Makeup Revolution Welcome to the Pleasuredome Salvation Eyeshadow Palette

In samenwerking met Etos ontving ik afgelopen December twee hele nieuwe en mooie producten van Makeup Revolution. Sindskort is dit merk te k...


In samenwerking met Etos ontving ik afgelopen December twee hele nieuwe en mooie producten van Makeup Revolution. Sindskort is dit merk te koop bij heel veel Etos filialen en heeft het talloze mooie creëren, bijzondere kleuren lipstick en heel veel producten om je gezicht te shapen. Vandaag reviewde ik één van de oogschaduwpalettes: Welcome to the Pleasuredome.De pikante foto voorop de verpakking zegt al genoeg: hier zitten vast hele gewaagde kleuren in! Wanneer ik achterop het kartonnen doosje kijk, wordt dit gevoel meteen bevestigt. Van allerlei aardetinten tot felblauw en turquoise, maar ook paars en zwart komen voorbij.  Het lijkt me een palette waar je heel veel richtingen mee op kan om een mooie, donkere ooglook mee te creëren.
Het palette heeft 12 shimmer-kleuren en 6 matte kleuren. Overigens valt het me op dat het doosje in de verpakking opeens zegt dat dit het 'salvation palette' is. Ehh, wat is het nou?
De 6 matte tinten zijn ideaal voor een smokey look, en de shimmerkleurtjes zijn perfect om mee te experimenteren en te zorgen voor een 'wow'-effect. Toch denk ik dat ik niet zo snel naar de twee meest felle kleuren zal pakken, aangezien ik meer liefhebber ben van aardetinten (en ik hier naar mijn idee ook het beste mee sta)


De eerste 6 kleuren die ik tegenkom heten Welcome To The Pleasure Dome, Where Lovers Roam, Xanadu, Jungle Call, Moving on en Moving At Million Miles an Hour. Dit zijn nu precies de tinten die bij mij waarschijnlijk de eerste 'pan' zullen raken: ik denk dat ik deze in heel wat ooglooks ga gebruiken!


Over het pigment van deze shimmerkleurtjes ben ik meer dan tevreden. Wel lijken ze best poederig, wat bij mij nogal eens kan zorgen voor fall-out onder mijn oog. Ook ben ik blij verrast over het pigment van de twee meest linkse kleuren die vooral handig zijn als highlighter: ik heb zelden zoveel kleur bij lichte tinten gezien! Moving On ziet er overigens ook heel erg mooi uit, een beetje tussen goud en koper in. Yes, de eerste 6 zijn al helemaal naar m'n zin.
De zes kleuren aan de rechterkant van het palette zijn een héél stuk gewaagder. Zo zit er felblauw, turquoise, paars, koper en twee grijs/groen bij. Ik denk niet dat ik heel snel deze kleuren zal gebruiken, maar wie weet wil ik een keer experimenteren met een blauw lijntje als 'eyeliner'. Ik ben in ieder geval wel heel benieuwd geworden naar het pigment van Using My Power, Sell It By The Hour, You Really Can't Afford Me, Shooting Stars Never Stop, Even When They Reach The Top en There Goes A Supernova.


Hallelujah, als dit geen fantastisch pigment is weet ik het ook niet meer. Ik hoefde bij iedere kleur maar een heel klein beetje te gebruiken om dit effect te krijgen, en het komt MEGA goed overeen met de kleuren in het palette zelf. Ik vond deze kleurtjes al een heel stuk minder poederig, maar ik denk wel dat het lastig is om deze goed te blenden (en dan heb ik het vooral over de meest linkse twee :P). De overige 4 zijn nog prima te combineren in donkere ooglooks, waarbij ik vooral de groentinten prachtig vind voor dit najaar. Lekker veelzijdig dus, en héél erg blij met hoeveel kleur ze afgeven.


De zes matte kleuren - What A Push Over, Long Way From Home, Diamond By The Shower, Love Your Body, I Can Do It, Never Doing What I Am Told - lijken een beetje een voortboorduursel op de eerste 6 shimmerkleuren die ik liet zien. Toch zijn de matte versies nét een beetje anders en ook ideaal te gebruiken als je eens geen zin hebt in een glitterachtige look. Omdat ik een heleboel gemengde ervaringen heb met matte oogschaduw, ben ik benieuwd of het pigment van deze kleuren me net zo gaat verrassen als de 12 die ik net getest heb.


Ja, ook nu ben ik absoluut verrast! Om nog maar een klein negatief puntje te benoemen is dat de laatste twee kleuren heel erg op elkaar lijken en dat het verschil tussen grijs-zwart bijna niet te zien is. Een absolute verrassing is de matte paarstint Love Your Body, die ik helemaal niet had verwacht tussen deze aardetinten! Over de eerste drie kan ik zeggen dat ik naar deze weer het meest zal pakken als ik een matte ooglook wil maken. Opnieuw top pigment en hele fijne kleuren!

Dan is het nu natuurlijk tijd om ze 'voor het echt' te gaan testen op mijn oog. Ik heb besloten om de kleuren te pakken die ik waarschijnlijk het meest ga gebruiken, puur om te oefenen met kleurcombinaties en om te kijken of de kleuren mooi in elkaar overlopen.


Links zie je het work in progress. Ik gebruikte op mijn ooglid de kleur Xanadu, gebruikte vanuit de buitenkant van mijn oog naar de arcadeboog de kleur Moving On en zette het vervolgens op de rechterfoto wat meer aan met een combi van Jungle Call en de matte tint Diamond By The Shower.


Wat meer naar de binnenkant van mijn ooghoek wilde ik nog een beetje goud, dus daar gebruikte ik nog wat meer van Moving On en een heeel klein beetje Shooting Stars Never Stop. Deze kleurencombi vind ik ook echt het allermooist bij me staan en het is nét geen smokey eye, maar een look die echt altijd kan. Onder mijn wenkbrauw probeerde ik nog iets te maken met de twee highlighters Welcome To The Pleasure Dome en What A Push Over, maar ik vind het geheel er iets te gelig uitzien ten opzichte van de warme ooglook.

Het enige nadeel wat ik zou kunnen benoemen is dat ik inderdaad regelmatig de oogschaduwvlekjes onder mijn ogen moest wegvegen, maaaar het absolute positieve punt was dat deze look héél lang goed bleef zitten! De kleuren lopen supermooi in elkaar over zonder dat het één grote vlek wordt (je ziet in ieder geval nog een beetje welke kleuren je apart van elkaar hebt gebruikt), en het pigment is - nogmaals - gewoon super!


Al met al een enorm veelzijdig palette waarmee je zowel mooie glitterlooks kunt creëren als een mooie, zachte matte look. Felle kleuren, maar ook everyday-aardetinten en ook kleuren die me zeker hebben verrast (paars en groen!). En bovenal: de prijs die je voor deze kleuren betaalt is écht geweldig. Ik raad iedereen zeker aan om eens een kijkje te gaan nemen bij Etos om deze en alle andere palettes van Makeup Revolution te bekijken!

Related posts

13 reacties

 1. Wauw wat een super mooi pallet!
  Prachtige pigmentatie.
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig palette! De onderste, ronde oogschaduws doen me een beetje denken aan Sleek, haha. Het pigment is verbazingwekkend mooi! Ik denk dat ik ook maar eens een palette ga aanschaffen van dit merk :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er een goed palette uit en mooie looks die je gemaakt hebt!
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige palette zeg, ik ga nu zeker even kijken of ze dit palette al bij onze Etos hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige palette! Vooral de turkooise kleuren vind ik heel mooi in combinatie met de bruine tinten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige pigmentatie, zeker voor die prijs! Vooral de donkere kleuren zien er erg goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wauw wauw en nog eens wauw, wat een toffe en duidelijke swatches zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow wat een pigment en je kan hier veel mooie looks mee maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het pigment ziet er echt top uit! Hier kun je lekkere diverse looks mee maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. OMG, wauw! Wat een prachtig palette zeg en dat pigment! Ik ga hem zeker even onthouden, want ik vind die matte paarse en metallic donkergroen supermooi. Mooie ooglook ook Dappie <3

  BeantwoordenVerwijderen