Bikini Annaforhkm!

Mijn laatste nieuwe aankoop is er één waar ik echt geen moment over twijfelde: een bikini van de Anna Nooshin voor Hunkemöller-collectie!...

Mijn laatste nieuwe aankoop is er één waar ik echt geen moment over twijfelde: een bikini van de Anna Nooshin voor Hunkemöller-collectie! Van velen vernam ik al dat dit een ultieme bestseller was en het duurde dan ook niet lang voordat deze vorige week helemaal was uitverkocht. Vandaag een artikeltje over deze beauty!


Aangezien ik anderhalf jaar geleden een prachtige TRIANGL bikini ontving en deze nog zelden heb gedragen, is het misschien een beetje gek om een nieuwe bikini te kopen. Maar eigenlijk is dat een minder leuk verhaal. Er zijn vlekken op het bikinibroekje gekomen - en ik heb nog steeds geen idee hoe ze daar komen - die er met geen enkele mogelijkheid meer uitgaan. Superbalen, aangezien die bikini kwalitatief echt mijn verwachtingen overtrof! Daarbij had ik ook nog een cadeaubon met een fijn bedrag van €50,- liggen, waardoor ik vond dat ik er op dat moment echt voor moest gaan!


Wat me overigens opviel was dat Anna Nooshin (of in ieder geval: Hunkemöller) dezelfde kaartjes heeft gebruikt als voor haar lingerie-collectie. Er staat namelijk hier dat er heel veel met kant is gewerkt, wat natuurlijk niet echt kan met een swim collection, haha! Maargoed, dat ben ik weer die op van die kleine dingen let..


Dan de bikini zelf; hij viel me echt meteen op tussen de andere bikini's en badpakken uit de collectie, omdat deze met het geschulpte randje en geborduurde rozen heel anders is dan de rest. Stiekem deed 'ie me ook denken aan een cropped top van Forever 21 die ik vorig jaar in Parijs kocht!

Maar het meest opvallende? Dat is toch wel de prachtige achterkant van het bikinitopje. Met een heel lijnenspel van koordjes ziet het geheel er op je rug supergaaf uit en is het net weer een beetje anders dan een normale sluiting. Wel even uitkijken met in de zon liggen natuurlijk, want anders heb je grote kans dat je een heel kunstwerk op je rug krijgt (vooral als je net als ik heel snel verbrand :P). Enige waar ik nog wel mee worstel is hoe ik de knoop zelf maak en hoe ik 'm aan de bovenkant strakker maak. Er zit namelijk een systeempje in dat ik nog even moet ontdekken..Ook het broekje heeft hetzelfde geschulpte randje en sluit aan beide kanten met een strikknoop. Het materiaal van de gehele bikini voelt overigens stevig aan en ook het borduursel zit er stevig op. Ik denk dat dit absoluut een eyecatcher zal zijn op het strand, net als de andere items uit de collectie overigens!

Met de overall bohemian feel, het vele gebruik van halsstukken en het feit dat Anna heeft gekozen voor bikini's en badpakken met een twist maakt deze collectie echt heel uniek. Ze wil zelf dat iedere vrouw die iets uit deze collectie koopt zich er mooi en sexy in voelt en zich zelfbewust is van wat ze draagt. In mijn ogen is dat zeker gelukt, want ik heb al heel veel mooie foto's op Instagram voorbij zien komen van mensen die vol trots poseren in één van haar stukken!

Haar swim collection is online te koop bij Hunkemöller of in de geselecteerde winkels. 

Related posts

21 reacties

 1. Haha wat grappig dat ze het zelfde kaartje gebruikten als bij de lingerie! :p
  Ik vind je bikini echt super mooi! Ik vind de bloemen erop heel erg leuk.
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is wel erg leuk! Zelf vond ik de collectie niet héél erg boeiend, dus ik heb hem overgeslagen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is zo mooi! Kan niet wachtent totdat ik hem ook eindelijk binnen heb. Zodra jij een oplossing hebt gevonden voor het maken van de knoop, laat je het mij dan weten? Haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je moet 'm gewoon heeel strak vastknopen aan de achterkant, waardoor ook de voorkant beter blijft zitten, haha!

   Verwijderen
 4. Wat een prachtige bikini! Ik snap dat 'ie zo snel uitverkocht is. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze bikini is zo leuk! Ik denk niet dat 'ie mij staat, dus ik laat hem hangen. Maar hij is zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk juist dat echt iedereen met deze heel goed staat!

   Verwijderen
 6. Hij is zo mooi ik heb een andere zwarte besteld met goud accessoire, love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind hem zo leuk,maarja no mucho boobies hahahahahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb er niets van gekocht, maar oh SEXY stuff <3 Deze is ook zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Liefde voor deze bikini <3 Wat een mooi ding! Ik snap wel dat je hier blij mee bent :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik blijf hem heel mooi vinden! Hopelijk heb je hier meer plezier van dan je Triangl-bikini hihi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Aaaah Daphne, die bikini is zó mooi! Ik wilde hem ook bestellen, maar hij was al weer uitverkocht toen ik keek..

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind deze bikini het leukste uit de hele collectie! Hij is echt enorm snel uitverkocht steeds.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. OMG, deze bikini is echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen