bed gespendeerd, tot ik onverwacht ineens een pakketje ontving. Had Joyce me ineens verrast met een lief kaartje en een Tony's Chocolonely-reep! Jammie <3

Van inspiratie (links) die ik vond op iemand anders haar Instagram-account naar een zelfgemaakte foto (rechts). Het is inderdaad een héle andere foto en hij lijkt er eigenlijk helemaal niet op, maar qua compositie heb ik een aantal dingetjes van de foto overgenomen! Erg leuk om ze zo naast elkaar te zien :)

Zaterdagavond viel ik heel erg vroeg in slaap, wat ervoor zorgde dat ik al om 8.30 wakker was de volgende dag. Op een zondag.. Bah.

Het werd dan ook een lange dag. Ik maakte foto's voor mijn blog en Instagram, werkte hier en daar steeds weer 10 minuutjes aan schoolopdrachten, bereidde de opdracht voor die ik morgen wil gaan doen en..

.. begon een beetje te brainstormen over mijn birthday wish list! Het is echt supermoeilijk om dit jaar met dingetjes te komen die ik graag zou willen hebben. Een nieuwe clutch/klein schoudertasje staat er sowieso al op, maar verder? I'm clueless!

Related posts

9 reacties

 1. Leuke foto's! De bikini van Hunkemöller x Anna Nooshin is echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat balen dat er vlekken zitten in je TRIANGL bikini, die bikini's zijn zo mooi! En de collectie van Anna Nooshin is echt geweldig, ik heb gister dezelfde bikini besteld. Hopelijk past 'ie, want je maat inschatten vind ik soms toch nog wel lastig! Heel benieuwd ben ik ernaar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw de bikini van de Anna Nooshin collectie is echt heel tof! En wat leuk dat jij en je vriend alweer een halfjaar samen zijn, gefeliciteerd! <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat zonde van de TRIANGL bikini, hij was wel echt heel mooi! Ik moet zeggen, die nieuwe is ook wel echt onwijs gaaf. En wat een mooie rozen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de foto met de prachtige rozen juist mooi! Love the bikini <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo mooi die laatste flatlay van je! Prachtig :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die bikini van anna nooshin vind ik echt gaaf, maarja helaas heb ik er de boobies niet voor

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Chocolade komt altijd goed van pas haha ik heb ook een zwarte bikini van Anna besteld en hij past ook nog eens yes!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat kaartje van je mams is echt te cute <3 Ik moet ook maar eens gaan beginnen met m'n birthday-wishlist, haha. Ik heb wel een aantal ideetjes, maar vind het toch ook wel lastig.

  BeantwoordenVerwijderen