La vie de Daphne - Nieuwe schoenen, Appelcake & Eerste Big Mac ooit?

Hi there! Hoewel ik iedere week denk dat alle gezelligheid wel zou gaan verminderen, is niets minder waar. Wat heb ik de afgelopen dagen ...

Hi there! Hoewel ik iedere week denk dat alle gezelligheid wel zou gaan verminderen, is niets minder waar. Wat heb ik de afgelopen dagen toch weer superveel leuke dingen gedaan zeg.. Schaatsen, lunchen, cake bakken, drankjes doen, bij mijn oude dansteam kijken én hele mooie schoenen bestellen. Ik ga mijn vakantie straks best wel een beetje missen!Maandag begon ik m'n week lekker productief: ik wilde deze hele dag namelijk gebruiken om lekker te fotograferen, producten te reviewen en uiteindelijk artikeltjes te typen voor mijn blog. Eerst zette ik die ochtend mijn mooie donkergroene lakje van Hema op de foto. Ik heb dit kleurtje ook cadeau gedaan aan Brittany en Joyce en werd toen stiekem ook wel een beetje verliefd..

Vervolgens begon ik met het op de foto zetten van mijn MAC-lipstick Mehr. Pas één dag in huis, maar aangezien ik lipsticks de leukste producten vind om te reviewen, kon ik niet wachten om 'm uit te proberen. Overigens kreeg ik via Instagram best veel reacties over dat mijn 'Mehr' zoveel roder lijkt dan normaal. Ik heb ook geen flauw idee hoe het kan, maar op deze onbewerkte foto zie je dat 'ie inderdaad niet zo 'nude' of 'roze' is zoals bij anderen!

Next up: het The Body Shop Down To Earth palette. Ook hier staat inmiddels een review van online op mijn blog. Heb jij 'm al gelezen?

Een andere - schitterende - aankoop die ik die zondag in Eindhoven deed was bij Primark. Een winkel waar ik normaal nooit kom, maar waar ik op slag verliefd werd op deze prachtige donkerblauwe bralette. Alles klopt hier gewoon aan, en voor maar 10 euro moest ik deze écht meenemen. 

Na zo'n mega-productieve dag bedacht ik me ook opeens dat ik echt nog nieuwe schoenen moest bestellen. Mijn twee paar chelsea boots liggen bijna uit elkaar (ik heb ze immers elke dag aan), dus een nieuw paar kon er nog wel bij (excuses, excuses). Ik speurde heel Zalando, Sacha, Invito, Nelson en Sarenza af, twijfelde enorm veel en..

... bestelde uiteindelijk het paar op de linkerfoto. Bye money..! Maar héy, ze waren wel 30 euro goedkoper dan de normale prijs, dus zo erg was het ook weer niet :)

De volgende dag had ik eerst een ontzettend gezellig en leuk sollicitatiegesprek, waarna ik zelf nog even een schoenenwinkel indook. Niet dat ik nog meer schoenen wilde kopen, maar gewoon om te kijken wat er nog allemaal in de sale stond. Ook deze vond ik best wel leuk, dus mochten mijn bestelde laarsjes tegenvallen...

Eenmaal thuis zette ik nog de cadeautjes op de foto die ik zondag in Eindhoven van lieve Brittany en Joyce kreeg. De drie mini-cactusjes zijn van Brittany en daarbij kreeg ik nog een te leuke gin tonic-set, en van Joyce kreeg ik twee O.P.I. lakjes, een blush van NYX, 2 Rituals goodies, een lippenbalsem én nog een sleutelhanger van Londen die ze tijdens haar tripje vorige maand had gekocht.

Maar dat was niet het enige dat ik van Joyce kreeg. Een hele tijd geleden deed ik namelijk mee aan een winactie op haar blog, waar ik dit pretty marble telefoonhoesje had gewonnen. Aangezien ik al de hele tijd zonder hoesje zat, kwam deze echt weer als geroepen. Superfijn!

Dinsdagavond stapte ik weer lekker de trein in voor een nachtje in Breda. Altijd fijn <3

Woensdagochtend kwam er weer een artikeltje online waar ik maandag ook foto's voor had gemaakt. Ik heb dit jurkje - met verrassingseffect door de rug :P - voor slechts 10 euro in de sale bij H&M gekocht en het is écht mijn nieuwe favoriet!

Spontaan hadden mijn vriend en ik besloten om - met een temperatuur van drie graden onder nul - richting schaatsbaan te fietsen. Helemaal verkleumd kwamen we bijna 20 minuten daarna aan op de plaats van bestemming, waar ons de hoge prijs van de entree en het huren van schaatsen ons al best tegenviel. Laat ik dan ook maar meteen zeggen dat de middag zelf ook best tegenviel. Wat ergerde ik me rot aan de kou zeg, brrrr..

Na een barre fietstocht warmden we lekker thuis op en deelden we nog deze lekkere tompouce voordat ik weer richting huis zou gaan. Ugh.. opnieuw de kou in. Als er iets is waar ik de laatste tijd chagrijnig van word...

Thuis maar snel warme en comfy kleding aangetrokken en mezelf getrakteerd op een pizza die ik vervolgens zelf belegde met rucola en oude kaas. Genieten!

De volgende ochtend kwam de review van mijn NYX blush online. Zoals je ziet ben ik weer lekker op dreef met mijn blog de laatste tijd! Al zit hier natuurlijk nog wel een staartje aan.. binnenkort daarover meer.

Omdat ik die ochtend best op tijd wakker was en nog genoeg tijd over had voor ik de deur uit zou gaan, besloot ik maar weer eens mijn Morphe kwastenset te wassen. En deze keer niet zoals ik ze altijd was - dus 'even snel' - maar lekker uitgebreid, zodat ze weer dezelfde kleur hebben zoals ik ze ooit binnenkreeg. Voelt supergoed om ze weer zo mooi schoon te zien!

's Middags haalde ik een hele goede vriend op om vervolgens door te rijden naar.. McDonald's! Hoewel ik er eigenlijk altijd heel snel voorbij rijd en nooit echt naar binnen ga, wilde hij me trakteren op mijn Aller. Eerste. Big Mac. OOIT. Ja, bijna 23 jaar op deze aardbodem en dit was de eerste die ik ooit heb gegeten. Natuurlijk weet ik wel hoe hamburgers smaken, maar deze 'dubbele' is toch wel een tikkeltje challenging. Hoe ik 't vond? Helemaal niet slecht!

's Middags zette ik nog even wat essentials op de foto en vervolgens hield ik een lekkere, luie donderdagavond.

Vrijdagochtend raakte ik geinspireerd door deze Facebook-post van Rituals en besloot die inspiratie te gebruiken voor mijn eigen Instagramfoto. Hoewel ze uiteindelijk niet echt op elkaar lijken, vind ik 'm nog best aardig gelukt!

's Middags reisde ik af naar een vriendin in Breda om weer lekker bij te kletsen én een appelcake te bakken. Yes, mijn goede voornemen voor 2017 is om meer in de keuken te staan en daar horen baksels zoals deze ook bij.

Tussen het maken van en wachten op de cake door keken we nog wat afleveringen van Catfish en Teen Mom, hebben we voor mijn gevoel uren gekletst en toen,.. 'pinggg'

Yess, cake's ready! En wat is er nu lekkerder dan een cake die nog een beetje warm is? Jammie!

Na ons appelcake-avontuur bleef ik nog een tijdje totdat mijn vriend me kwam ophalen. Stiekem toch wel handig dat ze allebei in Breda wonen, op slechts 10 minuutjes rij-afstand van elkaar. Intussen genoten we nog van de prachtige lucht die je vanaf de derde verdieping héél goed kon zien. Pff.. wat ben ik toch jaloers op haar gezellige uitzicht. Ik zie mezelf hier aankomende zomer nog wel vaak op het balkon chillen denk ik :)

Die avond stond ik wéér in de keuken, maar deze keer niet voor een cake, maar voor een echte maaltijd. Yep, ik als worst keukenprinses ever ga dit jaar toch echt een beetje leren koken. Gelukkig had ik deze keer assistentie van mijn vriend. Wat er op het menu stond? Tagliatelle met carbonarasaus met courgette en tomaatjes en een overheerlijke gegrilde zalm. En lékker dat het was!

Na een vrijdagavond die best wel in het water viel werden we samen die ochtend wakker en besloten lekker rustig aan te doen. Ik sliep voor het eerst die week weer een beetje meer uit dan normaal en bekeek uiteraard mijn online gekomen artikeltje.

's Middags doken mijn vriend en ik de stad van Breda in en scoorde ik weliswaar nog iets heel leuks in de sale bij WE (deze week zal ik er weer een outfitpost mee maken), maar die middag kreeg ik helaas ook minder leuk nieuws te horen. Op naar een lekker warm tentje om maar even te lunchen dus (ahum.. het was al na 15.00..)

Die lunch maakte wel weer voor een groot deel alles goed. Ik had lekkere garnalenkroketjes en mijn vriend nam een hele grote club-sandwich. Good food is always the best remedy <3

Waar we overigens hebben geluncht is bij Dickens & Jones, recht tegenover de kerk op de Grote Markt. Ik moet toegeven dat dit wel één van mijn favo hotspots is geworden in Breda. Sinds ik er inmiddels één keer een fantastisch diner heb gehad, vervolgens de tweede keer overheerlijke bitterballen heb gegeten en nu een fijne lunch had, kan ik dit zaakje iedereen aanbevelen!

We wandelden samen nog wat door de stad, waarna we vervolgens langzaam richting station gingen. Het viel me toen pas op hoe mooi de lucht met de - bijna roze kleurige - kerk was; prachtig contrast!

Sowieso was ik veel te vroeg voor de trein, dus maakten we nog een heleboel foto's in het park van Breda. Smile <3

Eenmaal thuis heb ik razendsnel mijn haar gewassen, gedroogd én zelfs gesteild, werkte ik mijn make-up bij en fietste ik richting stad voor wat drankjes met twee vriendinnen. Na twee uurtjes kakten we alledrie mega-erg in en was het toch tijd om maar lekker ons warme bedje in te duiken. 


Zondagochtend had ik eindelijk tijd om bij daglicht mijn nieuwe schoenen op de foto te zetten. Jaaaa, ze zijn écht helemaal mijn ding. Hoewel ze nu nog best zeer doen aan mijn voeten en ik ze nog wel een tijdje moet inlopen, ben ik heel erg tevreden met deze aankoop!

Wat later op de middag haalde ik één van de meiden van gisteravond op om samen naar ons oude dansteam te gaan kijken bij een danswedstrijd in Zevenbergen. In de zaal was het bloedheet, je merkte dat iedereen van het team moe was van zo'n lange dag en dat liet me weer even beseffen dat ik het toch niet heel erg meer mis, haha! Ondanks dat we er maar heel even waren, hebben we toch een gezellige zondagbesteding gehad en hoorden we later dat ze 3e van de 13 teams waren. Supergoed!

De aankomende week is het dan toch echt zo ver. Mijn laatste week vakantie voor ik weer opnieuw aan iets heel spannends begin: mijn master! Deze week een uitgebreid artikeltje om jullie een beter beeld over mijn master te geven. Verder heb ik nog een lunch, een paar daagjes Breda, een verjaardag en een etentje bij m'n favo restaurant op de planning. Laat deze laatste week vrijheid maar komen!

Related posts

26 reacties

 1. Wat een leuke foto's weer! Ik krijg spontaan honger van al dat lekkere eten...en oei, sinds ik vegetarisch eet mag ik natuurlijk geen garnalen kroketjes meer, maar die mis ik stiekem wel haha. Ik vind je nieuwe schoenen echt awesome!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aaaaah neee :( Snap dat je zou missen, echt respect voor jou <3 Dankjewel!

   Verwijderen
 2. Ooh ik vind je nieuwe schoenen echt heel leuk! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijke week, zo fijn dat je nu nog een weekje vrij bent! Geniet er van <3 Je nieuwe schoenen zijn echt heel erg leuk! En fijn dat je lekker hebt kunnen werken aan je blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's! Heel veel succes met je Master, maar geniet eerst nog even van je weekje vrij :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat ga ik zéker doen, laat deze week vrij nog maar even heel lang duren!

   Verwijderen
 5. Oeh, mijn maag gaat knorren bij het zien van al dat lekkere eten haha. Ik heb ook nog nooit een Big Mac gegeten, oeps! Leuke week zo en veel succes met je master :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind je nieuwe jurkje, schoenen en gewonnen telefoonhoesje allemaal erg leuk! Ahhh en die lunch ziet er ook heeeel goed uit zeg, lekker hoor. :D Geniet van deze week nog en heel veel succes met je master!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een heerlijk weekje! Superveel foto's waar ik bij vernoemd werd, haha. Ik vind je nieuwe schoenen echt suuupermooi! Ben benieuwd naar je outfitpost van WE :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi jaaa maar ik zag op jouw blog dat ik ook heel veel vernoemd werd! En yes die komt ook deze week :)

   Verwijderen
 8. Wat een heerlijke food dingetjes allemaal en die pizza en die tompouce.. hoe lekker? en je shoes zijn echt awesome

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je hebt veel leuke dingen gedaan en je bent lekker productief geweest. Heb net trouwens even naar die foto gekeken op de FB van LUSH, is niet hetzelfde nee, maar je hebt de foto wel heel leuke en mooi gemaakt + het moet wel beetje uniek blijven toch?!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die bralettte en je nieuwe schoenen zijn echt leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oeh die club sandwich ziet er zo heerlijk uit! Je nieuwe laarsjes vind ik ook onwijs tof, en wat fijn dat je sollicitatiegesprek zo prettig was. Hopen dat er wat moois uit voort mag komen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helaas was dat dus het mindere nieuws van zaterdag, maar life goes on :)

   Verwijderen
 12. Leuk om te kijken en lezen! Ik vind je laarsjes echt super leuk! Zou ik ook wel willen hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een fijne week heb je achter de rug. Ik ben helemaal verliefd op je chelsea boots!

  BeantwoordenVerwijderen