MAC Mehr

Ontzettend veel bloggers en YouTubers gingen me al voor met deze kleur, maar ook ik ben gevallen voor Mehr van MAC. Omdat ik 'neutrale...

Ontzettend veel bloggers en YouTubers gingen me al voor met deze kleur, maar ook ik ben gevallen voor Mehr van MAC. Omdat ik 'neutrale' kleurtjes Brave en Twig al eindeloos vaak heb gedragen - en al serieus bijna op aan het raken zijn - kocht ik mijn derde alledaagse tint afgelopen zondag in Eindhoven. Hoe deze me bevalt, zie je in deze review!Mehr is volgens velen dé perfecte kleur die overal bij past. Yep, zo heb ik er wel meer van hoor, maar een kleine traktatie voor mezelf omdat ik mijn premaster in één keer had gehaald kon er nog wel bij. Dit is dan ook al mijn zesde MAC lipstick in anderhalf jaar tijd, waar Diva, Rebel, Craving, Brave en Twig voor zijn gegaan en ik de laatste twee zodanig vaak heb gedragen dat ze al bijna aan vervanging toe zijn.


Hoe ik de kleur zou omschrijven? Donkerroze met een klein beetje een rode ondertoon. In het begin dacht ik dat 'ie wat zou lijken op Twig die ik al had, maar die is juist weer wat bruiner en meer nude. Mehr is dus absoluut anders, en dat merkte ik ook meteen toen ik beide lipsticks naast elkaar hield. Ik zou volgens Joyce écht geen spijt krijgen van deze aankoop; Mehr behoort zelfs tot één van haar favo lipsticks ever. 
Mehr heeft een matte finish, wat ik persoonlijk het allerfijnst vind aan een lipstick (waarom heb ik deze nooit eerder gekocht?). Met glanzende finishes heb ik toch vaker dat de lipstick op mijn tanden terecht komt - wat ik heel erg merk bij Craving en Twig - maar waar ik bij het reviewen van Mehr een hele dag geen last van had. De lipstick voelt zoals mijn andere MAC lipsticks lekker zacht aan, ondanks het feit dat hij dus een matte finish heeft. Ik ben benieuwd hoe deze tint me staat!


Yesss, dit is precies weer zo'n mooie, everyday kleur waar ik naar op zoek was en die naast 'afgedragen' Twig en Brave een hele fijne derde neutrale tint is. Hij stond eigenlijk pas net op mijn wish list, maar omdat ik nog geen enkel slecht verhaal erover had gelezen, twijfelde ik geen moment over Mehr. En ook niet nu ik 'm op mijn lippen zie. Wat een mooi, mat effect en wat een fijne kleur!


Hij was best lastig vast te leggen, maar in 't echt heeft 'ie nog wat meer een rodere ondertoon dan de koele ondertoon die je op de foto's ziet. Mehr is de ideale lipstick waarbij je je ogen wat heftiger kan opmaken of juist wat meer blush kan aanbrengen, zonder dat het too much wordt. Super!


Inderdaad: hoewel ik hem pas 2 dagen in huis heb, kan ik nu al zeggen dat ik geen spijt ga hebben van mijn zesde MAC lipstick. Stiekem weet ik bijna zeker dat ik aankomende week geen andere kleur meer zal dragen!

MAC Mehr is te koop bij o.a. Douglas en de Bijenkorf voor €19.50

Related posts

16 reacties

 1. Wauw wat een prachtige tint! Ik vind hem heel mooi. <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Love it! En inderdaad Mehr is hier ook groot favoriet!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. MAC Mehr is fantastisch, Hij staat je heel mooi. Ik draag hem echt heel erg vaak!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waaauw, deze kleur staat je echt te pretty Daphne <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat is dit een mooi en warme kleur, hij past ook mooi bij je huid.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, staat je mooi hoor deze kleur! Ik denk alleen dat deze kleur mij niet staat, want alleen lichtroze kleuren vind ik mooi (de rest maakt mij ouder vind ik haha)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hmm, ik denk - aangezien jij ook blond bent net als ik - dat deze je ook juist supermooi zou staan!

   Verwijderen
 7. Gelukkig vind jij hem ook mooi, hihi! Hij staat je super, maar dat zei ik gister al! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooi kleurtje! Deze zou ook wel eens op mijn wishlist kunnen eindigen! :-)

  BeantwoordenVerwijderen