NYX Mauve N' Out High Definition Blush

Afgelopen zondag werd ik door Joyce blij verrast met een prachtige blush van NYX. Het is mijn allereerste blush van dit merk en ook pas m...

Afgelopen zondag werd ik door Joyce blij verrast met een prachtige blush van NYX. Het is mijn allereerste blush van dit merk en ook pas mijn tweede product van NYX (want yes, we kennen allemaal de soft matte lipcreams). Vandaag dan ook een uitgebreide review van Mauve N' Out!
Mauve N' Out van NYX is - zoals de naam al zegt - een oudroze, mauve kleurtje. Hij doet me een beetje denken aan de Hema Satin Blush Powder die ik toevallig ook van Joyce kreeg met Kerstmis vorig jaar. Die kleur beviel me toen ontzettend goed, omdat 'ie gemakkelijk op te bouwen is en je er ook helemaal niet veel van nodig hebt. Dit was tevens ook haar belangrijkste tip bij deze blush van NYX: 'pas op met je kwast, je hebt echt niet veel nodig!'


Wanneer ik het doosje openmaak zie ik een mooie, roze matte blush met een rode ondertoon. Ik denk dat deze bij mijn bleke huidje wel vrij warm zal staan. Overigens hoop ik echt dat het in één keer goed gaat met het aanbrengen van de blush. Ik heb al eerder blushes gehad die ontzettend vlekkerig aanbrachten en ik iets te enthousiast was met mijn kwast. Mauve N' Out: bring it on!


Hele grote fail toen ik de blush voor het eerst aanbracht. Ik pakte zo min mogelijk, maar toch kwam er een overdaad aan product op mijn wangen terecht, en toen ik het voor de tweede keer probeerde was het alsnog best lastig om dit pretty kleurtje mooi verspreid te krijgen. Nu is mijn huid de laatste tijd sowieso al onrustig en wil ik 'm niet onnodig nog eens extra kleur gaan geven, maar op bovenstaande foto's is goed te zien dat er een groot verschil zit tussen mijn gezicht zonder blush en met blush. Of het ligt aan mijn kwast of techniek, maar ik kreeg hem er helaas dus niet heel mooi op.


Ook op bovenstaande foto zie je dat 'ie er niet heel gelijkmatig uitziet en een beetje vlekkerig. Zonde, want het is écht een hele mooie kleur. Omdat Mauve N' Out dus best donker uitvalt, zou ik 'm eerder voor 's avonds gebruiken dan voor overdag - al helemaal nu de temperaturen buiten rond het vriespunt liggen denk ik niet dat ik deze veel zal pakken. Wellicht dat ik het in het voorjaar en de zomer weer vaker ga proberen (ik geef de moed in ieder geval niet op, haha!)


Gemengde gevoelens dus over deze blush van NYX. Ik vind de kleur werkelijk waar ge-wel-dig en ik ben echt fan van dit soort blush-tinten, maar ik moet nog even oefenen met het doseren van product op mijn kwast én nog even een techniek zien te vinden dat hij niet heel vlekkerig aanbrengt. Om het maar positief te eindigen: pigment en kleur zijn écht absolute toppers!

Related posts

11 reacties

 1. Ik vind de kleur wel heel mooi, ik draag zelf ook graag dit soort kleurtjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de kleur mooi! Hij is niet té! Fijne review <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een oud roze blush vind ik altijd erg mooi,is een kleur die ik zelf het liefste gebruik. Jammer dat deze blush vlekkerig aanbrengt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een toffe kleur is het in de pan, jammer dat hij verder een beetje tegenvalt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het een hele mooie kleur! Echt iets voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh ja, de blushes van NYX zijn echt ontzettend goed gepigmenteerd haha! Het was bij mij ook even proberen hoe ik er mee om moest gaan. Wellicht lukt het met een andere kwast?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. The post is so amazing! Loving your blog:)

  irinathayer.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zou hem zelf wat hoger aanbrengen maar ik vind het een erg mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie tint! Zou hem ook wel willen uitproberen!
  Snap dat je even moet wennen met aanbrengen!

  Fijn artikel!
  X nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ah ik hoop echt dat je hem binnenkort beter kunt gaan gebruiken! Je moet echt in een milliseconde je kwast er lichtjes op tikken, even aftikken en dan aanbrengen denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen